Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Знам,уште не е официјално само шпекулации сепак ќе почекаме кога ќе дојде времето тогаш ќе видиме кои ќе бидат официјални дресови инаку најбитно е да се среди прво клубот дресовите не се толку битни. :)

na prvite dve sliki dresovite mn se jaki sakam takvi da bidat , neli se cool? adje neka ni e so sreka..... A so nov li sponzor ke imame ? :P

На мене најмногу ми се допаѓа тој со Торес,најмногу одговара дизајнот инаку од новата сезона сме со нов спонзор на дресовите.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Знам,уште не е официјално само шпекулации сепак ќе почекаме кога ќе дојде времето тогаш ќе видиме кои ќе бидат официјални дресови инаку најбитно е да се среди прво клубот дресовите не се толку битни. :)

na prvite dve sliki dresovite mn se jaki sakam takvi da bidat , neli se cool? adje neka ni e so sreka..... A so nov li sponzor ke imame ? :P

Мене најмногу ми се допаѓа дресот со Торес,има најубав дизајн и навистина ќе личи.Инаку од другата сезона имаме нов спонзор.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Мене најмногу ми се допаѓа дресот со Торес,најубаво дизајн има и стварно ќе личи, инаку од другата сезона сме со нов спонзор.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Со пегла се вадат мислам.
Има у продавници спортски кога ќе купиш дрес ти лепат бројка и букви по желба.
Би требало по ист принцип да се вадат исто буквите.

Би сакал Првите два дреса да бидат, баш се топ.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
На скај спорт 24 кажале дека Коларов е блиску до договор со јуве,колку е точно ова ќе видиме.
Добра работа би завршиле доколку би го довеле, класа лев бек е момчето, и да не дојде тој мора да се бара квалитетен лев бек, а по можност и десен.

F

FuckYouAll

Гостин
Нов тренер а ?
Се надевам дека ќе биде подобар од последните тројца и нема да му бараат замена после една полу сезона.
Летово за Јуве едно е сигурно, а тоа е дека ќе се изначитаме шпекулации, затоа не верувајте во све што ќе прочитате. :)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Aко добро ме служи сеќавањето, Џиџи Дел Блек го бараше Џовинко едно време во Сампдорија. Ова би требало да значи дека малиот ќе добие шанса да игра под негово водство. :)

F

FuckYouAll

Гостин
Aко добро ме служи сеќавањето, Џиџи Дел Блек го бараше Џовинко едно време во Сампдорија. Ова би требало да значи дека малиот ќе добие шанса да игра под негово водство. :)
И Чиро ги знаеше квалитетите на Џовинко, а не му даваше шанса да се наметне во прв тим:toe:
Се надевам дека следната сезона ќе добие поголема минутажа затоа што ја заслужува.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Неколку работи што ми се допаднаа кај Дел Нери сезонава:

1. Сигурен против малите екипи, тука се добива шампионатот
2. Дисциплина на теренот, се знае кој каде трча и кој кого чува. Нешто што нас очајно ни фалеше сезонава - ДИСЦИПЛИНА
3. Имаше муда да го седне Касано и да покаже кој е главен во екипата
4. Извлече добри резултати против фаворитите и сезонава (мислам?) дека Сампдорија е единствената непоразена екипа на домашен терен

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
На скај спорт 24 кажале дека Коларов е блиску до договор со јуве,колку е точно ова ќе видиме.
По низата пофалби и заинтересираноста на големите клубови за Коларов, Србинот го крена носот и втората полусезона ја изигра катастрофално. Јасно е дека е далеку подобар од нашите леви бекови кои ни се на располагање, но сепак би бил прескап за во Јувентус, а мене лично и не ме увери баш во своите квалитети. Три изиграни топ натпревари не значи дека е класа играч.

Иначе во врска со Дел Нери ќе се воздржам од коментари. Има и успеси и падови во тренерската кариера. Добро е што нешто се пробува да се смени, тоа е секако позитивно. Гледа дека најавува формација 4-4-2, нешто што тотално не му одговара на Диего, а му одговара на Џовинко. Можно е да го шутнат Диего во летово.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Иначе во врска со Дел Нери ќе се воздржам од коментари. Има и успони и падови во тренерската кариера. Добро е што нешто се пробува да се смени, тоа е секако позитивно. Гледа дека најавува формација 4-4-2, нешто што тотално не му одговара на Диего, а му одговара на Џовинко. Можно е да го шутнат Диего во летово.
Извесно е дека се враќаме на 4-4-2, а Марота изјавил дека услов да остане Диего во Јуве е да се прилагоди на тој систем. Веројатно ќе пробаат преку тренинзи и пријателски турнири да му ја променат позицијата, а ако тоа не успее, за жал ќе мора да се откажеме од него...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Очекувам сега да почнат шпекулации дека сме заинтересирани за пола од играчите на Сампдорија. ( Паломбо, Губерти, Касано, Манини, Пацини, Семиоли, Поли, Лукини, Зиглер ... )

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа честитки за заслилувањето на тренерската позиција.
Да ви донесе барем еден трофеј следната сезона овој менаџер и играчите под неговото диригенство :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Иначе во врска со Дел Нери ќе се воздржам од коментари. Има и успеси и падови во тренерската кариера. Добро е што нешто се пробува да се смени, тоа е секако позитивно. Гледа дека најавува формација 4-4-2, нешто што тотално не му одговара на Диего, а му одговара на Џовинко. Можно е да го шутнат Диего во летово.
Диего ќе ја добие својата шанса да се вклопи и во 4-4-2 формацијата која беше традиционална формација до пред последнава сезона кога беше трансформирана во 4-3-1-2. Токму поради тоа е закажана толку бргу турнеата во Северна Америка, за новата Управа и новиот тренер што е можно побргу да направат план за тоа како ќе настапат на трансфер пазарот ова лето. Диего мислам дека добро ќе се снајде и како втор напаѓач, играчот има квалитети и се надевам дека ќе го убеди пред се Марота дека вреди да му се даде шанса уште една сезона во Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom