Ништо не е официјално кога се у прашање новите дресови, повеќе опции има, и на крај некои трети ќе излезат.Еве ги новите дресови за наредната сезона, не ми се по мерак али да се надеваме дека можеби со нив ќе го скршиме малерот.
Прегледај го приврзокот 28893
Ништо не е официјално кога се у прашање новите дресови, повеќе опции има, и на крај некои трети ќе излезат.
Еве неколку:
Знам,уште не е официјално само шпекулации сепак ќе почекаме кога ќе дојде времето тогаш ќе видиме кои ќе бидат официјални дресови инаку најбитно е да се среди прво клубот дресовите не се толку битни.
na prvite dve sliki dresovite mn se jaki sakam takvi da bidat , neli se cool? adje neka ni e so sreka..... A so nov li sponzor ke imame ?
abe nemam vreme da stavam ne e ovaa pismena rabota po makedonski celata mi e da me razbereteДруже, дај ставај точки и запирки...
so torres zakon eНишто не е официјално кога се у прашање новите дресови, повеќе опции има, и на крај некои трети ќе излезат.
Еве неколку:
И јас имам дрес од Диего го зедов минатото лето ако го продадат што ќе му праам хаха :pos2:.да ми кажете кај се вадат букви на дресот ако го продадат Диего мамата нивна.И да си пишам 29 скудети друго ништо и во рамка да го урамам зошто нема да го носам ако не се засилиме за следната сезона