Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
126944-500.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Значи нема што, звер е човеков:vozbud::vozbud::vozbud: браво мајсторее:aplauz:

Да да,мене ми беше омилен уште во Челзи заради реакциите по постигнувањето на погодоци,и од коа дојде во Интер ми стана уште по омилен само напред Жозе никој ништо не ни може:toe:

Никаде го немаше цела утакмица ама си искористи еден поклон :) Класика...

Не знам зашо , ама би ми се остварил животниот сон да играат во финале Барса и Интер и Интер да тепа , само ради Носот смрдлив :D

Никаде го немаше цела утакмица ама си искористи еден поклон :) Класика...
и тоа во офсајд ја прими тој пред него, ама ај, не е потребно да се дискутира тоа. нека му е со среќа нека шиба голови, ќе биде голем фудбалер ама никогаш голем човек.

и тоа во офсајд ја прими тој пред него, ама ај, не е потребно да се дискутира тоа. нека му е со среќа нека шиба голови, ќе биде голем фудбалер ама никогаш голем човек.
Видовте коа во 90 минута го бутнаа Меси а имаше контра,доаѓа Ибрахимович и го бутка 2 метри Какау мислам беше:pos2:,коментаторов вика ибра е ибра

Не беше офсајд пошто од играч на Штутгарт дојде кај играчот на Барса, чиста беше, ја гледав.

Него, покрај клоцата на тренерот Балдини од лани, кога доби само еден натпревар бан, фановиве на Интер ископаа уште еден интересен податок: Ди Канио добил еден натпревар бан за неговиот познат фашистички поздрав :)

Хајл Хитлер: 1 натпревар бан
Хајл Волверин: 3 натпревари бан

Па сега вие напрајте си есап... :pos2:

Кога највеке требаше,направи потег за поштување.Веке сите ја имаат истата слика од Мурињо на аватар :)

Кога највеке требаше,направи потег за поштување.Веке сите ја имаат истата слика од Мурињо на аватар :)

Сериозно, шо е финтава со истата слика на аватар, и шо покажува Мур?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom