Pinturicio
Forza Juventus !!!
- Член од
- 22 септември 2007
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 109
Овој Амаури врска нема
Ми го зема зборот :smir: Изгледа никогаш нема да научи дека гол не се дава со грбот свртен накај противниците....Овој Амаури врска нема
Овој Амаури врска нема
Eте го бе, 1-0. =)Ми го зема зборот :smir: Изгледа никогаш нема да научи дека гол не се дава со грбот свртен накај противниците....
седи не се заебавај гол дадеОвој Амаури врска нема
Ако секогаш кога викав дека нема врска даваше гол ... досега ќе беше најдобар стрелецседи не се заебавај гол даде
Амаури сакал да каже ќе даде минимум 20 гола само на тренинзи и на пријателски
Точно, се сложувам.Вакви голови Киелини со мижење ги дава секој натпревар.седи не се заебавај гол даде
Амаури сакал да каже ќе даде минимум 20 гола само на тренинзи и на пријателски
Се сложувам.Екдал игра одлично, играше одлично и во Сиена минатата сезона.Имаше шпекулации дека Марота се двоумел дали да го остави Екдал во Јуве, или да го прати на позајмица да собери искуство, и по се изгледа дека се одлучил да го прати на позајмица.Колку е добар Екдал не знам по која основа е пуштен во Болоња ... штета што инвалиди како Сисоко и Мело кои не знаат пас на пола метар да дадат ќе му го земат местото
ајде сите сакавте да остани сисоко сеа плукајте по него нене добро е нека ви прави така кога јас ви викам дека нечини сиссоко никој не ме верува и дека е премногу склон на повреди исто не ме вервите секој контакт врз него е повреда така да аут за него под итно нека оди во др клуб таму нека држи болница а за диего нема да биде продаден^ Сисоко навистина ме разочарува. Верував дека може да биде меѓу најдобрите деструктивци, но пасот му е ОЧАЕН што е недозволиво за играч што игра за Јуве и заработува милиони.
Голема грешка ќе биде ако го продадат Диего. Il Capitano е добар, но годините го јадат и мислам дека ова е последна сезона што би можел да ја изигра на ниво.
кој пуцаше?Шо сторебе офца, пенал промаши... Море да не се знаело пенал да се шутка...