Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Амаури или Јакинта :)
Тешко изводливо да се купат и Агуеро и Џеко.
Агуеро = Тиаго + Диего + 10 мил €
Џеко = 30 мил € (минимум)

А рачунај, требаат пари за средина и одбрана.

п.с. провери го линкот што го имаш ставено погоре, не работи.
Чекај сеа кога ќе не изненадат 22 милиони за Пацини:)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Тоа ќе викав и јас сеа ... ако дојде Агуеро (шо не верувам) , новиот партнер во нападот 99% ќе му биде Пацини ... Амаури и Трезеге си заминуваат веројатно , Јакинта ќе остане тоа за што е и способен , Џокер ...

Полека ќе се опростуваме од Капитенот , иако јас сум сигурен дека и следнава сезона ќе ја одигра на највисоко ниво како и секоја и ќе ја искористи секоја добиена шанса ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Тоа ќе викав и јас сеа ... ако дојде Агуеро (шо не верувам) , новиот партнер во нападот 99% ќе му биде Пацини ... Амаури и Трезеге си заминуваат веројатно , Јакинта ќе остане тоа за што е и способен , Џокер ...

Полека ќе се опростуваме од Капитенот , иако јас сум сигурен дека и следнава сезона ќе ја одигра на највисоко ниво како и секоја и ќе ја искористи секоја добиена шанса ...
Да да, за жал ќе мора да се прави тимот се помалку зависен од Капитенот. Го газат годините, тажен ќе биде денот кога ќе ја изигра последната утакмица...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
А да им го дадеме Амаури на Волфсбург + 10-15 милиони за Џеко,се кладам дека Амаури ќе гази у бундес:) ќе им биде како Лука Тони најбољи стрелец у бундес,и онака немаат некои добри напаѓачи,КАКАУ:pos2:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
А да им го дадеме Амаури на Волфсбург + 10-15 милиони за Џеко,се кладам дека Амаури ќе гази у бундес:) ќе им биде како Лука Тони најбољи стрелец у бундес,и онака немаат некои добри напаѓачи,КАКАУ:pos2:
Kако што читав Џеко е близу потпис со Сити,а како замена го планирале Хунтелар.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Нема шанса да играат Агуеро и Џовинко заедно , единствено ако Џовинко игра на крило , бидејќи двајцата заедно во нападот не е никако изводливо ... Агуеро е тој вториот напаѓач , тоа што беше Дел Пиеро со години ... значи со Агуеро МОРА да игра еден тешкаш како Џеко во нападот , тоа би било прав порнич :)
Е тука да е Џеко уште,е тоа е порнич ...
:)
lol
пс.Доколку го трампаат Диего за Агуеро,тамам е.Истата позиција ќе се потполни,само со мнооооооогу подобра алтернатива (Кун е далеку подобар од Диего)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Ма ние го заборавивме Бензема,батали Џеко,да го земеме Бензема на позајмица и Агуеро и ја сум задоволен,Јакинта и Дел Пиеро резерви,eee che ne dite ragazziii:)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Е тука да е Џеко уште,е тоа е порнич ...
:)
lol
пс.Доколку го трампаат Диего за Агуеро,тамам е.Истата позиција ќе се потполни,само со мнооооооогу подобра алтернатива (Кун е далеку подобар од Диего)
Kај играа Агуеро и Диего иста позиција што трипате? А кога ке го дадете Диего,Салихамиџич ке ви ја сврзува играта?

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Kај играа Агуеро и Диего иста позиција што трипате? А кога ке го дадете Диего,Салихамиџич ке ви ја сврзува играта?
Пак Диего од шо ја сврзвеше играта толку добро , сега не можиме никако да ја одврзиме :tv:

Шала на страна , Јувентус следната сезона веројатно ќе се врати на 4-4-2 формација, така да играч со карактеристики на Диего е најмалку потребен ... играта ќе се базира исклучиво на напади преку крилата

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Пак Диего од шо ја сврзвеше играта толку добро , сега не можиме никако да ја одврзиме :tv:

Шала на страна , Јувентус следната сезона веројатно ќе се врати на 4-4-2 формација, така да играч со карактеристики на Диего е најмалку потребен ... играта ќе се базира исклучиво на напади преку крилата
Ни Чави нема да ја сврзе со такви играчи околу него...
Незнаев дека се враќате на 4-4-2,доколку е така треба одма да фрчат понуди за квалитетниве крила зошто во Август касно е...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Многу просто дека нема да успее трампа Диего-Агуеро што трипате на медиумски трик?Диего рече дека ќе остане во Јуве нема шанса да го замени дресот за оној на Атлетико со тоа автомацки пропаѓа трампата.Диего може да игра на средина али малце понапред од останатите.Како игравме со Недвед цело време играше средина?не го имаше секаде на теренот ама имаше добри соиграчи во напад.Само да се купат напагачи и ќе го видат сите правиот Диего.Не забегувајте со Џеко и Агуеро мислам дека се прескапи да си ги дозволиме може евентуално еден ама двајцата никако.Еден кошта најмалку 30 милиона.И одбрана да се појача шо ако иаме напад а одбраната швајцарско сирење

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Диего не е Недвед ... не може да пружи ни 20% од она што Недвед го пружеше , кратко и јасно ... и не ја тупете повеќе со тоа можел да игра понапред поназад , на крило , на средина , стопер , напаѓач , голман итн ... не е ова фудбал менаџер стави го кај ќе ти текне и ќе игра ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Диего не е Недвед ... не може да пружи ни 20% од она што Недвед го пружеше , кратко и јасно ... и не ја тупете повеќе со тоа можел да игра понапред поназад , на крило , на средина , стопер , напаѓач , голман итн ... не е ова фудбал менаџер стави го кај ќе ти текне и ќе игра ...
па Диего не е класичен срединаш види во Вердер кај играше или се прајш паметен може формациски да се помести поназад ама незначи дека нема да трча понапред или да седи здрвен ко Мело на средина.нормално дека не е недвед друго ми беше муабетот не го свати.И немора да ми го расипуваш она што сакав да го кажам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom