А што ќе изгубат ако ги затворат викендов, кога и така ќе се празни ?Не верувам дека ќе бидат затворени неколку може ќе бидат затворени ама сите нема шанси. Голем .!. ако ги затворат ама ај нека пробаат и така : )
Ти дечко премногу тајни знаеш. Пази се, лошо било по здравјето...Сакаш да кажеш дека умре по грешка, оти пушачот го згреши пиштолот... наместо „упаљачот“... му го запали со „окидачот“...
Абе стварно нема смисла.....ко ако ги затворат одма владава ќе се смилува и ќе го поништи законот. Џабе само повеќе ќе им се намали прометот, со оглед на тоа дека сабота викенд ден они нема да работат. Ама ајде ако мислат дека така ќе постигнат нешто нека затвораат.Не верувам дека ќе бидат затворени неколку може ќе бидат затворени ама сите нема шанси. Голем .!. ако ги затворат ама ај нека пробаат и така : )
Незнам од што попрво да се пазам од тајните или од чадотА што ќе изгубат ако ги затворат викендов, кога и така ќе се празни ?
А богами и економска криза па се испразнија многу пред тоа па сега и законов...
Ти дечко премногу тајни знаеш. Пази се, лошо било по здравјето...
Вие очигледно не сваќате дека законот за брзо време ќе падне на уставен. Потоа ќе се покачи цената на цигарите како замена за законов и поздрава популациона политика.
Потоа знаете што следува, од каде ќе има шлепери со цигари и други интересни работи.
Па од чадот, нема потреба - стај си маска и така има свински грип.Незнам од што попрво да се пазам од тајните или од чадот
Сакаш да кажеш дека и здружението на камјонџиите ќе даде отворена поддршка
П.С. Последна понуда- разумен компромис
Па јас треба да излегувам надвор зошто на некој му е дојдено до плачење и се преправа дека е од цигарите????Awesome. За 5 минути што ќе излезете надвор да испушите од тој отровот правите проблеми. Себичен народ еј у пм. Ми пречи мене на очите, ми солзат. И што сега? Треба јас да излезам оти некој не може да си контролира нагони?
Абе ај што е научно докажано, и на цигарите ти пишува дека е штетно. Мислиш тие што ги произведуват така им дошло да напишат? Остај ти тоа, еве има некои како мене што воопшто не поднесуваат. Милион пати ми имаат очи солзено поради цигари во затворени простории. Дали јас треба да ја напуштам просторијата иако не правам ништо лошо, или некој што не може да контролира нагони или е мрзелив да си мрдне газот за 2 чекори да испуши надвор?Аман де ова чадов од цигариве го направија толку опасен што подобро е да си во гасна комора кај Хитлер. Има фудбалери што пушат па пак трчаат по 90 минути.
Затоа луѓето си бараат посебно пушачи посебно непушачи. :smir:Awesome. За 5 минути што ќе излезете надвор да испушите од тој отровот правите проблеми. Себичен народ еј у пм. Ми пречи мене на очите, ми солзат. И што сега? Треба јас да излезам оти некој не може да си контролира нагони?
Абе и мене ми солзеле од чад но во просторија (најчесто домашна) каде нема вентилација. Доколку има добра вентилација не е толку трагично како што го преставуваат тоа. Дури и да нема ако има високи плафони не е страшно до толку да солзат очи.Абе ај што е научно докажано, и на цигарите ти пишува дека е штетно. Мислиш тие што ги произведуват така им дошло да напишат? Остај ти тоа, еве има некои како мене што воопшто не поднесуваат. Милион пати ми имаат очи солзено поради цигари во затворени простории. Дали јас треба да ја напуштам просторијата иако не правам ништо лошо, или некој што не може да контролира нагони или е мрзелив да си мрдне газот за 2 чекори да испуши надвор?