Среќна Нова Година и среќни празници - медиумски честитки

• Креатор на темата Креатор на темата santelli
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.036
Не знам зошто секогаш јавното честитање и заблагодарување ми повлекува водителска реакција да се прекине или скрати во намерата...

Јас начекав медиум наречен „Кајгана“ и сакам да го злоупотребам до коска и да им се заблагодарам на сите пишувачи, мислители, креативци, негативци, слушачи и шегобијци кои ми дадоа посебна нијанса на сите сиви моменти во минатата година.

Колку и да е отров темата, нека имаат лугево конечно можност како на ТВ Шутел чесно да си се заблагодарат и да си честитаат :smir:

И ние тебе ти благодариме:back:

Им ја честитам новата година на сватот сваќата и пријателите... Ајмоооооооооооооо!
I love Kajgana! За многу гоини нек сме здрави и живи!:pipi:

Среќна нова година и среќни празници!!!

Сметам дека местото на темата е во општи муабети па затоа е и тука поставена...
Најпрево пред се темава ја отварам за честитки меѓу нас (кајганџиите) па така тука ке може да си ја честитате новата година односно да си ги искажете сите желби и честитки..
Некои од нас одат да слават во Маврово, Некои одат на Шапка, некои пак одат на страна во викендица, село, друг град а некои ја напуштаат државава за празнициве.

Како и да е нека ви е среќна новата 2010 година, ви посакувам сите желби да ви се исполнат, многу здравје пред се, љубов, среќа, успех во работата и нормално по некој денар :smir:
Воедно сакам на сите членови да им ги честитам и божиќните празници.

happy-new-year.jpg

and
christmas_flower_card-dsc03916-a12.jpg

Среќна нова година им посакувам на сите форумџии и форумџики :smir:

Ај среќна нова година, иако по ништо не се приметува дека е нова година .... :tapp:

Среќна Нова Година

морав да ја отворам темава
сакам да ви ја честитам на сите кајганаџии новата 2010 година и да ви посакам се најубаво во животот,да имате многу срека,пари,здравје,љубов и се што ке посакате да ви се исполни
па се гледаме во новата 010 година

Срекна и берикетна нова 2010 год на сите членови на форумот Кајгана :cug::party1::party2::pijan::xmas1::xmas1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom