Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
F

FuckYouAll

Гостин
Изгледа готово е со Бенитез , следниот месец ќе го видиме во Торино ... Прочитав денес дека Ливерпул дури и му бара замена(Онил , Хидинк , Јол , Хоџсон) ... фала богу , барем не се Прандели или Алегри ...
:yesss:После све мислам дека Јуве заслужи да биде предводен од еден познат и јак тренер со многу добро минато и најверојатно иднина.

А за Прандели и Алегри си во право,доста беа експериментирања со недокажани тренери.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јуве повторно се поврзува со Ди Мариа, левото крило на Бенфика, и се најавува дека Тиаго може да биде вклучен во зделката за ангажман на Ди Мариа во Јувентус. За Ди Мариа е силно заинтересиран и Алекс Фергусон, а неговата цена се проценува околу 30 милиони евра. ЛИНК

Одлично чувство,техника и преглед на играта.

Definitivno ova svetsko prvenstvo ke navivam za Argentina :D :D

http://img121.imageshack.us/i/argj.jpg/

Ова е почетокот на крајот на Интер - Moggi

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ако добро видовте по завршувањето на Ливерпул-Челзи рафа имаше намутрена фаца остана некоја минута подолго на теренот и збореше со Карло имаше скандирање од навијачите што значи дека е се поблиску до заминување според мене.И да фала му на Зак што не прати во европа лига мамето негово сељачко

еве добри моменти од сезонава кој беа ретки

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
јас баш и не се радувам многу на Рафа.....Ливерпул игра се полошо и полошо од кога е тој на клупата....можеби се и некои внатрешни проблеми:toe:во секој случај Сериа А ќе биде голем испит за Рафа(ако потпише за Јуве летово)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
јас баш и не се радувам многу на Рафа.....Ливерпул игра се полошо и полошо од кога е тој на клупата....можеби се и некои внатрешни проблеми:toe:во секој случај Сериа А ќе биде голем испит за Рафа(ако потпише за Јуве летово)
рековме дека нема посериозен тренер од него.Пак има некој успеси наназад,остајте ја сезонава на секој може да му се деси сепак не е од вчера во фудбалот башка ќе земе некој играч од ливерпул дупла корист

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Супер ќе биде ако дојде Бенитез, мислам дека тоа е веќе завршена работа. Сезонава на Ливерпул им беше промашај, но сепак не треба да судиме од една сезона. Човекот има освоено Уефа Куп и ЛШ последователно, 2 пати Ла Лига, финале во ЛШ. CV-то му е одлично, сепак тоа е она што зборува за успехот на еден тренер, делата. Бенитез е тренер од светска класа, многу респектиран и мислам дека ќе има успех во Серија А?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
Веќе е сигурно дека Каморанези веќе нема да биде играч на Јувентус наредната сезона. Тоа го потврди и неговиот агент кој веќе имал средба со Секо, но посочи дека ако не најде соодветен клуб, кој би одговарал на желбите на Каморанези, тој чесно ќе си го одработи договорот со Јуве до крај. ЛИНК

Пјерпаоло Марино, поранешниот спортски директор на Наполи изјави дека Бепе Марота ќе биде новиот спортски директор на Јувентус, а Марота ќе му понуди на Зампарини замена Амаури-Кјаер. ЛИНК

Член од
4 мај 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Нов сум на форумот, добро ве најдов сите вие фанови на клубот со кој пораснав.
Очајна сезона, очајни играчи, очаен тренер = доволни причини за нервоза.
Слушам дека на лето ќе се одвојувале 200 милиони за трансфери, точно ли е тоа?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Добродојде

80 за ова, 200 за наредни 3 години.
Не ми се верува дека Јувентус би потрошил 200 за едно лето, па дури и кога би имало такви планови.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.515

benvenuto

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=20442

Моџи вика дека Андреа Ањели го познава фудбалот,уште како дете учел за фудбалот и бил на терен ама ова беше јакото ,насловот,се плашат дека Моџи ќе се врати во јуве,и треба да се плашат

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Добре дојде. Пријатен престој на форумов:smir:

Член од
4 мај 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Добродојде

80 за ова, 200 за наредни 3 години.
Не ми се верува дека Јувентус би потрошил 200 за едно лето, па дури и кога би имало такви планови.
benvenuto

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=20442

Моџи вика дека Андреа Ањели го познава фудбалот,уште како дете учел за фудбалот и бил на терен ама ова беше јакото ,насловот,се плашат дека Моџи ќе се врати во јуве,и треба да се плашат
Добре дојде. Пријатен престој на форумов:smir:
:smir: Ви благодарам на сите, се надевам ке дискутираме аргументирано и ќе го бодриме клубот иако виртуелно сепак со голема страст и кога победува и кога губи. Јувентус засекогаш !!!

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Јувентус наводно ќе понудел 30 милиони евра + Тиаго за Ди Мариа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom