Немаме лоша игра и освен Мота сите беа на ниво,а од Григера повеќе не може да очекуваме.Се надевам дека у второ ке ја свртиме.
Џабе се нервираш само, не вреди веќе, кога нив не им е гајле за резултатот зошто нам да ни е, очигледно е дека некој играат само за плата и тоа се приметува, а судиите нема потреба да се коментират, 4 натпревари = 3 пенала за интер, 4 натпревари = 0 пенали за Јуве, тоа е Јуве местел.Од кога тоа фаул во шеснаесетник не е пенал?
Преку кур ми е да губиме од третокласни тимови (традиција ни држат последниве години) кои во тимот имаат избркани на клоци играчи од Јуве (значи немале квалитет) и играчи како Миљачо, паљачо, Пасторе, масторе и да не ги набројувам другите смешни фаци што ги имаат у тим.
Сакам да видам пресврт во второ да не искрашам се што ќе ми дојде до рака!!!!!!!
Незнам што си гледал али јас не видов една 100% шанса за нас, туку Палермо имаше 2 од кој една искористиОдлична игра имаме,тоа е најбитно подобро цело време ние да играме и шанси да праиме иако губиме него да бевме на местото на палермо еден гол даден и цело време ко што гледате и напаѓачот нивен е кај нив у шеснаесетник,јбг не ја бива ој дај гол коа стаиле автобус пред гол,20 играчи оди па помини...
Другар јас не знам што го мешаш Интер кога и сите три беа пенали..ако ги гледаше натпреварите тогаш ќе заклучеше..или дозволено е да се игра ракомет во шеснаесетникот од одбранбените според тебе?Џабе се нервираш само, не вреди веќе, кога нив не им е гајле за резултатот зошто нам да ни е, очигледно е дека некој играат само за плата и тоа се приметува, а судиите нема потреба да се коментират, 4 натпревари = 3 пенала за интер, 4 натпревари = 0 пенали за Јуве, тоа е Јуве местел.
лол дечко имавме 3 4 шанси 2 пенали не досудени правиме некаков пресинг али неаме срекаНезнам што си гледал али јас не видов една 100% шанса за нас, туку Палермо имаше 2 од кој една искористи
Ма не збориме тука за титула сеа туку за победа над Палермо катастрофална одбрана мота незнае кај му е главата а не па кај е топката...другиве се така просечно али на мота би му дал минус 10 оценка...красич ш може праи му напраија ептен неспортски фаул...и незнам зошто делнери не смени малце тактика не ли глеа дека играва преку крила особено со нафрлувања во шеаснаесетник воопшто не ни оди една топка не фативме во шеснаесетник...