Кај вас во село така ве поминуваат?
Добар ти е аватарот,верувај многу добро знам кои биле солунските атентатори.............ама описмени се малку
И немој црвенки враќам со иста мера :back:
hahaha
abe koreec jas ne sum od selo ama ke mu smeta na tia sto se od selo i ce go citat tvojot post bidejki spored tebe vo selo ziveet samo prosti luge ,ne ispadnale od tamu doktori spored tebe.
jas ziveaam vo centar(skopje) za razlika od tebe vo severna korea.
mojot nik e istoiski za razlika od tjovot koresjki.
Ke ti kazam deka mene mi e celta da me razberete poveke od ,.,., ;'".
za crvenkite ne ti mozam nisto koku sakas moze da prakas toe e tvoe,jas za dobrite sum 100 pati podobar ama za losite sum 1000 pati polos.
Ti prv pocna da vregas i vo idnina gledaj toa da bide samo na kajgana ,kade sto se uste ne sum povrzan so kremot ,bidejki sum od ponovite. Ako si vaka i na drugi mesta i vo drustvo ne mi e cudno da si tepan bidejki si odlicen provokot,dokolku te doznaaam ke fatis menstruacija,ke krvaris
p.s jasno mi e deka milan ne donesija zasiluvanje osven glupiot grk koj e samo za vo skendija,za razlika od juventus koj se raspfrla so milioni.Znam deka gi pricita zasiluvanjata i deka ti e krivo so ne go pravi istoto i milan,mozebi e do bastos tvojata nervoza nadovrzana so prekrasnoto video od juvejuve pa pocna mene da mi odis kontra.
Kako tebe na forumot gi ima 100 koj odat vo drugi fan klubovi samo da provociraat.