Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
не ми е јасен Дел Нери се откажува од Дорија кој игра лш да иде во Јуве епа ете ја разликата меѓу Јуве и Дорија

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Нека ни е честито новиот тренер, не ми е баш по мерак ама што е тоа. Се надевам дека делата ќе говорат. Сигурен сум дека ќе земе некој играч со него од Сампдорија, а мислам дека тоа ќе биде Пацини.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Претседател: Андреа Ањели

Извршен Директор (и човек кој ке се грижи за финанскискиот дел во клубот): Жан Клод Бљан

Генерален Директор: Бепе Марота

Спортски Директор: Фабио Паратичи

Тренер: Луиџи Дел Нери

Кондиционен Тренер и прв доктор: Роберто Де Белис

Тренер на младите: Павел Недвед

Новата управа се формираше во најкус можен рок, помалку од 24 часа по завршувањето на последното коло во Италија. Официјално пред медиумите ке бидат претставени најдоцна до среда. Ова е тимот, што ке се обиде да го врати Јувентус на старите патеки. Се надевам дека нема да ги ги затече синдромот/неуспехот наречен Бљан, Секо, Гиљи.
Им посакувам успешна работа и меѓусебна соработка на највиско можно ниво која ке го лансира клубот каде што припаѓа.

п.с. Наградно Прашање !

Gde je Bettega !?:raz:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Бетега ќе си оди, воедно нека им е со среќа на новата управа и да го вратат Јувентус таму каде му е местото.Еве ги новите дресови за наредната сезона, не ми се по мерак али да се надеваме дека можеби со нив ќе го скршиме малерот.

05632594187504755840.jpg

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Еве ги новите дресови за наредната сезона, не ми се по мерак али да се надеваме дека можеби со нив ќе го скршиме малерот.

Прегледај го приврзокот 28893
Ништо не е официјално кога се у прашање новите дресови, повеќе опции има, и на крај некои трети ќе излезат.

Еве неколку:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Ништо не е официјално кога се у прашање новите дресови, повеќе опции има, и на крај некои трети ќе излезат.

Еве неколку:

Знам,уште не е официјално само шпекулации сепак ќе почекаме кога ќе дојде времето тогаш ќе видиме кои ќе бидат официјални дресови инаку најбитно е да се среди прво клубот дресовите не се толку битни. :)

--- надополнето ---

Инаку на 23 Мај ни е следна утакмица од турнејата во САД играме пријателска против Њу Јорк Ред Булс.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Нека е со среќа тренерот иако не сум баш задоволен од изборот, пак се коцкаат па ќе видиме што ќе излезе на крај, овие одма на турнеја ќе одат за Америка, тоа Наркичот органзира ваљда :pos2::pos2::pos2:, така треба да не и се даде одмор, сега да видиме уште што играчи ќе донесат, мое мислење е дека треба да се донесе прво Џеко, па да се продадат неколкуте балетани, да се заслили комплетно одбраната (со централен и два бека) и потоа да се досреди средниот ред, останува да видиме како ќе ги изведат работите :wink:

Гледам можно е Диего да биде ставен на трансфер листа, нека си одат и Диего и Буфон па дефинитивно ќе станеме второкласна екипа.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
Знам,уште не е официјално само шпекулации сепак ќе почекаме кога ќе дојде времето тогаш ќе видиме кои ќе бидат официјални дресови инаку најбитно е да се среди прво клубот дресовите не се толку битни. :)

na prvite dve sliki dresovite mn se jaki sakam takvi da bidat , neli se cool? adje neka ni e so sreka..... A so nov li sponzor ke imame ? :P

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970

Еве неколку:

so torres zakon e
keski ad e fernando od livepul a ne nekoj drug.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
На скај спорт 24 кажале дека Коларов е блиску до договор со јуве,колку е точно ова ќе видиме.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
да ми кажете кај се вадат букви на дресот ако го продадат Диего мамата нивна.И да си пишам 29 скудети друго ништо и во рамка да го урамам зошто нема да го носам ако не се засилиме за следната сезона

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
да ми кажете кај се вадат букви на дресот ако го продадат Диего мамата нивна.И да си пишам 29 скудети друго ништо и во рамка да го урамам зошто нема да го носам ако не се засилиме за следната сезона
И јас имам дрес од Диего го зедов минатото лето ако го продадат што ќе му праам хаха :pos2:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom