Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тапа утакмица ќе заспиев на крај али сепак не играше полн состав беше пола со млади добро што останал Екдал за сега

Да го прашаме коки-трезегоал како се чуствува во моментов поради таа промаше шанса (не ја ни видов)???

Да го прашаме коки-трезегоал како се чуствува во моментов поради таа промаше шанса (не ја ни видов)???

Добро сум бе, ваљда уште ме држи од хет-трикот за едно полувреме од пред некој ден, така да за една шанса што проба да дрибла место да даде лесен гол можам да преболам. :)
Него глеј ти таму пак со Реал да не закажат припреми...

Добро сум бе, ваљда уште ме држи од хет-трикот за едно полувреме од пред некој ден, така да за една шанса што проба да дрибла место да даде лесен гол можам да преболам. :)
Него глеј ти таму пак со Реал да не закажат припреми...

Спремни сам него икада брате са Гагом на голу:tv:

Агентот на Трезеге изјавува дека добил уверување од Марота дека Трезеге е во плановите на Џиџи Дел Нери за нареднава година. линк

Наредната недела според Шпанскиот весник `Марка`,ќе започнат преговорите меѓу Јуве и Атлетико Мадрид за Диего Форлан. Според весникот преговорите ќе ги води лично Андреа Ањели.линк

леле леле.навивач на кој клуб се произнесува у овој фан клуб.:smir:
нема потреба да те потсетувам со видео од последните меѓусебни дуели така?????:pipi:

леле леле.навивач на кој клуб се произнесува у овој фан клуб.:smir:
нема потреба да те потсетувам со видео од последните меѓусебни дуели така?????:pipi:
odma go zamci taka samo klizaj.
juve e juve be brat ima problem od malite timovi minatite 2 sezoni a od golemite skogas gi tepal do sega a real madrid
mnogu fi potcenuva protivnicite kako sto napravi i so juventus i so milan pa mu go sibnaa suv a i vo kladilnicite za real madrit imase 1.50 kako so getafe da igrae aloooooooo

odma go zamci taka samo klizaj.
juve e juve be brat ima problem od malite timovi minatite 2 sezoni a od golemite skogas gi tepal do sega a real madrid
mnogu fi potcenuva protivnicite kako sto napravi i so juventus i so milan pa mu go sibnaa suv a i vo kladilnicite za real madrit imase 1.50 kako so getafe da igrae aloooooooo

најслатко е така коа без многу пишуење ќе си ги заќутиш.:smir:

--- надополнето ---

јуве ќе тргнат по месут езил ама битката ќе биде тешка.
Инфо тука

Дајте ги головите да ги видиме со Хамбургер да видиме дали се добри

Имам две прашања
-Зошто Екдал кој е во сосопствеништво со Болоња и ќе игра за нив сезонава (барем така мислам) игра прва постава?Имаме недостаток играчи на таа позиција во моментов или?
-Зошто Џио не е повикан на пријателскиве,барем на оваа со Хамбургер не беше повикан?

агентот на џио изјави дека нема да си замини од јуве а додека од други извори се говори дека веке се договорил со парма но и арсенал е заинтересиран за играчот

--- надополнето ---

Имам две прашања
-Зошто Екдал кој е во сосопствеништво со Болоња и ќе игра за нив сезонава (барем така мислам) игра прва постава?Имаме недостаток играчи на таа позиција во моментов или?
-Зошто Џио не е повикан на пријателскиве,барем на оваа со Хамбургер не беше повикан?

мислам дека ги имаме потреба од екдал (евентуално не дај боже да се повреди диего ... ) а за џио нее доволно опоравен од ланската сезона и покрај шо тренира со останатиот дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom