Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Киело ако си оди ќе бидаме швајцарско сирење. :) :) Единствената светла точка од одбраната минатата сезона ако си оди ќе биде тежок удар.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Подобро Џеко некој што сака да игра за Јуве а Киелини не смее да се продаде го знаеме сите тоа а се надевам и нашата управа

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ако биде продаден Киелини, после тоа ако сакаат нека го донесат и Господ во тимот, јас ќе сметам дека управата лошо го одработила овој преоден рок. Едноставно не смее да се дозволи Киелини да биде продаден по било која цена помала од 200 мил. За него не се доволнио ни 200 милиони евра а не смешниве суми од 20-30 милиони. Па еден смрден Палермо, за еден уште посмрден Пасторе ни бараше 40-50 милиони. Киелини вреди барем 4-5 пати повеќе од смрдежов, така да почетна сума за негова продажба, според мене, треба да е 200 мил. и потоа да се ценкаме за повеќе. Единствено со некоја ваква сума би можел да ја оправдам неговата продажба, цена со која би можеле да купиме 5-10 добри играчи и да го покриеме неговото отсуство, затоа што неговите игри сезонава вредеа за 10 играчи.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Мислам дека со Красич е готова работата, а ако испадне да го земеме и Џеко, полна капа:smir:

За Келини искрено не верувам дека ќе замине од Јуве. Сигурен сум дека ќе добие нов-побогат договор и сега овие шпекулации можно е да се од неговиот агент со цел да врши притисок врз управата да се среди тој договор. Тоа е само моја теорија. Мислам дека и Ањели изјави дека Дел Пиеро, Буфон, Келини и Маркизио не одат никаде, повеќе му верувам него отколку на весниците. И да, ако веќе се решат да го продадат или тој сака да замине се што е под 100 милиони е малку. Кога може за Роналдо кој прави чуда во нападот да се дадат толку пари, тогаш може и за Келини кој прави чуда во одбраната.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=22290

Јуве е заинтересиран за Мартинез од КАтанија,поточно Дел Нери го сакал во тим,игра лево крило,не знам кој е овој али за резерва нека седи,а во Катанија ќе иде Паолучи.

За Красич се заинтересираа и Манчестер,Фергусон го сакал у тим али касно му текна:)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ajde sega i subotic i riberi so ubavo a od druga strana se zboruva za celini i real madrid abe neli zimame veke nekoj
barseona barase si gi zema villa i fabregas e do paris stignat a nie so samo via ni i na krajot numu da bideme so takvoata vo racite
daj vise neka dojde nekoj

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Како е Јувенташи?
Јас од поодамна немам напишано на форумов си реков додека не поминат овие шпекулациите за трансфери не пишам ама не ме држе кожа :)
Пишав негде на полусезоната (ме мрзе да си го барам постот) дека ако не земат крила на крајот ЛЕ ако се пласираме ќе бие добро, исто стојам на тој став и за ова лето шо сакат нека зимат ама без салам крила тим не бидува, и најголемо дрво да имаме у напад кога ќе има кој да му црта топки че дава голови и тоа како.
Поздрав багро Forza JUVE :salut:
п.с. Абе каде е Тимче не сум у тек а гледам доста време го нема?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Агентот на Киелини изјави дека се што знае сега е тоа дека во тек се разговорите Киелини да го продолжи договорот со Јувентус,и со тоа индиректно кажува која е намерата на Џорџо а тоа е останување во Јувентус. линк

Според Sky Sport 24 Бепе Марота утре сабајле тргнува за Шпанија и ќе има средба со претставниците на Атлетико Мадрид за Тиаго, а попладне оди во Германија. линк

Во Шпанија покрај за Тиаго, Марота веројатно ќе се информира за тоа под кои услови Атлетико Мадрид ќе сака да го продаде Кун Агуеро, а примарна цел за патувањето во Германија според најавите веројатно ќе биде Един Џеко.

--- надополнето ---

Поранешниот играч на Јувентус и агент на Мартин Касерес, Даниел Фонсека изјави дека цената на Касерес е 11 милиони, но има простор за преговори, и дека наредните денови ќе има средба со челниците на Јувентус за да дознае какви планови имаат за неговиот играч.

Јас мислам дека треба да се обидат да ја спуштат цената максимум на 8милиони и да го ангажираат Мартин Касерес, ваков играч му е потребен на Јувентус.Може да игра насекаде во одбраната, лев и десен бек и мислам дека Јуве би имале корист од него.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
^ Јас како што прочитав, челниците на Атлетико изјавиле дека Кун и Форлан не се на продажба по никоја цена.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Агентот на Киелини изјави дека се што знае сега е тоа дека во тек се разговорите Киелини да го продолжи договорот со Јувентус,и со тоа индиректно кажува која е намерата на Џорџо а тоа е останување во Јувентус. линк

Според Sky Sport 24 Бепе Марота утре сабајле тргнува за Шпанија и ќе има средба со претставниците на Атлетико Мадрид за Тиаго, а попладне оди во Германија. линк

Во Шпанија покрај за Тиаго, Марота веројатно ќе се информира за тоа под кои услови Атлетико Мадрид ќе сака да го продаде Кун Агуеро, а примарна цел за патувањето во Германија според најавите веројатно ќе биде Един Џеко.
Ја мислам да го земеме Џеко како што го земавме Диего,да им дадеме 25 милиони и ќе им исплатиме на рати,Џеко не е ништо подобар од Диего,Диего во Вердер праеше чуда ,во Италија не се снајде а и во тешка ситуација се најде,затоа сметам дека не треба да се фрлаат толку пари на Џеко.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Ја мислам да го земеме Џеко како што го земавме Диего,да им дадеме 25 милиони и ќе им исплатиме на рати,Џеко не е ништо подобар од Диего,Диего во Вердер праеше чуда ,во Италија не се снајде а и во тешка ситуација се најде,затоа сметам дека не треба да се фрлаат толку пари на Џеко.
Мислам дека Волфсбург нема шанси да го продадат Џеко за помалку од 30 милиони евра.

Член од
15 февруари 2010
Мислења
410
Поени од реакции
598
11 милиони за Касерес, ауу не иде у предвид, јас би идел на варијанта van der Wiel ако треба нека се даде и некое милионче плус.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Првпат го гледам овој Бонучи моментално на пријателскава со Мексико, и типчево дефинитивно не е за во Јуве. Една добро изиграна сезона не значи дека одма треба да се фрлат пари.

Липи тотално ја утнал формацијава. Игра со двајца чекачи како Јакинта и Џила, а во средината нема кој да повлече. Како од Ферара да учел. За Италијанциве четфртфинале ќе биде премија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom