Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фан на интер братче ни мртов нема да бидам, едно ќе ти кажам не споредувај мравка со слон, тоа е факт кој ни ти ни чичко ти морати ни свети петар неможе да го смени, а ти си нашол да ми збориш на мене, кога ќе дочекаш ти братче да гледаш 4 финалиња на ЛС на интер без разлика дали се добиени или изгубени тогаш дојди па ќе правиме муабет, и уште еднаш ќе ти кажам ни мртов не би навивал за интер, поздрав до тебе и другарчето татамата или како и да беше :tv: и останете понатаму да си навивате за хммммммм како беше .......... не ми текнува јебига :wink:
4 финалиња????..титула нешто ??

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
јас од кога знам за себе сум за интер и уште кога интер беше најслаб во 2001 година имаше фанови бидејќи доаѓањето на роналдо го овозможи тоа.......како второ секоја чест за освоените скудета на Јувентус.. но мојот клуб има повеќе европски круни од твојот и има освоено тројна круна во една сезона што твојот клуб може да сонува во овој момент..едниствениот италјански тим што постигнал таков успех..е сега размисли уште еднаш пред да го навредуваш мојот клуб...жален живот е тоа што го направија ултрасите на јувентус кои му дадоа целосна подршка на рома за скудетото ,тоа што ултрасите на Интер никогаш нема да го направат за било кој тим..тоа се веќе пусти комплекси.....по твојот пост се гледа дека умираш од желба да си фан на Интер во овој момент и жалиш што твојот Јувентус стигна на вавко тереџе...безброј пати???...ти колку имаш доживеано титули???..имаш доживеано титула од ЛШ???..тројна круна???..сега размисли јас колку имам доживеано па подоцна објаснувај за тоа кој колку фанови има...(ионака знам дека постот ќе биди избришан)..поздрав!
1.Браво за освоената тројна титула на Интер, браво за освојувањето на ЛШ,потполно заслужено,но мојот тим моментално има 10 титули повеќе во домашното првенство и две ѕвездички на дресот. Броењето титули не ти одговараше до пред да освои Интер титула во ЛШ, а сега одговара кога Интер има 1 титула повеќе во Европа од Јувентус, а паралелно на тоа Јуве има 10 повеќе од Интер во Италија.:toe: Мене повеќе ми значат овие 10 во Италија отколку 1 повеќе во ЛШ.

2.Ултрасите на Интер, во 1999/2000 сезона му даваа целосна поддршка и навиваа за Лацио против Реџина кога во последното коло се решаваше титулата,кога на Лацио му беше потребна победа за да ја освои титулата, а Јуве изгуби од Перуџа на каллив терен и врнежливо време. Јуве,Милан и Интер се клубови со голем меѓусебен ривалитет, и за нив секогаш ќе важи поговорката „Секој непријател на мојот непријател е мој пријател“.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
После ова не вреди човек да те сваќа сериозно, уште еднаш размисли што напиша па после терај на wannabe smart муабети.
Колку и да не ви се допаѓа тоа во право е во право е немате таков играч ИТАЛИАНЕЦ, ако мислите дека занети ви е таков грешка сте не е тоа тоа :toe:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Значи друже џабе ќе ни се 2 супер звезди од по 40 милиона кога на другите позиции пак ќе сме дупка. Си треба за секоја позиција квалитетно засилување кое соодветно ќе одговори на предизвиците и честа да се носи дресот на ЈУВЕНТУС. + Јуве не е тим како Реал да се пуни само звезди звезди и пак џабе да нема успех. Јуве одсекогаш бил тим кој гради тимска игра и не чека на поединци да го решат натпреварот. :) :)
ok epa vaka neka bide edno od 40 miliona + sloboden dzo kol (napad koska) odbrana dvajca 20 miliona so kaseres i kelini i eden sredina
mislam deka dobro ispadna so misllis ti ispadnaa vasite 4

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
После ова не вреди човек да те сваќа сериозно, уште еднаш размисли што напиша па после терај на wannabe smart муабети.
Леле овој па мудрецов и филозофов ... Дај бе дечки читајте си кај вас на форумот .. Зашто никој од Јуве не ви влага и не ви чита во ваш форум ... Се кладам дека секој втор интераш влага на наш форум ... Еве другар ми со мене што седеше во клупа за Интер навива и само ваш и наш форум чита тоа не е искомплексираност ? Еве сега во моментов се смее па може и ме пцуе али тоа е бидејќи влегол тука и го прочитал мојов пост а можно е и да прокоментира ... п.с комплекси ? ма нееее

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Леле овој па мудрецов и филозофов ... Дај бе дечки читајте си кај вас на форумот .. Зашто никој од Јуве не ви влага и не ви чита во ваш форум ... Се кладам дека секој втор интераш влага на наш форум ... Еве другар ми со мене што седеше во клупа за Интер навива и само ваш и наш форум чита тоа не е искомплексираност ? Еве сега во моментов се смее па може и ме пцуе али тоа е бидејќи влегол тука и го прочитал мојов пост а можно е и да прокоментира ... п.с комплекси ? ма нееее
abe so se zamras so toj crep gledas li deka mu e celata da provocira

