Кошаркари на Вардар Осигурување навредуваат и пцуjат малолетници на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Прво погледни го статусот на Грне, после коментирај кој прв почнал

"STO E UBAVO DA SI ESENSKI PRVAK I FENI DA TI GLEDAAT VO GRBOT.SE ZNAE SI IMA RED SEKOGAS SELJACITE SE VTORI TAKA BESE LANI TAKA KE BIDE I OVAA GODINA"

Ти личи ова на спортист? :kesa:
Абе не е важно кој прв почнал.и навивачите да почнале пак се криви овие копуциве.нормално е навивачите својот без да го истурат врз противничките играчи.

Не викам да се тепа со него...... Со никој не се тепал.........

Значи публиката може шо сака да викне, а кога играчот ке возврати, тоа е лошо?

СЕ гледа кој е овде селакот.....

Tuku nекна коа играеа, ФЕНИ и ВАРДАР тука кај нас во Kавадарци, еден од кошаркарите на вардар се степа со полицаец, односно нападна полицаец....:uvo:
јас дека прв пат отидов кошарка, ни најмалку очекував такви глупости, нормално ми дојде чудно....WTF....si rekov:toe:

Најубаво да нема пцуење бре нека го делитне од пријатели тој што го опцул и сите ко него што се,нема пцуење и нема да има потреба од отворање на вакви глупи теми

Не викам да се тепа со него...... Со никој не се тепал.........

Значи публиката може шо сака да викне, а кога играчот ке возврати, тоа е лошо?
НИКОГАШ ИГРАЧ НЕ ТРЕБА ДА ИМА РАБОТА СО ПУБЛИКАТА.
Така и Миловиќ кај нас со публиката се рчна и после ќе неможеше да излезе од терен(не личи на стари луѓе да им заманува со прстот)
Негова работа е да игра добро и да си зема плата.Нормална е таквата реакција на публиката,не е дојден од да се кара него да игра кошарка(ако знае)

малолетник е малолетник ...
но човек кој има 30тина години и е јавна личност - спортист со би требало изграден карактер и на овој начин да возвраќа на провокации е за жалење :tapp::tapp:

едноставно но комент :toe:
срамота ...

ова се дешава на нивни профили или профил на Вардар?

професионален спортист не смее да си дозволи да падне под провокации ...

Жалосно е кога неможеш, тоа да го сватиш:tapp:

Да да......... тешко ми е да го сватам.........

Најлесно е да си публика да плукаш и да пцуеш и да врегаш........ А ако пцујат по тебе тогаш е лошо, а ако прв пцуеш тога е добро..... тешко е да се свати и тоа

Абе стварно не ве сваќам. Па вас да ви јадат гомна некои ебени кретенчиња што си немаат врска со животот нема ли да им вратите. Мене некој така да ми сере има да го отерам во три лепе пичке материне. Ко прво кретенчињава провоцирале први:smir: Ни мене не ми е омилен Симиќ, а ни Грне. Скоро секогаш носеле дрес на екипи кои сум ги презирал. Ама ги сваќам бре. Некој копиљ да му јаде гомна на човек кој го носел националниот дрес и да остане невратено, е не иде тоа така:nenene:

Најлесно е да си публика да плукаш и да пцуеш и да врегаш........ А ако пцујат по тебе тогаш е лошо, а ако прв пцуеш тога е добро..... тешко е да се свати и тоа

Публиката, е критичка маса, спортистот е артист на теренот, и треба да трпи и пифалби и критики, инаку тешко него, односно не ќе да е со сите....

Добро ти си во право сите грешиме,само да те прашам нешто. Значи ако играчот биде мавнат со некој предмет, што треба да го врати накај публиката или да се воздржи во тој момент и да пријави на судијата, записначка маса etc?

Публиката, е критичка маса, спортистот е артист на теренот, и треба да трпи и пифалби и критики, инаку тешко него, односно не ќе да е со сите....

Критика е да каже дека имал таков лош ден, таква лоша игра, таков лош напад, таква лоша одбрана........ Тоа е критика..
Критика не е да го тури на мајка му и на сестра му ........

Добро ти си во право сите грешиме,само да те прашам нешто. Значи ако играчот биде мавнат со некој предмет, што треба да го врати накај публиката или да се воздржи во тој момент и да пријави на судијата, записначка маса etc?

Не треба да му врати со било каков предмет, навивачите треба да се казнат и да не прават така..........
А што му значи тоа на некој навивач да фрли предмет по некого?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom