- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.855
- Поени од реакции
- 12.392
Пу пу, скраја да е :wink:или тебе те боцкаат![]()
Пу пу, скраја да е :wink:или тебе те боцкаат![]()
Прашање колку си прошетал по белиов свет ?и нема врска балкан, не балкан...женско си е женско...нормално дека сака да биде доминирана...и нормално дека незнае што сака...затоа не се праи муабет...али не е нормално да биде изгубен случај и да нема свое ја
Сега почна во еднина нешто да ми зборуваш...Сигурноста ја добива во мојата цврстина кон се она што може да ја повреди, наштети, згреши и сигурноста ја добива од мојата моќност за заржам и зарикам како волк на месечина кога нешто ќе се здадне и сгне да ја повредува, а рамноправни сме во одлучувањето за сегашноста, иднината и заедно сме во болките или радостите од минатото.
Мислам дека јасно кажав, нели.
Сигурни се, поради тоа што сум бескомпромисен во носење среќа и заштита, онака, машки, мажествено, а не како обезмашкостено плачипиче или како јајара и цмиздрало!!
ќе ти се смеј марсовка на оваЉубов.![]()
Ок... марсовска љубов за неа (што и да вклучува)ќе ти се смеј марсовка на ова![]()
Не се фалам, I am stating a fact!Уф,уф,преку глава ми е од вакви големи боцнувачи,демек ко тебе.
Си нашол некои без мозок сигурно па ги галиш,мазиш им причаш колку си ти маж...демек се срекни шо ти си ги одбрал токму нив.
Вистинските боцнувачи не се фалат дека боцкат нешто,зошто немаат потреба:wink:
Знам,знам мислиш се си прошол и видел,но...зад ќошот не знаеш шо се крие:wink:ти боцкаш или тебе те боцкаат![]()
За секоја, по една, еднина, сите заедно убава множина! И одржувам среќни веќе 11 години енд каунтинг, елем, ај сеа??Сега почна во еднина нешто да ми зборуваш...
Јасно си кажуваш ти, те разбирам многу убаво, меѓутоа with all due respect, овие гледишта што ги манифестираш, можат само, и САМО да те доведат до жена, но не и да ја задржиш и одржиш среќна. Ако си искусен како што кажуваш, знаеш што зборувам. Да не се сватиме погрешно, и јас, исто како тебе на ист начин стигнувам до жени,, ама знам дека со тој начин не можи да ги одржиш среќни. Знам дека сега можиш да ми вратиш со некој филозофии, исто како и јас што би ти вратил да сум на твое место, ова е форум и можиме да се објаснуваме до сабаље, и да бидиме кој што сакаме да бидиме, ама пак на крајот во себе ќе знаеш дека сум во право. ОСВЕН АКО, стварно мислиш дека не сум. Ама тогаш пак јас ќе мислам дека, со самото тоа што ги спомнуваш жените твои во множина, автоматски преку тоа го манифестираш стравот. Стравот дека можи и тебе жена да те напушти, па затоа имаш повеќе.Фактички, тука ти си ја бараш машкоста. А тој страв, не те прави ништо повеќе маж, или маженствен ов Викторггг, туку напротив. Треба да бидиш многу поголем маж, за да сакаш само една жена одколку да сакаш повеќе. И пази, да сакаш зборувам, а не како да се однесуваш, да неме сватиш поггрешно...Ама паметен си ти, и знам дека нема да ме разбериш погрешно, и точно ќе ме сватиш што сакам да ти кажам.
Токму таќе!Љубов.![]()
Шо ај сеа...ме замисли, кога го читам ова си гризам јазик што пишав против полигамија (или така нешто)елем, ај сеа??
Послем си гризате до лево маде, ама....!Шо ај сеа, кога читам ова си гризам јазик што пишав против плгмја![]()