Миленко Неделковски Шоу

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Па каква врска има дали праќал покани, не ве разбирам... Не се работи за тоа дали некој има храброст или не да одговара на провокативни прашања, туку за елементарна селекција на новинари и емисии кои ги почитуваш или не.
Зошто некој би отишол со знаење дека треба да биде исмеван, испровоциран и омаловажен? Треба да си мазохист по убедување!
Од друга страна нивото и кавлитетот на неговото „новинарство“ е директно пропорционално со патиката што ја има на маса: невкусно и подзасмрдува!
Во принцип се работи за личен став и личен вкус и тука нема место за било каква дискусија; од која сака нека е партија самите си го наоѓаат балансот и моментот кога, како и каде би требало да се појават.
Дали поради личниот имиџ или сопствената сујета, лична работа.

ти кажими каква врска имаат поканите пошo ги спомна
и други се појавија па неа беа исмејувани нити омаловажувани а не беа од власта

а до селекцијата на новинари и вкусот мене не ми се допаѓаат новинари како Роби или Геро или Чомо со црните сценарија па ги има

значи вака
лично ги видов поканите
башка имаше и покани кои одеа јавно на канал 5
значи поканети беа, а одбиваа

а ако не се лажам канал 5 не е мала телевизија и Грујо беше кај Роби гостин

Хех... и што сега, на жими мајка треба да ти веруваме ?
Можеби ги си ги видел, можеби не си ги видел, не знам... ама не си никаков доказ дека постоеле.
Впрочем, многу поважен е односот што го има кон неистомислениците, етикетите кои им ги лепи како предавници или лопови, отколку тоа дали поканил некого од опозицијата или не. Дури и да поканил, типот се понаша како шпански инквизитор, со кое право ? Човек со никако релевантно образование, со траги-комични познавања од политиката и особено економијата, е редовен домаќин на видни личности од оваа гарнитура, кои меѓудругото ги одбиваат сите останати интервјуа и дебати, особено премиерот, во шоу од божем забавен карактер ? Зошто ? Сакаш да кажеш дека не постои причина зошто премиерот веќе три пати беше гостин кај него, а ниту еднаш го немаме видено на дебата во А1, која е најгледана телевизија и многу поважно со неутрални водители ??? Те молам... ги нарече сите граѓани кои се залагаат за компромис со Грција и влез во ЕУ и НАТО предавници. Со Влатко Ѓорчев клеветеја луѓе дека краделе пари и граделе куќи на водно и ред други примери... кое новинарство е тоа ? Зарем не му влегува во глава дека еден ден ќе биде пред суд за тоа што го прави ? ... или можеби се надева дека ВМРО ќе владеат уште 100 години ???

мене не ме бендисува . Подобро емисијана со Сузи ќе ја гледам од колку него..
Најмногу ме нервира кога ќе си ја чита поштата и посебно ги ќита оние пораки кои го критикуваат ... и јавно си се закопува така и си одговара на провокациите .
Исто така како новинар не треба да биди политички ориентиран .. ама тоа ќе му го простиме пошто сите се .
Исто така мислам и си ја запусти емисијата од кога почна да разгледува политички теми ... порано емисиите му беа интресни и ги гледав ... се га е - веќе видено . :toe:

Хех... и што сега, на жими мајка треба да ти веруваме ?
Можеби ги си ги видел, можеби не си ги видел, не знам... ама не си никаков доказ дека постоеле.
Впрочем, многу поважен е односот што го има кон неистомислениците, етикетите кои им ги лепи како предавници или лопови, отколку тоа дали поканил некого од опозицијата или не. Дури и да поканил, типот се понаша како шпански инквизитор, со кое право ? Човек со никако релевантно образование, со траги-комични познавања од политиката и особено економијата, е редовен домаќин на видни личности од оваа гарнитура, кои меѓудругото ги одбиваат сите останати интервјуа и дебати, особено премиерот, во шоу од божем забавен карактер ? Зошто ? Сакаш да кажеш дека не постои причина зошто премиерот веќе три пати беше гостин кај него, а ниту еднаш го немаме видено на дебата во А1, која е најгледана телевизија и многу поважно со неутрални водители ??? Те молам... ги нарече сите граѓани кои се залагаат за компромис со Грција и влез во ЕУ и НАТО предавници. Со Влатко Ѓорчев клеветеја луѓе дека краделе пари и граделе куќи на водно и ред други примери... кое новинарство е тоа ? Зарем не му влегува во глава дека еден ден ќе биде пред суд за тоа што го прави ? ... или можеби се надева дека ВМРО ќе владеат уште 100 години ???

јас не те терам да ми веруваш нити планирам да се натегам со тебе
јас тоа што го видов, го видов и дали ќе ми веруваш ти најмалку е битно

а тие што одеа јавните покани ги видоа многумина така да докази за нив
има

за неутралноста на А1 и тамошните новинари не ме засмевај и сам не веруваш во тоа што го пиша а и не е тоа тема
нити тема е премиерот зошто и каде гостува

а богами не е тема ни за ликот и животот на Миленко, туку за неговата емисија, каде освен политика има и други разни теми

и ако сакаш да дискутираме за него повели на пп или па пробај книга напишиму може еден ден ќе ти се заблагодари :salut:

за неутралноста на А1 и тамошните новинари
Таму се вработени интересни лица. Чомовски, Секуловска...репер за одлични водители и независност :)
Инаку, доколку се говори за емисиите кои ги подготвува Миленко ( а мислам дека тоа е главна тема, а не неговата политика или брадата), истите не би можеле да се споредат со други слични од едноставна причина...други слични емисии не постојат (не знам за Ефтов и Код, но тие имаат сосем друга насока и цел). За вонземјани, стари цивилизации, микрочипови, мистерии, теми од историјата...значи не е само гостување на политичари.
Е сега, што некој изгледа си има хх на капата па си бира канали и водители според политички убедувања, тоа е друга работа. Најчесто омраза или восхит (како премногу исполитизирана држава) ко што приметувам покажуваме од таа причина.

