Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ме насмеа најмногу од интервјуто:"I will watch Benfica-Hertha Berlin tonight - this is the match for me, and I don't want to be coach of Benfica or Hertha." :)
Овој одговор претходеше на прашањето, дали ке ги гледате вечер Олимпијакос - Бордо и Блан, тренер кој го споменуваат за ваш наследник, Мур на тоа рече, ако Блан e наредниот тренер на Интер, тогаш тој треба да ги гледа Интер утре, а не јас вечер да го гледам неговиот тим, вечер планирам да го гледам мечот Бенфика - Херта, тоа е мечот за мене, тоа не значи дека сакам да бидам тренер на Бенфика или Херта .

Да де прочитав и тоа, не се секирај разбирам англиски :smir: Убаво им одговори.

Знам дека разбираш де :), aли да им доловам на останатите зашто го даде тој одговор, дека не беше напишан и тој дел од интервјуто. :wink:

Еден од најодличните муабети направени на фан клубов :)

Мора утре да се демантираат сите наведени глупости што ги форсираат ривалските клубови,а едниствен начин на тоа е победа.Со господ напред и ФОРЦА ИНТЕР!

Сакам да прашам едно...... Дали некогаш Мурињо играл со 3 во одбрана?

Овде некој од вас пиша дека според медиумите многу е веројатно да игра и Кордоба, а мене тоа ме наведува на само едно дека ке игра со 3 во одбрана, или некоја слична на оваа формација:

Цезар

Самуел-----Лусио-----Кордоба

Маикон-----------------------------------Занети

Камбиасо------Станковиќ

Снајдер

Милито-----Пандев​

Искрено такво нешто не верувам, зашо дека Занети мора да игра, не верувам дека Мурињо ви го ставил во средина оти според мене сум сигурен дека ке атакуваме со тројца во нападот, Станковиќ после натпреварот со Сампадорија сигурно дека ке биде заедно со Камбиасо така да.......:toe:

Според мене :

Цезар

Маикон----Лусио----Самуел----Занети

Камбиасо-----Станковиќ

Снајдер

Пандев--------------------------Ето

Милито​

Издржи уште 11 саати до објавување на составот , со нашиов мада фака никад се незна :toe::toe::toe::toe::toe:

Издржи уште 11 саати до објавување на составот , со нашиов мада фака никад се незна :toe::toe::toe::toe::toe:
Читајки го интервјуто на Мур, се плашам дека вечер ќе го бапне Кордоба како бек. Пошто рече дека Занети во средина е многу битен за динамични натпревари како овој, односно против англиските екипи кој играа на таков начин во средината.
Така да денес ќе решел дали ќе го игра Ил капитано како бек или ќе го остави во средина а бек Кордоба:nenene:
Мада мене некако ме плаши дека ќе биде второто:toe:

@Superstarpizza Никогаш не играл со 3ца, т.е. никој не игра со 3ца во одбрана од јакиве тимови, освен јас на PES :)))

Незнам дали знаете, али нема да играат Деко, Есиен, Фереира, Босингва, Кол, Жирков... тоа значи дека лев бек ќе им игра Белети, а десен Иванович... тоа остава многу место за нашиве да пробиваат по страните... Мислам дека Мируњо ќе ги изненади сите и ќе го стави Балотели во прва постава... знае да помине 1-1 и е пргав играч... така да мислам дека ќе игра он... мора да им спреми нешто Мурињо на ова Англичаниве...

Еве го составот според fcinternews!

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Stankovic, Cambiasso, Muntari; Sneijder; Milito, Pandev.

CHELSEA: (4-3-2-1) Cech, Ivanovic, Terry, Carvalho, Belletti; Lampard, Obi Mikel, Ballack; Anelka, Malouda; Drogba.

Според мене доста веројатно е Мунтари да се појави во првите 11тмина! Евентуално Марига на место на Мунтари што не верувам да се случи знаејќи дека Мурињо го игнорира Марига бидејќи дојде против негова волја! Ќе видиме уште долги 9 часа и 19 минути!

Good morning pipz :) Дај боже деко,јас сонував некој квиз :)Лее уште од сеа притисокот ми е 2000! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom