Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
на јубенташите од што им беше ладно стадионот си го запалија:pos2:

гревчиња бе па нели на -12 и на вас ви е ладно мора некако да се стоплите :back:

имаше изјава пред некое време дека Фелипе Мело не ја заслужувал Златната Канта дека оваа сезона во Јувентус му вила најдобра во кариерата:tapp: епа после оваа утакмица сигурно ја заслужува:wink:

КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ ВО ЈУВЕНТУС И ОНУР ДА ДОЈДЕ ОД 1001 НОК НЕ НЕ ОПРАВА КОЈ И ДА ДОЈДЕ КЕ БИДЕ ДОБРО САМО 3/4 УТАКМИЦИ ПОСЛЕ ИЗРОДИВЕ ПАК КЕ ТЕРААТ ПО СТАРО 0 3 ЦЦЦЦЦ КАКО МИЛАН ДА ИГРАСЕ ПРОТИВ СИЛЕКС :kesa::kesa::kesa:
КАТАСТРОФА!

Амаури,Диего,Мело,Де Чеље,Григера,Гросо,Дел Пиеро,Манингер,Брацо,Чиро,Секо и Блан треба подитно да го напуштат клубот уште од вечерва!

Ова не е лошо ова е катастрофа невидена,за ништо не ги бива скоро сите што играа вечерва.

Јуве дојде на ова дереџе да се задоволни од тренерот и по толку порази од тимови како Катанија,Бари,Каљари...Бедно,бедно,бедно!!!
Е мои Јувентини, дочекавме оној кловнот Роналдињо да се прославува со нас. Пола Милано го колне одкога е кај нив, ама важно со нас се прослави. Све отиде у курац Јувентини, немам зборови. Станавме предмет на подбив низ цел свет. Ова да не беше жално, ќе беше смешно.

Честитки за Милан.
Да ви кажам торпедо беше у право шо се откажа од Јуве...:tapp:

Ајде гага потписи:pos2:

Лапај гага потписи ајде :) Дај и некоја тегла да зееме кога веке прават за сите :)

А мојот бе не го стави,иначе ние да си ги тепаме милан дома и мозе да не прогласат за шампионииии:toe:

Немој да видам уште некој песисмист на темава, ќе игра сукалото!!! :)

Како што кажав и вчера, типувам на 4-0 точен резултат :smir:

Е ова е најдобриот потпис што некој може да го посака!!!!

Инаку моментално навистина за најпаметен член на форумов го сметам Торпедо! Не знам зошто, така одеднаш ми дојде :vozbud::vozbud::vozbud:

Сеа фановите на Јубе ке излезат со информација дека било ептен ЛАДНО(поточно -12) и дека немало услови за игра.Што да се праи немаат СРЕЌА како Интер,времето им го сврте грбот ';.;'

Се молат навивачите на Интер да не ги дупат навивачите на ЈуБе :pos::pos:

Жал ми станува за нив веке...:pos:

Juventus Fans Set Fire To Section Of Stadio Olimpico After Milan Humiliation

не бе, само се грееле, не правеле ајвар.
текстов е од
Anthony Sormani, Goal.com
изгледа гарганезе го мавна инфаркт:pos2:
Ви кажав од прва рака јас следната утакмица ќе намаме стадион ако продолжат вака ќе играаме у парк.:)Чиро оди сиииииииии ти ибам теглите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom