Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку, тргна веќе денов со победи.
Интер Примавера на трофејот Вијареџо успеал да го совлада младинскиот тим на Серија Д со 1:0 :)

Ништо страшно оти е на клупа Милито беше на клупа предходниот сега тој,што значи викендов сигурно е стартер.

Задоволен сум од составот, но се надевав дека Арна ќе биде барем на клупата.Се надевам и дека ќе влезат Марига и Пандев а очекувам гол од Балотели.Задоволен сум со секоја победа без примен гол

Пандев стана :zver: , не го ставаат на куп натпревари :)

Пандев стана :zver: , не го ставаат на куп натпревари :)
Па и он малце да добие одмор:toe:,Мурињо му дава шанса на Балотели да игра како стартер за да не се буни,иначе факт е дека Пандев е пред него во моментов па и од ето:toe:

Не ми е јасно што бара тој Кварезма на клупа ќе го даваме и него гратис на лето.Подобро Арнаутович да беше на клупа.А и Крхин ми изгледа на антиталент.
А не знам дали некој ги постави двата гола на Кутињо за Васко среќа доаѓа феноменов налето.

Не ми е јасно што бара тој Кварезма на клупа ќе го даваме и него гратис на лето.Подобро Арнаутович да беше на клупа.А и Крхин ми изгледа на антиталент.
А не знам дали некој ги постави двата гола на Кутињо за Васко среќа доаѓа феноменов налето.

Зошто Крхин антиталент?

Почна коментаторов пак со фалењето на Пандев... :pos:

Зошто Крхин антиталент?

Не знам мене од тоа што сум го гледал не гледам некој супер талент.Може да стане од него Дарен Флечер.
Може ќе стане од него некој средна класа фудбалер но јас се надевам дека во скоро време Интер да извади некој како Инјеста,Фабрегас,Чави во Крхин не гледам потенцијал за тоа.

А бе каде го гледате Интер. На мтв калипои завива. На собранискиот ли е?

Редно е и тој да стартува од клупа,но Мурињо го става на Балотели да не се буни после за поважните натпревари.Инаку сакав пак да си гледав Пандев и се надевам дека ќе влезе во игра што побргу.Колку што слушнав полуфиналево се играло на два натпревара?

На МТВ 1 е бе:uvo:

Не бе на 1 си даваат.
А денеска сме сведоци на чудо четворица Италијанци во тимот не ќе е на арно.

Не бе на 1 си даваат.
А денеска сме сведоци на чудо четворица Италијанци во тимот не ќе е на арно.
Е добро де во купот, многу одамна немало повеќе од двајца.
МИЛИТО 1-0
Ете Балотели се научил да бидет друштвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom