Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Никој не рече дека пушачите се нешто под непушачите или слично. Ако не пушат, и ако си слушнал за пасивно пушење можеби немаше да пишуваш вакви глупости овдека, зошто непушачите ни криви ни должни се подложни на труење, а не пушачите. И после уште дискриминирани биле пушачиве! Зошто? Не ги оставаат да ги трујат оние кои не пушатТреба да ги оставиме цигарите или подобро речено да ги намалиме бидејќи утринско кафенце без цигарче не е тоа тоа. Откако почна целата оваа фама против пушачите многу работи се сменија. Луѓето добија поголема сила да ми преречат за цигарите и нон стоп ми го отекуваат. Понекогаш размислувам и се споредувам во што се они ( непушачите ) подобри од мене. Физички сум посилен, школо имам завршено повеќе пички имам 4 пути повеќе поминато, еуфоричен сум и доста креативен. Што кур они добиваат ако не пушат ? Ништо, само една причина да се чувствуваат пдобри од вас. Или дај ако навистина се искрени намерите на владата односно на нејзините наредбо даватели дај прекинете да продавате цигари. Зашто да печалите од нешто што е забрането да се употребува.

И сигурно ги добивате наредните избори!ПРЕДЛОГ: ДА СИ ФОРМИРАМЕ ПАРТИЈА на ПУШАЧИ -:smir: