- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Ајде бе ти се гади од педеришта а го дркаш гледајќи 2 женски, секоја чест за тебе.
Не сум го издркал кој знае од кога немам потреба од тоа,.....а за женски каде прочита дека сакам да гледам??? ...не сакам ни да гледам ни да знам за ниеден педерлук....Ајде бе ти се гади од педеришта а го дркаш гледајќи 2 женски, секоја чест за тебе.
Не сум го издркал кој знае од кога немам потреба од тоа,.....а за женски каде прочита дека сакам да гледам??? ...не сакам ни да гледам ни да знам за ниеден педерлук....
И едно прашање ..ако татко ти се лапал со дечко му а не со мајка ти ,дали освен тоа што нема да читавме дегенерисани постови ке имаше ли некој бенефит човештвото??????
Батали магаре и зајак ,секој човек има коефициент ....оној што нема за да разбере природа, и проста репродукција е чист деген и болно ткиво во општеството ,таквото треба да да се исече во корен ,и пред средниот век и во било кое време во иднината...Му рекло магарето на зајакот имаш големи уши. (читај дегенерисани заостанати постови а воедно и гледишта од средниот век)
Јас се палам кога гледам две жени како се лапаат и ако не можам да им влезам измеѓу со мојот огнен и напален јазик тогаш обавезно ќе го издркам на нив...обавезноАјде бе ти се гади од педеришта а го дркаш гледајќи 2 женски, секоја чест за тебе.
полека малку не се сите со извртени мислења како тебе...Аиии срценца едни штубоо!
Епа тогаш ни машко и женско нека не се лапаат во јавност, на некои цревата им се дигаат од такви лигавења, ама ете таа е...
Tака е! Тоа е прекрасна глетка и мислам дека го подобрува видот и нервниот систем. Две нежни и слатки женски суштества како се бакнуваат ти е совршено како лебедово езероПоголем дел од девојките бакнале и ќе бакнуваат
Пољубопитни се од нас кога се во прашање еротските задоволства и затоа го прават тоа.
Како и да е, јас тоа потполно го подржавам и сметам дека треба почесто да биде застапено.
Соу факинг хот !Да се разбереме...претходно и три партии да си удрил со швалерката одкако ќе го видиш ова автоматски пак идеш у ракета моде
Дечко је објаснио неке ствари.Тоа е прекрасна глетка и мислам дека го подобрува видот и нервниот систем. Две нежни и слатки женски суштества како се бакнуваат ти е совршено како лебедово езеро
Ама ич не ти чини размислувањево... Што ако машкото што не сака женски да се лапаат е хомофобик? И зошто мислиш дека тоа тебе што те пали, ги пали и сите други? Бог да чува...Машко што не сака женски да се лапаат е би. Машко да се лапа со машко едноставно е нешто нај одвратно. А додека пак женско со женско е нешто најубаво да гледаш и најмногу пали.