Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што е со Крисито изјавил дека уште се двоуми кај ќе ја продолжи кариерата во Јуни дека ќе одлучел и тоа како ни треба Крисито во одбраната

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
поранешниот играч на интер реал мадрид ина фенрбахче а мислам дека сегашен на коринтианс од бразил изјави дека коринтианс има потреба од трезеге линк тука

Што е со Крисито изјавил дека уште се двоуми кај ќе ја продолжи кариерата во Јуни дека ќе одлучел и тоа како ни треба Крисито во одбраната
мислам ке се одлучи за во јувентус :smir:

според германксите медиуми јувентус е спремен да даде 17 милиони и некој од аруадо и де чеље за маруо зарате линк тука според мене чиста медиумска шпекулација

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Јувентус потпиша 16 милиони вреден договор со букмејкерот BetClic, со што во наредните две сезони ќе ги носи на своите дресови. Во време кога клубот е во тотаслен хаос, бар да се сподели некоја интересна информација, ако ништо друго :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Јувентус потпиша 16 милиони вреден договор со букмејкерот BetClic, со што во наредните две сезони ќе ги носи на своите дресови. Во време кога клубот е во тотаслен хаос, бар да се сподели некоја интересна информација, ако ништо друго :)

нз не ми е по кејф дресов некако се надевам ке ни донесе мн успех:vozbud::vozbud: forza juventus

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238

поише ми се свиѓа Њу Холанд кажав ех џабе ко земав дресот сеа нов спонзор а ама ако поише ми се свиѓа Њу Холанд него ова

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
според јуве балкан јувентус е повторно заинтересиран за играчот на реал мадрид Royston Drenthe но меѓу заинтересираните екипи се и милан и фиорентина а договорот на дренте истекува 2012 годиналинктука

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
според јуве балкан јувентус е повторно заинтересиран за играчот на реал мадрид Royston Drenthe но меѓу заинтересираните екипи се и милан и фиорентина а договорот на дренте истекува 2012 годиналинктука
не се замарајте ни со јуве балкан ни со никој гледајте да го тепаме Каљари па да стигнат некако до 4то па после ќе гледаме кој ќе дојде во Јуве ич не се замарам со трансвери коа сезонава ни е пропадната до сега

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Абе три години со њухоланд нишо не освоивме, па можда се малер маме им :pos2::pos2:

иначе ова не е финална верзија фала богу, ќе има модификации секако, али сакав да прикажам како ќе наликува. Џабе дресовите кога играчите и тренерот се дрвца

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе три години со њухоланд нишо не освоивме, па можда се малер маме им :pos2::pos2:
хаха да го одлепувам спонзорот од дресот лесно ќе се одлепи да не ми буди лоши спомени хахах да турам Бет клик

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940

иначе ова не е финална верзија фала богу, ќе има модификации секако, али сакав да прикажам како ќе наликува. Џабе дресовите кога играчите и тренерот се дрвца
Ништо повеќе не плукам по никој играч. И зденко и мело се ок засега. КАко можеја да држат линија како пушка кај раниери. Како можеја акции да прат кај него. Она шо ни фали дефинитивно е трењер. Според мене несмајме да имаме никакви промени во тимот дури не дојди следниот трењер. Тој треба да си кажи шо му фали и шо му е вишок во тимот.

С

сашенко

Гостин
По сите овие шпекулации за играчи тренери, формации има некој идеја некаква како би изгледал составот на јуве следната сезона?Незнам многу што се дешава компјутерот ми беше у квар цел месец и слабо со информации стојам.Ина4е ме интересираше ако има некој време да напраи една 4-4-2 формација за следната сезона и да видиме дали би имало шанса јуве да се врати и дали би бил добар тој состав....со играчи кои се поврзуваат со трансфер во јуве сега мислам...

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
Ништо повеќе не плукам по никој играч. И зденко и мело се ок засега. КАко можеја да држат линија како пушка кај раниери. Како можеја акции да прат кај него. Она шо ни фали дефинитивно е трењер. Според мене несмајме да имаме никакви промени во тимот дури не дојди следниот трењер. Тој треба да си кажи шо му фали и шо му е вишок во тимот.
дека играше одбраната подобро кај раниери играше не само одбраната него целиот тим се правеа маестрални акции напагачите беа во супер форма али ке се чека да заврши сезонава па после ке се види :toe:

но имаа еден голем проблем кога ке даде неговиот тим гол веднаш се затвара и чува резлутат па дури и со нерешено е задоволен

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Ама под услов да биде класа тренер.Почетници како Чиро, и тренери од калибарот на Закерони,Манчини итн. не се му воопшто потребни на Јувентус.Идеален тренер е Капело,тренер кој знае до перфекција да воспостави дисциплина во тимот,и одлично да ја воспостави својата фудбалска филозофија,и да го извлекува максимумот од играчите.

Според Sky i Sportmediaset,по се изгледа дека Блан од Јуни веќе нема да биде Претседател на Јувентус. Неприсуството на Блан на последниот натпревар против Удинезе, тоа што не беше во ложата туку го гледаше на натпреварот со Аталанта од трибини,а повод се и зборовите на Елкан после поразот од Палермо дека никој не е сигурен дека следната сезона ќе остани во Јувентус.На Секо во Јуни му завршува договорот воопшто нема најави за негово продолжување, Блан по се изгледа ќе му биде покажана излезната врата од Јувентус, и веќе е сигурно дека Јуве ќе има комплетно нова Управа од Јуни (освен Бетега).

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ама под услов да биде класа тренер.Почетници како Чиро, и тренери од калибарот на Закерони,Манчини итн. не се му воопшто потребни на Јувентус.Идеален тренер е Капело,тренер кој знае до перфекција да воспостави дисциплина во тимот,и одлично да ја воспостави својата фудбалска филозофија,и да го извлекува максимумот од играчите.

Според Sky i Sportmediaset,по се изгледа дека Блан од Јуни веќе нема да биде Претседател на Јувентус. Неприсуството на Блан на последниот натпревар против Удинезе, тоа што не беше во ложата туку го гледаше на натпреварот со Аталанта од трибини,а повод се и зборовите на Елкан после поразот од Палермо дека никој не е сигурен дека следната сезона ќе остани во Јувентус.На Секо во Јуни му завршува договорот воопшто нема најави за негово продолжување, Блан по се изгледа ќе му биде покажана излезната врата од Јувентус, и веќе е сигурно дека Јуве ќе има комплетно нова Управа од Јуни (освен Бетега).
фала богу тоа сакав да го слушнам прво треба да се тргне од промени со управата па после со тимот.Освен Бетега кој дојде покасно сите да си одат.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Уште една ваква сезона НЕ СМЕЕ да се случи! Нека си ја загреат главата убаво, нека размислат што прават, зашто ова не личи на Јувентус.

ее Avvocato да беше жив..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom