Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
De Cegile,Amauri,Zebina,Trezeguet,Poulsen,Salihamizdic,Grygera,Grosso под итно да се селат од Италија.и закерони со нив нормално и цела управа шо е моментално.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
De Cegile,Amauri,Zebina,Trezeguet,Poulsen,Salihamizdic,Grygera,Grosso под итно да се селат од Италија.и закерони со нив нормално и цела управа шо е моментално.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
ке има ке има

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
1 Коло
Цел: Скудето

19 Коло
Цел: Да се остане во топ 3

23 коло
Цел: Да се дојде некако до 4 место

33 коло
Цел: Да со дојде некако, било како, до места што водат до Европски натпреварувања.

35 коло
Цел: Топ 10

38 коло
Цел: Опстанок :XD:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Овој тим не заслужува да оди во ЛШ!

До крај на сезона не ги гледам. Штрајкувам.
Ова го реков уште пред некое време јас, но со мало дополнуванје, не треба ни ЛЕ да одат, не заслужуваат.
СТРАШНО тешко ќе биди да се избори 6-то место, па да би оделе во ЛЕ, за ЛШ одамна веќе ги изгубив надежите дека ќе одиме. Болно но вистинито. Камо среќа да грешам во ова што го кажувам ама така мене ми гледаат работиве. спортски поздрав

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Уште ко го видов составот му реков на татко ми Јуве прима 2-3 гола минимум ... и така излезе ...

и ние обичниве смртници знаеме кој е проблемот , али она џуџето ќелаво на клупа не знае ...

следниот меч би му препорачал да стартува со Сисоко , Мело , Полсен и Салихамиџич од прва минута , белки така подефанзивен ќе е составот па можда ќе се извлече реми ...

Молете до крај на сезона што повеќе порази да има Јувентус (барем 7ми да завршат) зошто мене лига европа не ми се гледа в година , за вас не знам ...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Гарантирам дека Јуве на крајот ке биде 4, па после да ве видам тука на форум плачковци низаедни :smir:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Мизерија...по стартните 11 изгледаше како да се отидени да се одбранат, да извлечат бод ако можат...и тоа не успеаа...срамота е веќе ова што се случува...пред да почне утакмицата на Јуве во секое коло, со другарите се прашуваме дали ќе загубат или ќе извлечат нерешено, а не колку гола ќе дадат како што беше едно време...
Што се однесува до пласманот на крајот од сезоната, искрено се надевам, и навивам да не се пласираме во европските лиги. На тој начин, догодина, здравје, ако направат некои измени, ќе можат да се концентрираат на серија А. Секако, тоа можеби ќе значи дека би изгубиле некои потенцијални играчи за трансфери, ама само ѕвездите сакаат да одат во екипа што ќе игра во ЛШ, а ѕвезди на Јуве не му требаат...има доволно такви, кои се повеќе ѕвезди него добри фудбалери. Тие што ќе дојдат, барем ќе се знае дека играат со срце и затоа шо го сакаат Јуве, а не затоа шо преку Јуве ќе можат да ги гледаат во ЛШ.

На крај, Честит Велигден и Христос Воскресе на сите навивачи на Јувентус. Нека ни е за многу години, и за подобри денови на омилената ни екипа.:helou:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
ОМГ не ми се верува што читам еј.
Што се случува со Јуве?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Pa i murinjo ke go imitirame sega......sto ni se pak nas krivi mediumite ??? Picki edni strav im e nema veke od sto da se zalat se istrosija cela sezona te povredi te teren te neznam so...Daj boze 9 mesto i Jovo na novo Uprava CELA pa Igraci zadrzi samo Govinko Bufon Kelini drugoto e se sto prosecno sto podprosecno sto staro. ADP za pretsedatel Nedved direktor.:salut:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Гледав само прво полувреме и не изгледаја толку бедно како шо знаеја да изиграт во некои утакмици. Незнам шо се случи во второ полувреме ама изгледа поарно да не знам. Ајде со фулам игравме со чоек помалку сега со кој... Некогаш јуве беше синоним за одбрана, хорор за противниците а сега ... Незнам зошто управава уште се крсти во Жаклина кој сака нека го клат кертејкер па макар и Лапо Елкан бил барем циркузи на терен ќе прај

