Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
абе од кај го извадивте ова за КР ?! булшит.....
конечно тимот заличува на нешто,но треба уште доста работа,се надевам дека ќе се среди барем 50% до почетокот на првенството,ако сакаме трофеј наредната сезона

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
наредниот контролен меч ни е против Лион во сабота на 24 јули.тогаш веќе ќе знаеме за нашиот противник во Лига Европа и мислам дека џиџи ќе треба да искочи со првиот состав барем во прво полувреме против лион,колку да видиме на шо сме на средина од подготовките.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
juventus vo nikoj slucaj da ne go prodava diego
za dzeko 40 miliona abe jas da sum tamu za 40 miliona odam vo london po fabregas ili vo liverpool po torres a ne via za 40 miliona so e mnogu mnogu e so e voa ako e najdobar vo tiot i site kolku ronaldo go procenuvaat,potsetete se na ribery za negi baraa 94 miliona evra a nema ni zlatna topka ni nisto od poednicni nagradi.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
go znae li nekoj rasporeot na juventus co serie a
do kade stignaa transferite nie letame po dzeko koj tesko deka ce dojde i toa za tolku golemi pari ne fala za diego ne go sakame i taka da go menjaat.go imaat juventus 20 miliona za forlan
frente 6 miliona e bale trampa so jakinta i mislam deka ako nema nekoj golem transfer deka ce ja osvoe juvetus serie a jas cxe stavam golemi pari.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
go znae li nekoj rasporeot na juventus co serie a
do kade stignaa transferite nie letame po dzeko koj tesko deka ce dojde i toa za tolku golemi pari ne fala za diego ne go sakame i taka da go menjaat.go imaat juventus 20 miliona za forlan
frente 6 miliona e bale trampa so jakinta i mislam deka ako nema nekoj golem transfer deka ce ja osvoe juvetus serie a jas cxe stavam golemi pari.
вака најпрво уште не е излезен распоред на сезона 2010/2011 само договорено е кога ке биде прво коло и тоа на 29 август ... инаку што се однесува до твоите предлози за трансфери интересни се меѓутоа според новот правило на Италијанската федерација сите италијански клубови имаат право да купат само еден странец во овој трансфер период ... така да ништо од твоиве 3 предлози единствено само 1 може да дојде ... јас сепак мислам дека треба да дојде ЏЕКО кој со ДИЕГО ќе бидат еден од најдобрите ако НЕ и НАЈДОБАР напаѓачки тандем ... во средниот ред да играат Маркисио Сисоко Пепе и Ланзафаме а во одбрана Кијелини (кијелини лев бек да игра зш тој на почетокот од кариерата играше лев бек) Легротаље , Бонучи и Мота а на гол Сторари :) тоа е моето мислење позз ЈУВЕНТИНИ

F

FuckYouAll

Гостин

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Реал го сака Мело? Што се однесува до мене нека го зимат слободно и да ни го дадат Дренте :)
Доколку Реал навистина го сака Мело тогаш лесно ќе се договорат со Јувентус. Мело мислам дека едвај чека да си замине од јувентус, иако со изјавите сака да го докаже спротивното ... меѓутоа ако навистина Реал сака да го ангажира не ми се верува дека би се мислел два пати. Згора над тоа, колку и да сакаме да го задржиме сепак најдобра опција би било да го трампаме за Дренте. Очајно ни е потребен квалитетен лев бек, зш ако остане и годинава Гросо тогаш тоа ќе биде уште една пропадната сезона

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Moze vi se mesam no mislam deka nee bobra opcija Melo=Drente

1.vie Melo go zedovte za 18milona (taka nesto bese)a da go dadete za drente koj mozete da si go zemete za 10miliona mozda i poevtino
2.ako go zemate za lev bek togas tse se zaebale gadno

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Кедира чини можеби двојно помалку од Мело,а Мурињо би ја одбрал Кантата пред Панцирот???????? ма дајте..........Венгер го посакуваше еФ.еМ. во своите редови,нормално сега го нема нигде да се јави,Дунга го фалеше и бодреше,клучен играч му бил,одлични игри покажувал во Бразил итн итн,видовме како му врати......за жал Јуве не може да куртули од ова Кантава дури не му истечи договорот
околу Дренте....Реал одсекогашимал добра бековска двојка затоа што играл напаѓачки фудбал му биле потребни брзи,подвижни,ефикасни бекови....Дренте не успеа да се наметни во тим кој секогаш форсирал и им давал шанса да се докажат играчи на тие позиции,овој не успеа и не знам зошто би бил корисен во Јуве....можеби како крило пореди неговата техника

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom