Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку пари-толку музика,за трансфер од околу 3-4 милиони евра Циглер е добро решение,не да го фалам играчот ама физички барем е спремен и е далеку подобар и од Гросо,Григера,Зебина.....се праша за Баштош,меѓутоа сума над 16 милиони евра Јувентус по се изгледа не можи да си ја дозволи во моментотЦиглер не е нешто посебно, еве тазе беше мечот со Вердер и ништо посебно не изигра исто и претходно не ми имаше впечаток некој остаено. Просечен играч.
Овај Беналуан појма немам кој е и се надевам не е некој на нивото на ДеЧеље и да се коцкаме со него.
За трансфер на Капдевила исто сум против. едно шо мислам старичок дека беше второ мислам дека е најслабиот стартер од репрезентацијата на шпанија од светското.
Капдевиља :jaj:
Капдевиља лани десет пати подобро изигра од тоа што Де Чеље и Гросо заедно го изиграа минатата сезона,и е класа над нив.И на натпреварот против Штурм беше очигледно дека левата бековска позиција е најслабата точка во Јувентус,и мора да се ангажира некој играч на таа позиција.Де Чеље е тотално бескорисен во одбрана,а во 4-4-2 формацијата бекојте треба да бидат подефанзивно ориентирани.
Диего вчера му се заблагодари на Јувентус заради тоа што секогаш биле коректни кон него, а денес изјавува тотална спротивност од вчерашната изјава (бил продаден против желбата на Дел Нери,Марота не му кажал ништо итн.),а вчера му се заблагодари на клубот бидејќи секогаш биле искрени кон него.Има голема контрадикторност во неговите 2 изјави, и сам се негира себеси.
за Ѕиглер мислам дека самп не го пушта на позајмица ке мора кеш а додека за тој од франција пристигунав понеделникЌе видиме колку ке направи овој Капдевиља. Сигурно е подобар од Де Чеље и од Гросо, ама само подобар. Дај боже да игра јако, во Шпанија ми беше најслабиот играч кога играше за репрезентацијата.
Да се надевам дека ке изигра јако овие 2 години што му остануват од неговата кариера![]()
Што бидна со Зеиглер и овој од Франција ?
Слабо-јако,сепак е прв избор за лев бек во Шпанската репрезентација која во моментов е Европски и Светски Првак,а играчот ги изигра скоро сите натпревари за Репрезентацијата.Ако е слаб,веројатно немаше ниту да биди таму.Ќе видиме колку ке направи овој Капдевиља. Сигурно е подобар од Де Чеље и од Гросо, ама само подобар. Дај боже да игра јако, во Шпанија ми беше најслабиот играч кога играше за репрезентацијата.
Да се надевам дека ке изигра јако овие 2 години што му остануват од неговата кариера![]()
Слабо-јако,сепак е прв избор за лев бек во Шпанската репрезентација која во моментов е Европски и Светски Првак,а играчот ги изигра скоро сите натпревари за Репрезентацијата.Ако е слаб,веројатно немаше ниту да биди таму.
колку пари-толку музика,за трансфер од околу 3-4 милиони евра Циглер е добро решение,не да го фалам играчот ама физички барем е спремен и е далеку подобар и од Гросо,Григера,Зебина.....се праша за Баштош,меѓутоа сума над 16 милиони евра Јувентус по се изгледа не можи да си ја дозволи во моментот
Капдевиља лани десет пати подобро изигра од тоа што Де Чеље и Гросо заедно го изиграа минатата сезона,и е класа над нив.И на натпреварот против Штурм беше очигледно дека левата бековска позиција е најслабата точка во Јувентус,и мора да се ангажира некој играч на таа позиција.Де Чеље е тотално бескорисен во одбрана,а во 4-4-2 формацијата бекојте треба да бидат подефанзивно ориентирани.
Диего вчера му се заблагодари на Јувентус заради тоа што секогаш биле коректни кон него, а денес изјавува тотална спротивност од вчерашната изјава (бил продаден против желбата на Дел Нери,Марота не му кажал ништо итн.),а вчера му се заблагодари на клубот бидејќи секогаш биле искрени кон него.Има голема контрадикторност во неговите 2 изјави, и сам се негира себеси.
Слабо-јако,сепак е прв избор за лев бек во Шпанската репрезентација која во моментов е Европски и Светски Првак,а играчот ги изигра скоро сите натпревари за Репрезентацијата.Ако е слаб,веројатно немаше ниту да биди таму.
Еве ја изјавата што ја даде Диего вчера која се однесуваше и за навивачите и за клубот:Диего вчера му заблагодари на НАВИВАЧИТЕ не на клубот. Оваа другата изјава е за клубот. Во секој случај ако не му светнеја доларчиња во очите ќе си кажеше не. Вака ко сака да биди цар на село место да се тепа во врвен клуб нека оди. Јак е оптимизмо на клупчињата како Волзбург, Сити, Салзбург дека преку ноќ можат да станат нешто.
„Јувентус почна нов проект во кој јас не бев централен елемент,стрпливите играчи како мене секогаш ќе си најдат простор.Како и да е,клубот секогаш беше искрен и коректен кон мене, јас бев третиран убаво и моето заминување не се одразува врз врската која ја имам со клубот,а која апсолутно останува многу добра“Juventus have started a new project and I was not a central element, patience players like me will always find space. The company however was clear and correct to me, I was treated well and assignment does not affect the relationship I have with absolutely that they remain very good.
секако дека овој тим има капацитет за во Серија А,тимот е како створен да ги победува малите екипи-се оди на Скудето,меѓутоа ваквиот тим во ЛШ нема да ги преживее групите...Мислам дека не треба да се летаме со Скудето , да бидеме приземјени и да направиме екипа која ке игра константно добро и да почнат да се плашат од нас како порано