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Колку и да не ви се допаѓа тоа во право е во право е немате таков играч ИТАЛИАНЕЦ, ако мислите дека занети ви е таков грешка сте не е тоа тоа :toe:
Братче па ја на тоа алудирав ... Они се како прле пред магаре само нешто без везе коментираат ... Зашто не го спомнав Недвед ? Па и тој беше срцето и душата на Јуве , али е Чех .. Немаат италијанец тоа е финтата ....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Kои комплекси бе, фино лепо ти реплицирав на глупоста што ја пиша, дека Интер немале лојален играч во тим што воопшто не е точно ...
Исто ти е ко некој трет да ти каже дека уз Дел Пиеро и Буфон на пример, Јуве немаат лојалност у играчи и да ти го спомне примерот со Виеира и Ибра, или Канаваро, Замброта.

--- надополнето ---

Интер од самото формирање пред 100 години за цел си има поставено носење на странски играчи, затоа и името на тимот е Internazionale, и затоа формирале посебна фракција, односно клуб во Милано. Оваа карактеристика за тимот е години и години уназад, да имаат странци во екипа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Кој ? Толдо ? Грее клупа 10 години ? Матераци ? Грее клупа 10 години + провокатор невиден ! Кој ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.984
Кој ? Толдо ? Грее клупа 10 години ? Матераци ? Грее клупа 10 години + провокатор невиден ! Кој ?
Aу сега демек муабетот е само за италијанци, значи под лојален играч подразбираме италијанец кој игра за клубот, сите другите се марсовци ... i lol'd !

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aу сега демек муабетот е само за италијанци, значи под лојален играч подразбираме италијанец кој игра за клубот, сите другите се марсовци ... i lol'd !
Ц ц ц ... Добро, готово, не реплицирам гледам цел ден ќе го тераме муабетов ... Нека е со помин

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Другар ајде малце реално сега не сакам да ви го полнам фан клубот со офф топици но биди искрен...бенемата дојде и ти образложи дека фанови на Интер отсекогаш имало и ќе има тоа дали се криеле или не е друга работа...јас од кога знам за себе сум за интер и уште кога интер беше најслаб во 2001 година имаше фанови бидејќи доаѓањето на роналдо го овозможи тоа.......како второ секоја чест за освоените скудета на Јувентус.. но мојот клуб има повеќе европски круни од твојот и има освоено тројна круна во една сезона што твојот клуб може да сонува во овој момент..едниствениот италјански тим што постигнал таков успех..е сега размисли уште еднаш пред да го навредуваш мојот клуб...жален живот е тоа што го направија ултрасите на јувентус кои му дадоа целосна подршка на рома за скудетото ,тоа што ултрасите на Интер никогаш нема да го направат за било кој тим..тоа се веќе пусти комплекси.....по твојот пост се гледа дека умираш од желба да си фан на Интер во овој момент и жалиш што твојот Јувентус стигна на вавко тереџе...безброј пати???...ти колку имаш доживеано титули???..имаш доживеано титула од ЛШ???..тројна круна???..сега размисли јас колку имам доживеано па подоцна објаснувај за тоа кој колку фанови има...(ионака знам дека постот ќе биди избришан)..поздрав!
АБЕ ЕДНА РАБОТА НЕ МИ Е ЈАСНО.... НАВИВАШ ЗА ШИНТЕР , ОК ТВОЈ ПРОБЛЕМ... АМА КАКО ТИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ЧИТАШ ПОСТОВИ ЗА ЈУВЕНТУС, ОД КАЈ НАОГАШ МОТИВАЦИЈА???? НЕ ЗНАМ ЈАС НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА НЕКОЈ ОД НАШИВЕ ВЕ ЧИТА КАКО ВИЕ НАС.... АМА КАКО И ДА НЕ ЗНАМ ЗАРАДИ ЉУБОМОРА ЛИ Е ЗАРАДИ КОПМЛЕКСИ ЛИ Е АМА ЗАМАРАШ БЕ БРАААТ.... ОЛАДИ

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Наводно ЦСКА сакала да има аукција за Красич помеѓу Јувентус,Интер и Сити што Марота веднаш одбил. Се шпекулира дека Марота ќе прифати да ги плати тие 15 милиони со цел да го избегне почетокот на Светското и пред другите 2 клуба да достават понуди.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Мислам дека најпаметен потег би било да го купиме Красич пред светското и да не се дозволи никаква можност во трката да се вклучат други тимови. Убеден сум дека доколку во трката се вклучат некои дебили како Сити ќе изгубиме. Сепак Марота е стар волк и не верувам дека ќе дозволи нешто такво да му се случи и да му го земе некој играчот кој е веќе со една нога кај нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom