Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
И јас мислам дека треба да му се даде втора шанса на Диего. Според мене он, Келини, Маркизио, Дел Пиеро и Џиџи највеќе се залагаа за тимот. Факт е дека и Диего сноси дел од вината, но факт е и дека немаше со кој да игра. Едноставно сезонава никој не изигра на потребното ниво освен Келини. Мислам дека треба да го играме како втор напаѓач и мислам дека со самото тоа што ќе биде поблиску до голот ќе биде многу поопасен.

Гледам се вртат некои шпекулации за Банега. Дечкото имаше феноменална сезона во Валеснија и би било супер да се донесе. Во средината би биле одлична двојка со Маркизио, а како нивна замена Мело и Поулсен, а Сисоко на продажба. Сисоко премногу се повредува, а и тоа што го изигра сезонава беше мизерно. Мене лично Сисоко ми е еден од омилените но мислам дека треба да се продаде.

Одбраната треба да ни биде приоритет. Отсекогаш била наша најсилна страна, а и факт е дека одбраната ги добива натпреварите. Интер сезонава освои се највеќе поради силната одбрана. Впрочем и италијанската филозофија за фудбалот е „да не се прими гол, а ако дадеме тоа е плус“. Се надевам дека Дел Нери ќе ја даде потребната цврстина на одбраната, а и на целата екипа како целина. Сампдорија сезонава беше една од физички најспремните екипи во Серија А.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Неколку Германски и Шпански медиуми најавуваат дека наредните денови ќе биде официјализиран трансферот на Џеко во Реал Мадрид.Истовремено, Англиските медиуми јавуваат дека Манчестер Јунајтед веќе им понудил на Волфсбург размена Бербатов+28мил. за Џеко,и дека Ливерпул исто така биле заинтересирани за Џеко.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Неколку Германски и Шпански медиуми најавуваат дека наредните денови ќе биде официјализиран трансферот на Џеко во Реал Мадрид.Истовремено, Англиските медиуми јавуваат дека Манчестер Јунајтед веќе им понудил на Волфсбург размена Бербатов+28мил. за Џеко,и дека Ливерпул исто така биле заинтересирани за Џеко.
Ако Реал го земе Џеко тогаш автоматски еден од Бензема или Игуаин е слободен и тука треба да се бара шансата. Јас сум повеќе за Бензема

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Бензема е играчиште кое Реал го упропасти по обичај , одлично би било да се донесе , а Игуаин зицерон не фала , го имаме Амаури во тим ...

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Јас во Бензема го гледам наследникот на Трезеге, само во поусовршена верзија. Детето е невиден талент, а ако остане во Реал ќе го упропастат. Прав убиец е во шеснаесетник.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940

Германците ваква понуда нема теоретски шанси да одбијат,а тоа значи дека Јуве треба да понуди над 35 милиони па да може да се вмеша за Џеко.Едино реална опција е Бензема,од кој Реал најверојатно би сакал да се ослободи.Јувентус дојде на тоа ниво да неможе да се бори со големите тимови за играчи.Отиде тоа време кога Јувентус го купуваше Виера,Канаваро,Златан...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Германците ваква понуда нема теоретски шанси да одбијат,а тоа значи дека Јуве треба да понуди над 35 милиони па да може да се вмеша за Џеко.Едино реална опција е Бензема,од кој Реал најверојатно би сакал да се ослободи.Јувентус дојде на тоа ниво да неможе да се бори со големите тимови за играчи.Отиде тоа време кога Јувентус го купуваше Виера,Канаваро,Златан...
tuja si vo pravo mu treba vreme na juventus da bide na toa nivo na koe bese koag cela sezaona primase do 25 golovi a minatata primi nad 50

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Е така е паднаа италијанските тимови финансиско порано тие беа главни на трансфер пазарот заедно со Реал кој што никогаш не подклекнува, сега е времето на шпанските тимови тие ги прибираат најголемите ѕвезди, и на тоа може да се додаде и Челзи, други јаки финансиски тимови не гледам. Но, и тоа ќе се врати не можат овие тимови вечно да доминираат, така е тоа секогаш.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Такви времиња дојдоа кога за еден талентиран тинејџер треба да се одвојат минимум 20 милиони, а од него се очекуваат чуда и биле промашени инвестиции. Епа ќе бидат кога е огромен притисокот како што се огромни и сумите. Пак ќе кажам дека не ни требаат ѕвездена екипа за да бидеме шампиони. Ни требаат фудбалери кои ќе бидат работници на теренот, ќе бидат подготвени да изиграат 90 минути како од шала и најбитното од се, да знаат да играат заедно. Ѕвездите не гарантираат успех!

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Di Maria во Мадрид, го потпишале најверојатно за 40€мил.
Што е многу, многу е. За талентиран играч кој се нема докажано во некоја од топ3 лиги во светот 40 милиони се премногу. 90% сум сигурен дека еден од Красич или Варгас иде кај нас, а дај Боже и двајцата.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
И Силва би можело да се проба да се донесе ...

С

сашенко

Гостин
lol

Di Maria во Мадрид, го потпишале најверојатно за 40€мил.
No coment.Јас старно поштувам кога некој тим вложува пари и купува играчи добри ама Реал не се нормални.Ди марија е стварно многу добар играч ама 40 милиони се премногу бе луѓе.Се дава ли толку пари а?Тие немаат преговарачи никакви.Се ми се чини дека идат од управат директно и прашуваат колку пари треба? И кешираат одма и си носат дома хаха како на пазар.Па со тие пари они што ги потрошија јас ке направев три состава кои ке функционираа многу подобро од овој на реал.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ете ако е точно за ди мариа значи едно од крилата и замислата на клубот пропадна ....

--- надополнето ---

Такви времиња дојдоа кога за еден талентиран тинејџер треба да се одвојат минимум 20 милиони, а од него се очекуваат чуда и биле промашени инвестиции. Епа ќе бидат кога е огромен притисокот како што се огромни и сумите. Пак ќе кажам дека не ни требаат ѕвездена екипа за да бидеме шампиони. Ни требаат фудбалери кои ќе бидат работници на теренот, ќе бидат подготвени да изиграат 90 минути како од шала и најбитното од се, да знаат да играат заедно. Ѕвездите не гарантираат успех!
ееее гледате сеа како му било на мело ???? притисок од навивачи притисок од медиуми јас не викам не дека не изигра на ниво слабо изигра мело ама треба да му се даде втора шанса а јас искрено сакам да остани мело него сисоко мн е склон на повреди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom