Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам дека ќе бидат затворенинеколку може ќе бидат затворени ама сите нема шанси. Голем .!. ако ги затворат ама ај нека пробаат и така : )
Сакаш да кажеш дека умре по грешка, оти пушачот го згреши пиштолот... наместо „упаљачот“... му го запали со „окидачот“...
Не верувам дека ќе бидат затворенинеколку може ќе бидат затворени ама сите нема шанси. Голем .!. ако ги затворат ама ај нека пробаат и така : )
А што ќе изгубат ако ги затворат викендов, кога и така ќе се празни ?
А богами и економска криза па се испразнија многу пред тоа па сега и законов...
Ти дечко премногу тајни знаеш. Пази се, лошо било по здравјето...
Вие очигледно не сваќате дека законот за брзо време ќе падне на уставен. Потоа ќе се покачи цената на цигарите како замена за законов и поздрава популациона политика.
Потоа знаете што следува, од каде ќе има шлепери со цигари и други интересни работи.
Незнам од што попрво да се пазам од тајните или од чадот
Сакаш да кажеш дека и здружението на камјонџиите ќе даде отворена поддршка
П.С. Последна понуда- разумен компромис![]()
Awesome. За 5 минути што ќе излезете надвор да испушите од тој отровот правите проблеми. Себичен народ еј у пм. Ми пречи мене на очите, ми солзат. И што сега? Треба јас да излезам оти некој не може да си контролира нагони?
Аман де ова чадов од цигариве го направија толку опасен што подобро е да си во гасна комора кај Хитлер. Има фудбалери што пушат па пак трчаат по 90 минути.
Awesome. За 5 минути што ќе излезете надвор да испушите од тој отровот правите проблеми. Себичен народ еј у пм. Ми пречи мене на очите, ми солзат. И што сега? Треба јас да излезам оти некој не може да си контролира нагони?
Абе ај што е научно докажано, и на цигарите ти пишува дека е штетно. Мислиш тие што ги произведуват така им дошло да напишат? Остај ти тоа, еве има некои како мене што воопшто не поднесуваат. Милион пати ми имаат очи солзено поради цигари во затворени простории. Дали јас треба да ја напуштам просторијата иако не правам ништо лошо, или некој што не може да контролира нагони или е мрзелив да си мрдне газот за 2 чекори да испуши надвор?