D-r-ot
од поликлиника
Италија станува носталгична по изјавите на Мурињо
Не, ти дали сакаш со мене? :pos2:
Sakas so mene kladba .
Не, ти дали сакаш со мене? :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sakas so mene kladba .
која квалитетна дискусија, се е исцрпено од дневниот редДечки дај да размрдаме малце со некоја квалитетна дискусија:smir:....Кога играме со Џенова??..претпоставувам ето ќе игра за да се врати барем малце во колосек..замислете еден гол БАРЕМ да даде колку ќе му се крени самодовербата:wink:...камби и суљо ќе имаат дозвола за да играат?.....
која квалитетна дискусија, се е исцрпено од дневниот ред
интересно е сега да читате фан клуб ббиланвлеваат во филмови, сеа ја газат рома 2-3 разлика, интер кикснува со џенова, и готово го зимаат скудетото, а од понеделник натаму ќе читаме постови, гатузо глуп, патооооооооо врати се патооооооооо, нека идат у курац судиите на глупиот интер само му попуштаат итн.
![]()
која квалитетна дискусија, се е исцрпено од дневниот ред
интересно е сега да читате фан клуб ббиланвлеваат во филмови, сеа ја газат рома 2-3 разлика, интер кикснува со џенова, и готово го зимаат скудетото, а од понеделник натаму ќе читаме постови,гатузо глуп, патооооооооо врати се патооооооооо, нека идат у курац судиите на глупиот интер само му попуштаатитн.
![]()
Najverojatno Celzi ke bide bez Karvaljo za utakmicata so Inter,vcera imal povreda na kolenoto + na golot Hilario i so kapitenot koj ima eden kup privatni problemi, mislam deka realno 80% ni se sansite da pomineme na Stemford Bridge.Pozdrav do site i forzza INTER
не се прави фраер и сам знаеш дека е така, пред дербито господ за јајца го фативте како ќе сте тепале и ќе го земете скудетото, па после една недела не можевте да се свестите како ве офцавме со 9 играчи.А ти очекуваш навивач на А.С. Мilan да се плаши од рома? Да не се надева на победа? Детски муабети ти се ова.Не се навредив како Миланез,ама можеш ти и попаметен пост да напишеш. :smir:
која предност, само чех сигурно нема да игра сите други имаат шанси да се опорават!Карваљо, Алекс, Босингва, Ешли Кол, Жирков, Есиен, Чех, Деко...
Од оваа предност повеќе неможете да посакате![]()
не се прави фраер и сам знаеш дека е така, пред дербито господ за јајца го фативте како ќе сте тепале и ќе го земете скудетото, па после една недела не можевте да се свестите како ве офцавме со 9 играчи.
и не се пали толку дека ќе ја тепате рома, впрочем биди среќен ако се вратите со бод од рим.
има има реплај, од многу страв шо ме фаќа од вас ми се тресе..... ти знаеш што....Не си ти крив,Интер те научил да осеќаш страв од противникот,јасно е.:raz:
а не гледам кај толку си читал дека сме летале за оваа со Рома?На некој друг форум? Кој навивач би кажал :Рома ќе не напуни? Тој треба да е будала...а ако го очекуваш тоа,ќе треба да почекаш уште долго.
Навивач на Милан од ниеднен клуб на светот не се плаши и има право да се надева на победа затоа што тоа е Милан. Ти немаш право некој да критикуваш што се надевал за победа,тоа си е негово,гледај си го Интер ти.Поздрав ,no reply pls :wink:
не се прави фраер и сам знаеш дека е така, пред дербито господ за јајца го фативте како ќе сте тепале и ќе го земете скудетото, па после една недела не можевте да се свестите како ве офцавме со 9 играчи.
и не се пали толку дека ќе ја тепате рома, впрочем биди среќен ако се вратите со бод од рим.
која предност, само чех сигурно нема да игра сите други имаат шанси да се опорават!
Играчот доаѓа кај вас во ЛетоМомци, овој Кутињо по хитно да се земе, звер е играчов
Ајде со мене ја велам дека нема да даде се кладиме на носење аватар 1 месец ако се сложуваш.Eто дава гол во Недела.
Става некој кладба?![]()
Ајде со мене ја велам дека нема да даде се кладиме на носење аватар 1 месец ако се сложуваш.![]()
Момци, овој Кутињо по хитно да се земе, звер е играчов