Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
abe nemam vreme da stavam ne e ovaa pismena rabota po makedonski celata mi e da me razberete
ВАка без точки и запирки тешко те разбираме а и пишувај кирилица како сите ебаго :)

И јас имам дрес од Диего го зедов минатото лето ако го продадат што ќе му праам хаха :pos2:.
На трансфер листа :pos:

Ништо не е официјално кога се у прашање новите дресови, повеќе опции има, и на крај некои трети ќе излезат.

Еве неколку:

Од сите што ги ставивте овие два најмноги ми се допаѓат! :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Жити се само зашто Торес се наоѓа на дресот?

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Жити се само зашто Торес се наоѓа на дресот?
Ако сака нека се наоѓа и Зденката на дресот:),стварно ми се допаѓа дизајнот и баш би сакал така некако да e идниот дрес за наредната сезона.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Официјално ли го земевме овој Дел Нери бе ?
Се откажа од Сампдорија од ЛШ дојде кај нас ? По која логика ? :) Чудно.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
По која логика ? Во Сампдорија имаше плата од 400 000 евра по сезона , а во Јувентус ќе има 1.5 милиони ... ете по која логика ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Би рекол паметно
- Во Јуве зема поголема плата
- Сампдорија ќе биди тотален аутсајдер во 2+6 меча
- Особено ако продат некои играчи без Марота

- Официјалноп е дека се откажа од сампдорија. Ама неколку изјави и од него и од Марота сугерираат дека е готова работата. Утре задутре ќе видиме официјално.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Логиката е тоа што сите сакаат да бидат дел од најтрофејниот и најсаканиот италијански клуб. Муабетите дека никој нема да сака да дојде кај нас мине искрено ми се смешни. За вистинската сума на пари секој може да биде дел од Јуве.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Сфакам.
Ќе видиме што ке направи, ете еден просечен тим како Самдорија го издигна до 4тото место, можеби нешто ќе направи и со нас.
Ама како што гледам пак приказната ке се врти, ако не бива да освоиме скуде , ке се пласираме ЛШ, па ке се продлжи договорот со тој па дрн дрн дрн ..

Сепак зависи сега и од трансфер политиката како ке биди .. :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Сфакам.
Ќе видиме што ке направи, ете еден просечен тим како Самдорија го издигна до 4тото место, можеби нешто ќе направи и со нас.
Ама како што гледам пак приказната ке се врти, ако не бива да освоиме скуде , ке се пласираме ЛШ, па ке се продлжи договорот со тој па дрн дрн дрн ..

Сепак зависи сега и од трансфер политиката како ке биди .. :)

Сепак мислам дека клучниот проблем ни беше управата и големиот број повреди ,управата која не знаеше кај се наоѓа ,ниеден добар тренер не можеше да направи ништо повеќе со таа управа и со повредиве кој што ги имаме секој ден.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо му фали на Форлан?..баш би било одлично за вас ако форлан се реши на ваков трансфер....батето игра во одлична форма и безразлика тоа што е 31 година сигурен сум дека ќе постигни повеќе голови од сите напаѓачи со кои располагате во овој момент..ама сепак овој трансфер некако невозможен ми се гледа поради цврстиот договор што го има со Атлетико и јавна тајна е дека нивниот председател е многу тврдоглав и бил тежок за преговарање посебно кога се работи за најдобрите поединци во неговата екипа!

F

FuckYouAll

Гостин
Шо му фали на Форлан?..баш би било одлично за вас ако форлан се реши на ваков трансфер....батето игра во одлична форма и безразлика тоа што е 31 година сигурен сум дека ќе постигни повеќе голови од сите напаѓачи со кои располагате во овој момент..ама сепак овој трансфер некако невозможен ми се гледа поради цврстиот договор што го има со Атлетико и јавна тајна е дека нивниот председател е многу тврдоглав и бил тежок за преговарање посебно кога се работи за најдобрите поединци во неговата екипа!
За добар,добар е , ама има 31 година и не ми се верува дека уште долго ќе игра во врвна форма.
А и да го дадеме Трезеге....:raz:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341

Уште тоа фали и ние да станеме пензионерски клуб...

Гледам полека се спрема добредојде за Дел Нери..... не знам што да кажам разочарувањето е големо , тренер без реноме, тренер кој не верувам дека ке се наметне над играчите и ке им делува стимулативно и ке ги натера да го почитуваат... не знам како некои овде веќе го заборавија фактот дека овој тренер го има посрамотено италијанскиот фудбал - да изгубиш дуел со бугарска екипа ( левски ) и тоа дуелот на кариерата за него нее мала работа (ако се секавам добро после загуби од брага и во уефа квалификациите, па нека каже некој кој го разбира фудбалот дека е добар тренер)... да не дојдеше марота немаше ни клошаров да дојде ама веројатно на никој веќе не ми е до клубот штом и ањели тера стара песна..... Веројатно стануваме веќе како Лацио, Фиорентина и други екипи кои го загубија сјајот, само што ние бевме дел од најголемите а со вакви тренери не се враќаме таму.....
RIP - Juventus :pop:

--- надополнето ---

Па вака ајде пошто Ето не беше у форма оваа сезона шо не го трампате вие за него ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom