мислам ке се одлучи за во јувентус :smir:Што е со Крисито изјавил дека уште се двоуми кај ќе ја продолжи кариерата во Јуни дека ќе одлучел и тоа како ни треба Крисито во одбраната
нз не ми е по кејф дресов некако се надевам ке ни донесе мн успех forza juventusЈувентус потпиша 16 милиони вреден договор со букмејкерот BetClic, со што во наредните две сезони ќе ги носи на своите дресови. Во време кога клубот е во тотаслен хаос, бар да се сподели некоја интересна информација, ако ништо друго
поише ми се свиѓа Њу Холанд кажав ех џабе ко земав дресот сеа нов спонзор а ама ако поише ми се свиѓа Њу Холанд него оваЈувентус потпиша 16 милиони вреден договор со букмејкерот BetClic, со што во наредните две сезони ќе ги носи на своите дресови. Во време кога клубот е во тотаслен хаос, бар да се сподели некоја интересна информација, ако ништо друго
не се замарајте ни со јуве балкан ни со никој гледајте да го тепаме Каљари па да стигнат некако до 4то па после ќе гледаме кој ќе дојде во Јуве ич не се замарам со трансвери коа сезонава ни е пропадната до сегаспоред јуве балкан јувентус е повторно заинтересиран за играчот на реал мадрид Royston Drenthe но меѓу заинтересираните екипи се и милан и фиорентина а договорот на дренте истекува 2012 годиналинктука
хаха да го одлепувам спонзорот од дресот лесно ќе се одлепи да не ми буди лоши спомени хахах да турам Бет кликАбе три години со њухоланд нишо не освоивме, па можда се малер маме им :pos2::pos2:
Ништо повеќе не плукам по никој играч. И зденко и мело се ок засега. КАко можеја да држат линија како пушка кај раниери. Како можеја акции да прат кај него. Она шо ни фали дефинитивно е трењер. Според мене несмајме да имаме никакви промени во тимот дури не дојди следниот трењер. Тој треба да си кажи шо му фали и шо му е вишок во тимот.Абе три години со њухоланд нишо не освоивме, па можда се малер маме им :pos2::pos2:
иначе ова не е финална верзија фала богу, ќе има модификации секако, али сакав да прикажам како ќе наликува. Џабе дресовите кога играчите и тренерот се дрвца
дека играше одбраната подобро кај раниери играше не само одбраната него целиот тим се правеа маестрални акции напагачите беа во супер форма али ке се чека да заврши сезонава па после ке се видиНишто повеќе не плукам по никој играч. И зденко и мело се ок засега. КАко можеја да држат линија како пушка кај раниери. Како можеја акции да прат кај него. Она шо ни фали дефинитивно е трењер. Според мене несмајме да имаме никакви промени во тимот дури не дојди следниот трењер. Тој треба да си кажи шо му фали и шо му е вишок во тимот.
Ама под услов да биде класа тренер.Почетници како Чиро, и тренери од калибарот на Закерони,Манчини итн. не се му воопшто потребни на Јувентус.Идеален тренер е Капело,тренер кој знае до перфекција да воспостави дисциплина во тимот,и одлично да ја воспостави својата фудбалска филозофија,и да го извлекува максимумот од играчите.Ништо повеќе не плукам по никој играч. И зденко и мело се ок засега. КАко можеја да држат линија како пушка кај раниери. Како можеја акции да прат кај него. Она шо ни фали дефинитивно е трењер. Според мене несмајме да имаме никакви промени во тимот дури не дојди следниот трењер. Тој треба да си кажи шо му фали и шо му е вишок во тимот.
фала богу тоа сакав да го слушнам прво треба да се тргне од промени со управата па после со тимот.Освен Бетега кој дојде покасно сите да си одат.Ама под услов да биде класа тренер.Почетници како Чиро, и тренери од калибарот на Закерони,Манчини итн. не се му воопшто потребни на Јувентус.Идеален тренер е Капело,тренер кој знае до перфекција да воспостави дисциплина во тимот,и одлично да ја воспостави својата фудбалска филозофија,и да го извлекува максимумот од играчите.
Според Sky i Sportmediaset,по се изгледа дека Блан од Јуни веќе нема да биде Претседател на Јувентус. Неприсуството на Блан на последниот натпревар против Удинезе, тоа што не беше во ложата туку го гледаше на натпреварот со Аталанта од трибини,а повод се и зборовите на Елкан после поразот од Палермо дека никој не е сигурен дека следната сезона ќе остани во Јувентус.На Секо во Јуни му завршува договорот воопшто нема најави за негово продолжување, Блан по се изгледа ќе му биде покажана излезната врата од Јувентус, и веќе е сигурно дека Јуве ќе има комплетно нова Управа од Јуни (освен Бетега).