За Gareth Bale се шпекулираше уште лани зимата и летово .. колку што што ме држи меморијаЈувентус е заинтересиран за младиот лев бек Gareth Bale.Но,голема пречка е Реал Мадрид.. ако Тотенхем одлучи да го продаде овој играч тогаш Јувентус мора да исплати најмалку 20милиони евра!
Со голема разлика што Липи во тоа време беше доста млад (за тренер) и веројатно челниците виделе нешто во него што вреди, и се покажа дека е роден да биде класа тренер, за разлика од Дел Нери чија тренерска кариера е веќе на залезот а нема па да речеме никакви успеси освен добрите позиции со Киево и Сампдорија. И во претходниот пост кажав дека немам ништо против човекот, дај боже да му тргне па да освоиме и ние нешто, али што не е тренер за во ЈУВЕ не е. Кога немаш авторитет врз играчите џабе е сеЛипи во 1994 година кога дојде во Јуве немаше освоено ниту титула,ниту некој позначаен успех (92 со Аталанта 7 место, 93 со Наполи 7 место а пред тоа водеше екипи од Сериа Б).
Ако играчите се однесуваа како да им е сеедно за резултатот на теренот,навивачите кон нив ќе се однесуваа како минатата сезона.
Со голема разлика што Липи во тоа време беше доста млад (за тренер) и веројатно челниците виделе нешто во него што вреди, и се покажа дека е роден да биде класа тренер, за разлика од Дел Нери чија тренерска кариера е веќе на залезот а нема па да речеме никакви успеси освен добрите позиции со Киево и Сампдорија. И во претходниот пост кажав дека немам ништо против човекот, дај боже да му тргне па да освоиме и ние нешто, али што не е тренер за во ЈУВЕ не е. Кога немаш авторитет врз играчите џабе е се [/QUOTE]за болидираното во ред ама чекај бе брат јас мислам дека има подобрувајне во играта ... за разлика од лани со палерммо имавме 0 шанси а годинава со истиот тим имавме околу 10 тина шанси :smir:
Друг пат стави запирки јеботе ништо не разбирамјас планирам јас иам веке средено за темата само да стигниме до 1000 ка планирам после утакмициава вечер да ја отворам мислам можи и влатче да ја отвори мислам дека со тими се има договорено јас наредна :smir:
Има подобрување али многу мало (подобрувањето е само поради Красич), со исклучок на одбраната која моментално е многу многу под своето ниво, џабе е подобрување кога на еден меч ќе влезат мотивирани и ќе победат 4-0 или 5-0 за после 5 натпревари да кикснат, треба ''железна рака'' за да биде нешто инаку тешка работа, нешто што Дел Нери не е способен да го направиСо голема разлика што Липи во тоа време беше доста млад (за тренер) и веројатно челниците виделе нешто во него што вреди, и се покажа дека е роден да биде класа тренер, за разлика од Дел Нери чија тренерска кариера е веќе на залезот а нема па да речеме никакви успеси освен добрите позиции со Киево и Сампдорија. И во претходниот пост кажав дека немам ништо против човекот, дај боже да му тргне па да освоиме и ние нешто, али што не е тренер за во ЈУВЕ не е. Кога немаш авторитет врз играчите џабе е се [/QUOTE]за болидираното во ред ама чекај бе брат јас мислам дека има подобрувајне во играта ... за разлика од лани со палерммо имавме 0 шанси а годинава со истиот тим имавме околу 10 тина шанси :smir:
Да да свесен сум дека иаме проблеми со одбраната :smir: и јас ради тоа се нервирам мора да поработат на одбрана :smir:, за вечер мислам да му се даде шанса на РинаудоИма подобрување али многу мало (подобрувањето е само поради Красич), со исклучок на одбраната која моментално е многу многу под своето ниво, џабе е подобрување кога на еден меч ќе влезат мотивирани и ќе победат 4-0 или 5-0 за после 5 натпревари да кикснат, треба ''железна рака'' за да биде нешто инаку тешка работа, нешто што Дел Нери не е способен да го направи
Почнав пред некој ден да работам на новата тема, доста солидно изгледа засега. Доколку некој сака да помогне, би било супер. Влатче, ако сакаш ќе искомбинираме нешто околу отварањето, дел ја, дел ти. Заинтересиран? =)јас планирам јас иам веке средено за темата само да стигниме до 1000 ка планирам после утакмициава вечер да ја отворам мислам можи и влатче да ја отвори мислам дека со тими се има договорено јас наредна :smir:
Епа кога ке дојде влатче ке ни кажи, сеедно е кој ке ја отвори.Почнав пред некој ден да работам на новата тема, доста солидно изгледа засега. Доколку некој сака да помогне, би било супер. Влатче, ако сакаш ќе искомбинираме нешто околу отварањето, дел ја, дел ти. Заинтересиран? =)
Ќути брат и ја се невирам сега...Ве поздрави Лече!!! Гледате ли како се игра против боса екипа како Палермо а не ние примаме три комада дома од нив. Сега се изнервирав до максимум. Лече всушност ми покажа од какви антиталенти сме изгубиле.
И јас се изнервирав за ова посебно кога видов дека Палермо извлекле нерешено :nerv:Ве поздрави Лече!!! Гледате ли како се игра против боса екипа како Палермо а не ние примаме три комада дома од нив. Сега се изнервирав до максимум. Лече всушност ми покажа од какви антиталенти сме изгубиле.
Да бе хаха губеа 0-2 и на крај изедначија во 90 минута....или продужетци...И јас се изнервирав за ова посебно кога видов дека Палермо извлекле нерешено :nerv: