P
PewDiePie
Гостин
Абе ни го собравте Сторари за 5 милиончиња а :tv:
јес да не смееш да имаш киксери во последната линија,меѓутоа средниот ред е оној кој ја добива битката на теренот....колку и да ја кривиме одбраната за ланската сезона,сепак лошиот среден ред ги делегираше резултатите-целиот притисок остануваше на одбраната,па дури успеваа да дадат и по некој голМислам дека речиси се сигурни трансферите на Красич, Галас и Бонучи. Ако дојдат овие тројца тогаш ќе биде супер и ќе остене да се пополни уште центарфорската позиција и лев бек (според мене најслабата позиција во Јуве). Ме радува тоа што првен се средија одбраната и средниот ред, а нападот го оставаме на крај. Одбраната ги добива натпреварите.
виде човекот дека ништо од Милан не бидува и реши да ја смени средината....не е тој виновенАбе ни го собравте Сторари за 5 милиончиња а :tv:
Според Тутојуве, Буфон ќе ја пропушти цела прва полусезона.А минатите денови,доктор кој е член на медицинскиот тим на Италијанската репрезентација изјави дека воопшто не е наивна повредата на Буфон.Буфон после светсково ќе оди на операција и ќе ги пропушти првите неколку кола во Серија А ...
Ова го кажа како Милан да имаат некој под 90 години! хахахаНе ми се верува што читам. Милан успеале за старец од 100 години да ни извадат 5 милиони:pos2:.
Според Кориере Дело Спорт, минатата вечер се одржал уште еден состанок меѓу претставници на Јуве,Бари и Џенова и според Кориере Дело Спорт Јуве постигнал договор со Бари и Џенова за ангажирање на Бонучи,а официјална потврда на договорот се очекува кон крајот на неделава. линк
A трансфер аналитичарот на Спортиталија, Педула Алфредо изјави дека Џеко веќе има постигнато договор со Манчестер Сити. линк