јас од кога знам за себе сум за интер и уште кога интер беше најслаб во 2001 година имаше фанови бидејќи доаѓањето на роналдо го овозможи тоа.......како второ секоја чест за освоените скудета на Јувентус.. но мојот клуб има повеќе европски круни од твојот и има освоено тројна круна во една сезона што твојот клуб може да сонува во овој момент..едниствениот италјански тим што постигнал таков успех..е сега размисли уште еднаш пред да го навредуваш мојот клуб...жален живот е тоа што го направија ултрасите на јувентус кои му дадоа целосна подршка на рома за скудетото ,тоа што ултрасите на Интер никогаш нема да го направат за било кој тим..тоа се веќе пусти комплекси.....по твојот пост се гледа дека умираш од желба да си фан на Интер во овој момент и жалиш што твојот Јувентус стигна на вавко тереџе...безброј пати???...ти колку имаш доживеано титули???..имаш доживеано титула од ЛШ???..тројна круна???..сега размисли јас колку имам доживеано па подоцна објаснувај за тоа кој колку фанови има...(ионака знам дека постот ќе биди избришан)..поздрав!
1.Браво за освоената тројна титула на Интер, браво за освојувањето на ЛШ,потполно заслужено,но мојот тим моментално има 10 титули повеќе во домашното првенство и две ѕвездички на дресот. Броењето титули не ти одговараше до пред да освои Интер титула во ЛШ, а сега одговара кога Интер има 1 титула повеќе во Европа од Јувентус, а паралелно на тоа Јуве има 10 повеќе од Интер во Италија.
Мене повеќе ми значат овие 10 во Италија отколку 1 повеќе во ЛШ.
2.Ултрасите на Интер, во 1999/2000 сезона му даваа целосна поддршка и навиваа за Лацио против Реџина кога во последното коло се решаваше титулата,кога на Лацио му беше потребна победа за да ја освои титулата, а Јуве изгуби од Перуџа на каллив терен и врнежливо време. Јуве,Милан и Интер се клубови со голем меѓусебен ривалитет, и за нив секогаш ќе важи поговорката „Секој непријател на мојот непријател е мој пријател“.