Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да го прашаме коки-трезегоал како се чуствува во моментов поради таа промаше шанса (не ја ни видов)???

Да го прашаме коки-трезегоал како се чуствува во моментов поради таа промаше шанса (не ја ни видов)???
Добро сум бе, ваљда уште ме држи од хет-трикот за едно полувреме од пред некој ден, така да за една шанса што проба да дрибла место да даде лесен гол можам да преболам.![]()
Него глеј ти таму пак со Реал да не закажат припреми...
Спремни сам него икада брате са Гагом на голу:tv:

odma go zamci taka samo klizaj.леле леле.навивач на кој клуб се произнесува у овој фан клуб.:smir:
нема потреба да те потсетувам со видео од последните меѓусебни дуели така?????![]()
odma go zamci taka samo klizaj.
juve e juve be brat ima problem od malite timovi minatite 2 sezoni a od golemite skogas gi tepal do sega a real madrid
mnogu fi potcenuva protivnicite kako sto napravi i so juventus i so milan pa mu go sibnaa suv a i vo kladilnicite za real madrit imase 1.50 kako so getafe da igrae aloooooooo
Дајте ги головите да ги видиме со Хамбургер да видиме дали се добри
Имам две прашања
-Зошто Екдал кој е во сосопствеништво со Болоња и ќе игра за нив сезонава (барем така мислам) игра прва постава?Имаме недостаток играчи на таа позиција во моментов или?
-Зошто Џио не е повикан на пријателскиве,барем на оваа со Хамбургер не беше повикан?