Edvaj cekam da dojde 24ti i da im ja dupneme glavata na ovie picki od inter .....!!!!FORCA MILAN !!!!!!
Е тек сега интер ќе го јаде....Бидете сигурни во тоа...А и во Лондон ќе го изеде дебело
Од нас ќе го јадат 100%, ама нешто не сум убеден дека вие можете да ги поминете, незнам може само така ја осеќам, ама до сеа не сум се излажал.
Од нас дупло од јуве ќе го јадат.
Аууууууууу, колку беа оптимисти, не ми се веруват. Ама тоа беше заради најдобриот мадафакар во светот, шо направил партали, шо се вратил во старата форма и што уште не, РОНАЛДИЊО!_Vlatko_
одмазда за поразот од 2ро коло...Милан:smir:
И така.Вчера беше оштетен Милан и само Милан-КРАЈ!!
Корекшн!....Скокав од радост Пандев кога го даде голот, докажавте дека сте најдобри во Италија, па и со 10 играчи:smir:
И со 7, според Жозе. Ма да ја мислам дека го фати малку еуфорија кога изјави дека Интер и со 7 играчи ќе победел. Мислам дека со 7 ќе ни извадеа нерешено. Со 8 веќе е друга приказна.Корекшн!....
И со 9!:tv:
Немаше некаков удел вториот црвен картон, ама ај нека ти биде:helou:Корекшн!....
И со 9!:tv:
Ќе имаше ако дадеа гол од пеналот. 3-4 добри напади со 2 играчи повеќе.Немаше некаков удел вториот црвен картон, ама ај нека ти биде:helou: