Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци на велико се збори дека идниот клуб на Бориело е Јувентус,незнам што мислите али подобар би бил од Амаури во секој случај.

Како најголемиот мразач на Амаури ти кажвам дека Ако некој напаѓач во Серија А е полош од Амаури тогаш тој е Бориело. АМАН НЕКА НЕ ИДИ.

Би го трампал Бориело за Јакинта во секое време! Солиден напаѓач, има осет за гол. Ама според мене од вашите (што не ви требаат) подобра опција би ни бил Хунтелар.

Кај нас најверојатно идат и двајцата,и Бориело и Хунтелар(наравно за пари не за играч),со што ние би го донеле плус Робињо.
Би било Хунтелар(Ибра)-Бориело(Робињо)

--- надополнето ---

Како најголемиот мразач на Амаури ти кажвам дека Ако некој напаѓач во Серија А е полош од Амаури тогаш тој е Бориело. АМАН НЕКА НЕ ИДИ.

Бројките не го кажуваат тоа али океј ти си имаш свое мислење.

Кај нас најверојатно идат и двајцата,и Бориело и Хунтелар(наравно за пари не за играч),со што ние би го донеле плус Робињо.
Би било Хунтелар(Ибра)-Бориело(Робињо)

--- надополнето ---

Бројките не го кажуваат тоа али океј ти си имаш свое мислење.

Не знам како Бориело ќе ни го подобри нападот,нас ни треба играч од типот на Џеко а не Бориело,сеа кога Џеко не е опција боље ќе биде да го земеме Пацини.

Ко што читав,18 годишен централен дефанзивец,ваљда е надежен чим го зимате.

играч на реџина пред една или две год играч на челзи односно на неколку месеци на тренинг потоа се врати во реџина а своевремено мислам и милан се има интересирано за него ... не ме држи за збор за милан ал иза челзи знам .... дека е сиг

Следниот првенствен натпревар ни е против Сампдорија на домашен терен.Ќе играме на 12 септември,значи наредниот викенд ќе има пауза и се надевам дека до тогаш ќе се вратат некои од повредените играчи,да се увидат слабостите во играта и да ја совладаме Сампдорија.Единствено што сакам е само да не ни се повтори ланската сезона со повредите и дај боже да не е ништо сериозно со Мартинез и Маркисио.Ваљда Марота ќе донесе уште некој играч (лев бек и напаѓач гледам се споменува името на Бориело искрено би немал ништо против него, а инаку повеќе го сакам Хунтелар) пред да заврши рокот за трансфери.

--- надополнето ---

Нека му е со среќа во Јувентус на младичот.

Ужасен натпревар, заслужена победа на Бари ... грешка на денот е измената Сисоко - Мело !!!

Знаете не сум многу разочаран, за разлика од ланската сезона, оваа немам ама баш никакви очекувања од Јувентус, едноставно ќе си ги гледам и секако ќе навивам за нив, ама нема да очекувам титули или нешто слично, доста ќе биде 3 место. И вие што ме нападнавте по постот што го имав за продавањето на Диего, дали гледате дека имам право, луѓе смешно изгледаме со Сторари, Де Чеље, Пепе, Красич(да и Красич, ок не е подготвен али не очекувајте многу, добар играч е толку само), Ланзафаме, Мартинез во тимот има и други али доволно е ова. А најболно е што и лани не очекувам ништо, барем да се подобревме летово, и таман следната година ќе си купевме едно 2 ѕвезди и таман, катастрофална работа на Марота.

Знаете не сум многу разочаран, за разлика од ланската сезона, оваа немам ама баш никакви очекувања од Јувентус, едноставно ќе си ги гледам и секако ќе навивам за нив, ама нема да очекувам титули или нешто слично, доста ќе биде 3 место. И вие што ме нападнавте по постот што го имав за продавањето на Диего, дали гледате дека имам право, луѓе смешно изгледаме со Сторари, Де Чеље, Пепе, Красич(да и Красич, ок не е подготвен али не очекувајте многу, добар играч е толку само), Ланзафаме, Мартинез во тимот има и други али доволно е ова. А најболно е што и лани не очекувам ништо, барем да се подобревме летово, и таман следната година ќе си купевме едно 2 ѕвезди и таман, катастрофална работа на Марота.

добро ок нека биди така по твое катастрофална али диего даде 7 гола да 1 во торино .. со наполи во куп едно друго истиот тој диего само шо даде гол вчера одма ојде да го баци дресот на новиот негов клуб волф . друго во право си дека красич не бил подготвен левата страна кај со и гра де чеље беше катасрофа ...а и тој шо го сакаш маркизио мн потфрли ако продожи мело да игра како шо игра денес и предходниве утакмици а пак акви се врати во форма ја губи позицијата која ја има

Срам да му е на Марота, говедо едно....златен Јувентус,што му направи...а само уште 2 звезди ни фалеа и таман..:(

добро ок нека биди така по твое катастрофална али диего даде 7 гола да 1 во торино .. со наполи во куп едно друго истиот тој диего само шо даде гол вчера одма ојде да го баци дресот на новиот негов клуб волф . друго во право си дека красич не бил подготвен левата страна кај со и гра де чеље беше катасрофа ...а и тој шо го сакаш маркизио мн потфрли ако продожи мело да игра како шо игра денес и предходниве утакмици а пак акви се врати во форма ја губи позицијата која ја има

Верувај ми не ми е толку жал за Диего, туму ми е жал што не доведе некоја добра замена за него а и што еден Волсбург си игра мајтап со нас, не заебава за Џеко а ние им го даваме за 15 милиони него, а за Маркизио вистина е дека го сакам, но ако има подобар од него воопшто нема да ми биде жал ако седи на клупа но не гледам таков, можда ако Аквилани се врати во форма што е голем знак прашалник.

П.С. Не мислете дека сум против Јувентус или дека ширам песимизам али да бидеме реални ова не личи на ништо.

Верувај ми не ми е толку жал за Диего, туму ми е жал што не доведе некоја добра замена за него а и што еден Волсбург си игра мајтап со нас, не заебава за Џеко а ние им го даваме за 15 милиони него, а за Маркизио вистина е дека го сакам, но ако има подобар од него воопшто нема да ми биде жал ако седи на клупа но не гледам таков, можда ако Аквилани се врати во форма што е голем знак прашалник.

П.С. Не мислете дека сум против Јувентус или дека ширам песимизам али да бидеме реални ова не личи на ништо.
добро кажано но сепак мора да се уиграат една 2 утакмци ако не и повеке сепак пролистај низ нетов кога дошла агнели фамилија1 2 сезони им требела да направи добар состав од кој и најглемите таленти и некој од ѕвездите биле продани и биле купени нови играчи останува да видиме ... :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom