Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
црнецов шкотски нигериец а :pos2::pos2::pos2:

Овој марига добар играч ми делува,висок е и знае да даде пас само на крај ја изгуби ама матрикс беше тука:toe:

Ај честито нека ни е победава кој ти ја дава и ваква.

ПС: Балотели е дупе :pipi:

црнецов шкотски нигериец а :pos2::pos2::pos2:

Ако не му го опнат прекарот Рекалкати и Скарпини ја еве...

last-king-of-scotland-poster-1.jpg

Мек Доналд.... :pos:

форест витакер и овој не си личат, ама заради бојата можно е да го заебаваат

И после Балотели вака така,се виде колку го поштува Мурињо вечерва,си влезе во соблекувална и око не му трепна,му ибам копиљот недопраен :nesum:

Инаку честито победата нека ни е,немавме некоја посебна игра,а па ни Фиорентина не беше ништо посебно,па следната недела да се пазиме во Фиренца :)

Што е работава цело време лапаме победи :)

Ај честито нека ни е победава кој ти ја дава и ваква.

ПС: Балотели е дупе :pipi:
Натали :nesum:

И после Балотели вака така,се виде колку го поштува Мурињо вечерва,си влезе во соблекувална и око не му трепна,му ибам копиљот недопраен :nesum:

Инаку честито победата нека ни е,немавме некоја посебна игра,а па ни Фиорентина не беше ништо посебно,па следната недела да се пазиме во Фиренца :)
Април друже Април... :smir:

Принцот е звер зверовама,,,, најподценет напагач во моментов според мене :( а има 20ка финишинг :)

не очекував дека ќе го засакам волку... побрзо и повеќе го засакав од еден Ибра за кој бев подготвен да се тетовирам :) ... Стварно е ѕверотиња, во Италија му нема рамен... ми се свиѓа и што коституцијата е слична како мене и се пронаоѓам во него :back:

Не знам кај видов низ нетов дека на 10 идната недела се игра :toe:
требаше да се игра, ама оти ја одложија со парма минатата недела, се помести распоредот.
и сега наместо на 10 февруар, Фиорентина - Интер куп, ќе гледаме Парма - Интер лига.

не очекував дека ќе го засакам волку... побрзо и повеќе го засакав од еден Ибра за кој бев подготвен да се тетовирам :) ... Стварно е ѕверотиња, во Италија му нема рамен... ми се свиѓа и што коституцијата е слична како мене и се пронаоѓам во него :back:

Јас не би тетовирал играч,би го тетовирал логото на Интер!Заеби тоа да го истетовираше ибра ке требаше после на ласерска,повеке боли тоа :)

требаше да се игра, ама оти ја одложија со парма минатата недела, се помести распоредот.
и сега наместо на 10 февруар, Фиорентина - Интер куп, ќе гледаме Парма - Интер лига.
има некои сериозни зафрканции со натпревари на Интер...
како некој намерно да има нешто против вас, сериозно... :toe:

Јас не би тетовирал играч,би го тетовирал логото на Интер!Заеби тоа да го истетовираше ибра ке требаше после на ласерска,повеке боли тоа :)

Најбоље варијанта :)

fcmy1.jpg

Или оваа...

63319522ra.jpg

вторава повеке ми се свига :)

И до втората едно Ј.Н.А. :)И контура од гола женска со ублажена шумичка :) Деталиии ба буаууу! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom