Не може да дојде во Јануари затоа што веќе го купивме Красич,а во еден трансфер период може да се купи само еден non EU играч :smir:.Ако сакаме да го купиме ќе мора да чекаме до наредното лето,али по последната изјава на Марота и тоа ќе биде тешко.“We’ll make another attempt to get him, but I have a feeling that he will end up at Bayern Munich…”.Очигледно Марота е песимист во врска со Џеко,па мали се шансите да го видиме во црно-бел дрес наредната сезонаако се деси ова нз добро би ни дошол во јаноари
Не може да дојде во Јануари затоа што веќе го купивме Красич,а во еден трансфер период може да се купи само еден non EU играч :smir:.Ако сакаме да го купиме ќе мора да чекаме до наредното лето,али по последната изјава на Марота и тоа ќе биде тешко.“We’ll make another attempt to get him, but I have a feeling that he will end up at Bayern Munich…”.Очигледно Марота е песимист во врска со Џеко,па мали се шансите да го видиме во црно-бел дрес наредната сезона
Oчигледно е дека Волфсбург не сакаше да го продаде Џеко на ниеден друг клуб освен на Минхен. Затоа ја ставија и таа смешна цена од 40 мил за никој да не може да ја понуди (од тие што беа заинтересирани за него) и да имаат алиби да ги одбиваат другите понуди. Не се прашува играчот во случајов што сака. Да беше така тој веќе ќе беше во црно-црвен или црно-бел дрес.
Освен ако се случило нешто со трансферов на Диего, ама скептик сум...
А можно е и да е само трансфер политика на Марота,за никој да не го обвинува и да не му создава притисок зошто не успеал да го потпише Џеко.Исто така можно е со изјавата дека „мислам дека Џеко ќе заврши во Баерн“ сака да го одбрани играчот од понуди од други тимови,и да ја зачува својата позиција кај играчот. Што е најточно повеќе ќе се разјасни наредното лето.50 страни поназад
Да да ако ги чита чоек текстојте а не само насловите можи да се осети дека Џовинко болно посакува да игра за Јуве. Насловите се обидват да ја извртат цела приказна и да напрат контроверзија.Одкако се изјасни Диего му дојде ред на Џио.
Тоа со црвено ми се допаѓа.
Novo pojačanje Parme, Sebastian Giovinco, se još jednom obrušio na Juventus, povodom njegovog odlaska iz Torina.
"Atomski mrav" je bio frustriran zbog toga što nije dobijao pravu priliku da pokaže svoj talenat, te je odlučio pronaći svoju sreću negdje drugo.
U intervjuu za SKY Italiu, Giovinco je bio upitan i da prokomentariše navode Diega "da uprava torinskog kluba nije bila iskrena s njim", te o svom ličnom slučaju.
"Istina je, direktori su trebali biti jasniji, trebali su takvi biti od prvog dana od kad sam došao, da mi kažu kakvi su im planovi. Medjutim, nisu bili takvi, nisu bili iskreni. Ali život ide dalje. Ne znam kako su se direktori ophodili prema Diegu, medjutim ja mislim na sebe."
"Nisu me tretirali onako kako sam želio, ali ne mislim više na to. Sada sam ovdje (Parma) i mislim samo na to da budem dobar u novom klubu. Za budućnost ćemo vidjeti. Nadam se da će moje partije ovdje promijeniti misljenje ljudi u Juventusu."
"Ovdje sam našao to što nisam imao u Juventusu, respekt prije svega. Prošla godina je bila teška. Stvari su krenule loše po mene, po ekipu, po klub, bila je najgora u historiji, tako da možete zamisliti kako je to izgledalo".
Sebastianu želimo što bolje partije u ekipi Parme , i povratak u ekipu Juventusa sljedece sezone.
Кажав на неколку пати Зебина е голем оратор. На неколку пати ја имаше брането позицијата на Јуве. А интересно е кој бил тој третман на Недвед.Зебина на својата презентација како нов играч на Бреша изјави дека му посакува на Андреа Ањели и на другите свои соиграчи голем успех со Јувентус,и изјави дека не очекувал многу од минатата Управа со оглед на тоа како го третирале Недвед.За несогласувањата со фановите на Јувентус изјави дека е недоразбирање. линк
Да да, насловот се продава.Да да ако ги чита чоек текстојте а не само насловите можи да се осети дека Џовинко болно посакува да игра за Јуве. Насловите се обидват да ја извртат цела приказна и да напрат контроверзија.
На Џовинко премногу му е потребно играње и сум пресреќен шо замина во некое клупче (фаак колку се менват работите, Парма беше гигант) да учи. Со потегот со косопствеништво Марота можеби го решава проблемот со претходната позајмица на Џио. Тогаш едвај беше игран. Сега Парма ќе имаат мотивација да кренат малку цена за Џио ако го промовираат во играчиште.
Точно така.Зебина беше еден од најгласните играчи на Јуве за време на фарсополи.За Недвед се шпекулираше дека Секо му давал помала плата за да го продолжи договорот со Јуве,а Недвед ја одбил.Кажав на неколку пати Зебина е голем оратор. На неколку пати ја имаше брането позицијата на Јуве. А интересно е кој бил тој третман на Недвед.
Интересно. А Шо стана со Недвед нели ќе се враќаше во клубот на некоја провизорна функција како медијатор меѓу играчите и управата? Мислам дека сето ова беше во времето кога Бетега беше во клубот.Точно така.Зебина беше еден од најгласните играчи на Јуве за време на фарсополи.За Недвед се шпекулираше дека Секо му давал помала плата за да го продолжи договорот со Јуве,а Недвед ја одбил.
Кога беше поставен Андреа Ањели за Претседател,Недвед уште другиот ден изјави дека е подготвен да се врати во Јувентус и да му помогни во враќањето на старите патеки,а пред тоа одбиваше да заземе некоја функција во клубот.
Па подобро така,отколку како што направи минатиот пат.Се врати побрзо од предвидувањата само да му помогни на Јуве,со неизлечена повреда,и си направи поголема штета.Затоа сега изјавува дека се враќа само кога ќе се опорави 100%.изгледа нема надеж за Супермен,ќе се врател на терените дури наредната година.....