Немам намера да се занимавам со квази-литература во иднина, но благодарам на предлогот.
Мене нема потреба да ме убедуваш, но општо познато е дека треба да го образложиш она што го тврдиш, чисто колку да не биде рекла-казала работата...
Што се однесува до А1, колку што ми е мене познато се најгледана телевизија, а на дебатите скоро секогаш им присуствуваат спротивставени страни...
Тема секако дека не е премиерот, ниту животот на Миленко, но анализирајќи разни сегменти од емисијата која ја прикажува, сакале или неќеле се прикажуваат сомнителни прашања кои мора да се напоменат...

Немам намера да се занимавам со квази-литература во иднина, но благодарам на предлогот.
Мене нема потреба да ме убедуваш, но општо познато е дека треба да го образложиш она што го тврдиш, чисто колку да не биде рекла-казала работата...
Што се однесува до А1, колку што ми е мене познато се најгледана телевизија, а на дебатите скоро секогаш им присуствуваат спротивставени страни...
Тема секако дека не е премиерот, ниту животот на Миленко, но анализирајќи разни сегменти од емисијата која ја прикажува, сакале или неќеле се прикажуваат сомнителни прашања кои мора да се напоменат...

Се согласувам, за дискусијата да биде квалитетна, треба да присуствуваат претставници од двете страни, и зошто Груевски одбива дебати и гостувања во други телевизии? Него оди кај Маленко и бурекџијата за да си се надополнуваат еден со друг, и кој не е храбар во случајот...

За вонземјани, стари цивилизации, микрочипови, мистерии, теми од историјата...значи не е само гостување на политичари.
.

Во последно време оф роуд емисиите како Плачковица, Цоцев Камен, Централна Македонија... супер се

Навистина мистериозен гостин нема што. Некојси пребеган член од СДСМ. Му го заборавив и името додека го пишувам коментарот ама мислам дека беше Мартин Панчевски ?!?
Гостин од Ш категорија во емисија од Ш категорија.

Миленко Педерковски (иако не е педер, ова е само една ознака на навреда од моја страна до него, ЛИЧНО), е крах од се што може еден човек да носи априори и апостериори во себеси, и сега како медиум кој авангардно претставува една идеолошка платформа, во случајот ВМРО-вска, дека сите оние кои не се согласуваат со него, се против него. Формална логика.

Не коментирам неговиот ксенофобичен импулс по неговите идиотски страници и форуми, а секако и членовите кои таму се стожери на национално-патриотската гарда, туку само она што пред некоја вечер ме насмеа и дури напраи низ газ да свршам и ден денес да не поверувам дека имало поглупав човек од идиотот битолски Јошка-Сељак, кој морам да признаам, дека Миленко Глупердовски со таа емисија ја разграничи глупавоста и придонесе да јас уживам на неговите глупости, како консеквенца на неговиот НЕ-УМ.

Како не му е срам, да го носи Денко Скаловски, еден респектабилен тип, на една негова емисија (сигурно го молел и го молел и го молел, го нашол атерџија), и она што Скаловски го кажа, беше баш противречје на она што тој и неговите ВМРО-вци, патриоти, и национал-гардисти го протежираат и манифестираат насекаде.

Срамота! :)

Уствари, нека има вакви, оти ако ги нема, ќе нема на шо да се смејме.

Навистина мистериозен гостин нема што. Некојси пребеган член од СДСМ. Му го заборавив и името додека го пишувам коментарот ама мислам дека беше Мартин Панчевски ?!?
Гостин од Ш категорија во емисија од Ш категорија.

Знаеш што е многу јако?!

Што Миленко му закажувал термин за дуел на Фрчковски, но тој се плашел не сакал да му излези.

Кој не би се исплашил од Човеколики Monkey (а ако сакаш и Donkey), како него? Џоа Горило е со тоа некултивираните коси, бркови и бради.

Гостинот од емисијата Мартин Панчевски излезе дека стварно е ГАД како што го најави на неговата веб страница. Секој нормален човек после таква најава ќе го откажеше гостувањето во „шоуто“

http://www.milenko.com.mk/

Гостинот од емисијата Мартин Панчевски излезе дека стварно е ГАД како што го најави на неговата веб страница. Секој нормален човек после таква најава ќе го откажеше гостувањето во „шоуто“

http://www.milenko.com.mk/

Можеби е мазохистички настроен, обожава да го понижуваат и угнетуваат, чак и љубов може да се деси...

Можеби е мазохистички настроен, обожава да го понижуваат и угнетуваат, чак и љубов може да се деси...

Ако Мартин Панчевски (кој прв пат го гледам и за кој никогаш не сум слушнал) е член на СДСМ јас сум член на Чикаго Булс ...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom