За девојките: Сте се залапале со девојка?

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ајде бе ти се гади од педеришта а го дркаш гледајќи 2 женски, секоја чест за тебе.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Ајде бе ти се гади од педеришта а го дркаш гледајќи 2 женски, секоја чест за тебе.
Не сум го издркал кој знае од кога немам потреба од тоа,.....а за женски каде прочита дека сакам да гледам??? ...не сакам ни да гледам ни да знам за ниеден педерлук....
И едно прашање ..ако татко ти се лапал со дечко му а не со мајка ти ,дали освен тоа што нема да читавме дегенерисани постови ке имаше ли некој бенефит човештвото??????

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не сум го издркал кој знае од кога немам потреба од тоа,.....а за женски каде прочита дека сакам да гледам??? ...не сакам ни да гледам ни да знам за ниеден педерлук....
И едно прашање ..ако татко ти се лапал со дечко му а не со мајка ти ,дали освен тоа што нема да читавме дегенерисани постови ке имаше ли некој бенефит човештвото??????

Му рекло магарето на зајакот имаш големи уши. (читај дегенерисани заостанати постови а воедно и гледишта од средниот век)

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Му рекло магарето на зајакот имаш големи уши. (читај дегенерисани заостанати постови а воедно и гледишта од средниот век)
Батали магаре и зајак ,секој човек има коефициент ....оној што нема за да разбере природа, и проста репродукција е чист деген и болно ткиво во општеството ,таквото треба да да се исече во корен ,и пред средниот век и во било кое време во иднината...
Денешницата и човештвото има премногу други важни проблеми за опстанокот ,а да се замара со болни умови е старно непотребно....

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Јас се палам кога гледам две жени како се лапаат и ако не можам да им влезам измеѓу со мојот огнен и напален јазик тогаш обавезно ќе го издркам на нив...обавезно :drk:

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Аиии срценца едни штубоо!

Епа тогаш ни машко и женско нека не се лапаат во јавност, на некои цревата им се дигаат од такви лигавења, ама ете таа е...
полека малку не се сите со извртени мислења како тебе...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Поголем дел од девојките бакнале и ќе бакнуваат :)
Пољубопитни се од нас кога се во прашање еротските задоволства и затоа го прават тоа.

Како и да е, јас тоа потполно го подржавам и сметам дека треба почесто да биде застапено.:pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Поголем дел од девојките бакнале и ќе бакнуваат :)
Пољубопитни се од нас кога се во прашање еротските задоволства и затоа го прават тоа.

Како и да е, јас тоа потполно го подржавам и сметам дека треба почесто да биде застапено.:pipi:
Tака е! Тоа е прекрасна глетка и мислам дека го подобрува видот и нервниот систем. Две нежни и слатки женски суштества како се бакнуваат ти е совршено како лебедово езеро :)

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Онака другарски во уста да,а лапање во никој случај!! Независно дали ми е добра другарка, сепак мене ми е гадно на самата помисла ама сепак секој си има свој став ...:smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Да се разбереме...претходно и три партии да си удрил со швалерката одкако ќе го видиш ова автоматски пак идеш у ракета моде :)

P

PewDiePie

Гостин
Да се разбереме...претходно и три партии да си удрил со швалерката одкако ќе го видиш ова автоматски пак идеш у ракета моде :)

Соу факинг хот !

--- надополнето ---

Тоа е прекрасна глетка и мислам дека го подобрува видот и нервниот систем. Две нежни и слатки женски суштества како се бакнуваат ти е совршено како лебедово езеро :)
Дечко је објаснио неке ствари.

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Машко што не сака женски да се лапаат е би. Машко да се лапа со машко едноставно е нешто нај одвратно. А додека пак женско со женско е нешто најубаво да гледаш и најмногу пали.
Ама ич не ти чини размислувањево... Што ако машкото што не сака женски да се лапаат е хомофобик? И зошто мислиш дека тоа тебе што те пали, ги пали и сите други? Бог да чува...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Го грешите многумина концептот.
Машките не сакаат лезбејки, каде лезбејки е термин дефиниран од современите разбирања за тоа што е лезбејка - жена која не сака односи со машки, која наоѓа емотивна или сексуална или и двете потреби од страна на друга жена.
Машките сакаат две женски кои ќе им бидат на располагање бидејќи некако две пички се подобри од една.
Тука е и големата заблуда кога се вели дека подржуваат лезбејки а мразат педери.
Тие не подржуваат лезбејки туку можност за тројка.
Исто, многумина сакаат да гледаат секси сцени без во кадар да им се појавува кур, па две жени како се чепатат и лижат е одлична комбинација.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Нема ништо чудно во девојки да си се лапаат и драпаат имам видено многу пати ,поготово на транс журки :D
Kaко и да е одлично изгледа кога се лапаат девојки а и јас верувам дека им се свига на многу иако некат да признаат.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Nikogas, lapam samo maski! Boze sacuvaj:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom