Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
со среќа новата тема, со среќа нека му е на Гоче и СНГ до вас :smir:

Другари со среќа нека ви е новата тема, па што побрзо и четврта да отворите.
Ајде едвај чекам Пандев да го видам во акција:vozbud:... ќе смее да игра наредната утакмица нели? Најрелевантно ми е овде да прашам.

Дечки со среќа нек ви е новата тема, и новиот играч.
Се најдобро во годината што претстои.
Поздрав.

Смее, се е завршено околу тоа, сега дали ќе игра останува да видиме.

Среда, 12.30, Кичево :pos2:
Engin поздрав! :smir:

Со среќа нека ни е новава тема, да отидат многу страни со коментари за головите на Пандев!

Мислам дека повеќе ќе нема дилеми дека сме најпопуларен фан клуб!

ЧЕстито тема и честито играч, се надевам Гоче ќе блеска. И да си фати место у прв.

Другари со среќа нека ви е новата тема, па што побрзо и четврта да отворите.
Ајде едвај чекам Пандев да го видам во акција:vozbud:... ќе смее да игра наредната утакмица нели? Најрелевантно ми е овде да прашам.

Ке смее да игра,но тоа највеке ке зависи од Мурињо и од физичката спремност на Пандев,мада според мене 99% ке игра,пошо Ето нема да игра,ке оди на Африканскиот Куп на нации...

Интераши еве честитки и од мене за новата тема и новиот играч кој верувам ќе ви донесе големи успеси бидејќи е од Македонија и му посакувам се најдобро... позз

Д О Б Р Е Д О Ј Д Е П А Н Д Е В!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Una magia di Goran Pandev...
ова ќе вика Скарпини на дуелот со Киево :)

Нека ни е честито најновото засилување и се надевам Горан ќе блесне во дресот на Интер со своите игри.

IoSono, честитки и до тебе...одличен вовед :smir:

edit: http://www.inter.it/aas/squadra/player1?codgioc=G0859&L=it&stagione=2009/10

Прво едно ГОЛЕМО браво до IOsonoINTERISTA за одличната работа што ја заврши со отворањево на темава, и да ви кажам право, че му бапнам едно зелено ( сеа че го гледам филмо, ако не ме бендиса, кркаш две червени :Р )
Второ, едно ГОЛЕМО добредојде на Гоцета наш во Интер...толку време намовнат од кеф не сум бил од ко ја отпревртиф Мустафа со еден жетон за прв пат :) Се надевам дека ќе се истури од голови давање,и дека ќе му го фати местото на еден од двајцава.
Исто, најмногу ми е кеф дека сега сите че го сака Интер:pipi:
И последно, и јас да напрам едно сценарио со сликите, ебаго...
- Тргај предмене да ми ти кажам сега кај се вади лебо!!
124985.jpg

- Слушај ваму сега, ако сакаш да играш среда, има да и се јавиш на мајкати по автобус да прати: -За мене: Две тегли благ, и четири тегли од лутио ајвар. - За овега до мене:Три тегли благ, пошто љуто не јади, си има проблем со столицата послем. - За мудуро ( Морати) исто ко за мене, само занего и некоја тегла урнебес.
124987.jpg

- И види ако можи мајка ти, со поусул нека потклај некоја тегла лутица во моето пакетче. Ама за ова збор да не слушнам!!!
124996.jpg

Честито нова тема честитки и до Иосоно одличен вовед мајке ми!!
Нека му е и со среќа на нашиот Горан мн голови успеси па и нека изгура повеке од осмина финале во ЛШ
Поздрав и се најдобро!:smir::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom