Што сакаат жените од партнерот?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Сакаат иднина. Си ја замислуваат и уживаат во неа.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Викаш?

Ако е тоа баш така, испаѓа дека дотичните особи што се пронаоѓаат во горенапишаната реченица, уствари живеат во иднината, а не во сегашноста.... Барем тоа е мој начин на гледање на работите.

M

marsovka

Гостин
ќе ти се смеј марсовка на ова:)
Жалам.Се извинувам длабоко, но тоа е тоа.Мојот став е тој.:kesa:
Не мора да се извинуваш.
Да речеме ти ја сакаш некоја, и го покажуваш на секој можен начин. Ама таа не те сака. Тука доаѓа чинот на освојување, тоа е уствари топикот. Сите сакаат љубов и да сакаат. Ама пред тоа претходат листи и листи на барања кои мора да ја исполни личноста. Суровата реалност е дека повеќето жени овде ( иако ќе пишуваат после ова дека не е така) бараат многу повеќе од само љубов. Кажав у претходните постови .
Има време самиот ќе си видиш . Ретки се тие парови и бракови каде опстануваат ради љубов ( имав видено еден стар пар сакав да ги дисецирам за да се осигурам дека не се мутанти пошто после 40 години брак уште се сакаа)

Ок... марсовска љубов за неа (што и да вклучува)
Кеш колица ...:јебач:

С

Спенсер

Гостин
што сакаат???

пун паричник и пуни кредитни картички:pos2::pos2::pos2:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.897
Поени од реакции
12.438
( имав видено еден стар пар сакав да ги дисецирам за да се осигурам дека не се мутанти пошто после 40 години брак уште се сакаа)
Хахаа, нема ништо чудно драга Марсовче, не сме необјасниви појави ние над 40...и..уф бре, ќе заборавев...не сме стари. Само бројките страшно делуваат :)

Така бар ми се чини :raz:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Сакаат све што сакаат мажите кај партнерот, истите работи кои само различно се манифестираат.Љубов ,разбирање,компромис.Три работи кои секој ги бара во партнерот и тука нема машко или женско , тоа се глупости.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Прво сакаат да бидат сакани, потоа сакаат сигурност или да бидат сигурни. Е сега некои тоа го искажуваат во материјално поседување, ама тоа е лажна сигурност затоа што парите доаѓаат и си одат, девалвираат или се менуваат валути опшествени системи и се губи таа сигурност затоа што е нереална. Лојалност сакаат тоа сигурно либералните муабети се само за на форум штитат територија како кучки питбул касаат и не пуштаат :icon_lol:.....

И Бог да ве чува од женска беља :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Да не се лажеме, искрено ни сами не знаат што сакаат.

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Да биде цврст и решителен, но да има и мека, чувствителна страна, да има пари (кажете шо сакате, но на ниедна нема да и падне лошо од пари), да биде организиран и со планови и цели во животот, но да има време и за семејството. Да биде романтичен но истовремено и мажествен. Верен до коска, и кога партнерката ке почне да качува килажа, да не почне да му шета окцето кон некои свежи парчиња. Некој шо е способен да превземе контрола и да направи таа да се чувствува сигурно, но истовремено да може да прими совет/сугестија и од партнерката и да е спремен на компромис. Да се одржава физички и да не се опушта со пивски стомаци, неизбричена брада етц етц...Да знае точно кога таа посакува едноставно да ја грабнеш, да ја однесеш во спалната и да и ги превртиш очигте со повеќекратни оргазми (да да, и тој скил ке би треба), а кога да биде сочуствителен и да ја праша "Срце, како ти беше денот денеска на работа? Сакаш да ти направам освежително сокче од портокали, свежи се, денес ги купив :)"...

H

HITCH

Гостин
Сакаат све што сакаат мажите кај партнерот, истите работи кои само различно се манифестираат.Љубов ,разбирање,компромис.Три работи кои секој ги бара во партнерот и тука нема машко или женско , тоа се глупости.
Извини, како различно се манифестираат? Што манифестираме различно?

Инаку и мене ми е многу голема глупост: „што сакале жените“... Многу ме чуди што младинава почна премногу да размислува кој што сака, па почнаа да се прават глупави споредби и поделби мажи наспроти жени. За да бидеш со некого ти треба да чувствуваш љубов за него, да му пружиш внимание, да имаш трпение, да бидеш подготвен на компромис, не е важно кој повеќе кој помалце, а ако некогаш му се налутиш па и тоа е ОК. Некогаш се лутиме на себе, а не на некој друг човек. Жените сакаат се`, исто и мажите. Никој не сака да му се случи нешто лошо!

Прашајте се вие што сакате и барајте го тоа!!! Што сака другиот? - Прашајте го, тој сам ќе ви каже!!!

Фантазијата е убава работа, само не треба да се забегува. Треба да се фантазира, ама со усул :smir:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Извини, како различно се манифестираат? Што манифестираме различно?

Инаку и мене ми е многу голема глупост: „што сакале жените“... Многу ме чуди што младинава почна премногу да размислува кој што сака, па почнаа да се прават глупави споредби и поделби мажи наспроти жени. За да бидеш со некого ти треба да чувствуваш љубов за него, да му пружиш внимание, да имаш трпение, да бидеш подготвен на компромис, не е важно кој повеќе кој помалце, а ако некогаш му се налутиш па и тоа е ОК. Некогаш се лутиме на себе, а не на некој друг човек. Жените сакаат се`, исто и мажите. Никој не сака да му се случи нешто лошо!

Прашајте се вие што сакате и барајте го тоа!!! Што сака другиот? - Прашајте го, тој сам ќе ви каже!!!

Фантазијата е убава работа, само не треба да се забегува. Треба да се фантазира, ама со усул :smir:
Хахах љубов ?
Љубов е недостаток на секс и обратно.

H

HITCH

Гостин
Хахах љубов ?
Љубов е недостаток на секс и обратно.
Да, љубов! А, ти очигледно имаш проблеми со љубовта! Не се секирај, за се` има време и чаре во животот. Трпение спасение викаат старите :smir:
Недостаток на секс и одвишок секс не мора да значи недостаток на љубов или одвишок љубов. Сексот е потреба, а љубовта е емоција, кога ќе се спојат двете работи во едно е близу до совршенство!

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Да, љубов! А, ти очигледно имаш проблеми со љубовта! Не се секирај, за се` има време и чаре во животот. Трпение спасение викаат старите :smir:
Недостаток на секс и одвишок секс не мора да значи недостаток на љубов или одвишок љубов. Сексот е потреба, а љубовта е емоција, кога ќе се спојат двете работи во едно е близу до совршенство!
Совршенството не зависи од спојот туку од тебе.
Проблем немам со љубовта :smir:
Не ми фали мене ни еден дел за да го барам кај друг.

Kajgana Shop

На врв Bottom