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
не е можно како еден тим со квалитети како Јуве може вака лошо да игра... тренерот е позиција која е огромна дупка во Јувентус .. доаѓаат се менуваат ... никој асален никој да остане!
А играчите секој меч експерименти овој таму оној таму ... не иде вака.
Догурајте ја некако сезонава и се надевам на сите во заборав ќе им пројде мн набрзо:toe:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Ај нека заврши сезоната веќе,оти ептен е жално тоа што се случува.Ама некој тоа не го сфаќа трагично бидејќи ги интересира профитот најмногу,а не успесите и титулите и радоста на навивачите.Имаме уште 6 кола до крајот....па ќе видиме што ќе се случи...Жално е:nesum: :cry:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Уште во стартот беше направена грешката - формацијата, поточно поставеноста на играчите.Закерони доколку се реши да ја употреби класичната 4-4-2 формација, тогаш наместо

Каморанези--Сисоко--Мело--Маркизио

требаше да ја употреби

Кандрева--Сисоко--Маркизио--Џовинко

Со таа формација ќе имаше далеку поголем проток на употребливи топки кон нападот, а со самото тоа Јуве ќе беше далеку поопасен.Со поставеноста на средниот ред на Јуве на денешниот натпревар, Каморанези го имаше можеби најслабо одиграниот натпревар од кога е во Јувентус, Маркизио многу пати во минатото се има покажано дека не е играч кој може да се користи како крило, Сисоко и Мело се деструктивци. За да биде успешна класичната 4-4-2 формација треба да има две одлични крила (Каморанези и Недвед своевремено) и двајца деструктивци, а не како случајов со Удинезе кога Маркизио не игра воопшто на природна позиција, Каморанези тотално се загуби на терен, па многу пати во текот на натпреварот Дел Пиеро се враќаше многу назад за да прими топка зошто средниот ред беше тотално отсечен.За овој пораз голем дел од вината носи и Зак токму поради тотално грешната тактика и формација.

А за одбраната, самите примени 47 гола во 30 кола доволно кажуваат. Сите освен Киелини и Касерес не заслужуваат да бидат замени во Јувентус а камоли првотимци.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Уште во стартот беше направена грешката - формацијата, поточно поставеноста на играчите.Закерони доколку се реши да ја употреби класичната 4-4-2 формација, тогаш наместо

Каморанези--Сисоко--Мело--Маркизио

требаше да ја употреби

Кандрева--Сисоко--Маркизио--Џовинко

Со таа формација ќе имаше далеку поголем проток на употребливи топки кон нападот, а со самото тоа Јуве ќе беше далеку поопасен.Со поставеноста на средниот ред на Јуве на денешниот натпревар, Каморанези го имаше можеби најслабо одиграниот натпревар од кога е во Јувентус, Маркизио многу пати во минатото се има покажано дека не е играч кој може да се користи како крило, Сисоко и Мело се деструктивци. За да биде успешна класичната 4-4-2 формација треба да има две одлични крила (Каморанези и Недвед своевремено) и двајца деструктивци, а не како случајов со Удинезе кога Маркизио не игра воопшто на природна позиција, Каморанези тотално се загуби на терен, па многу пати во текот на натпреварот Дел Пиеро се враќаше многу назад за да прими топка зошто средниот ред беше тотално отсечен.За овој пораз голем дел од вината носи и Зак токму поради тотално грешната тактика и формација.

А за одбраната, самите примени 47 гола во 30 кола доволно кажуваат. Сите освен Киелини и Касерес не заслужуваат да бидат замени во Јувентус а камоли првотимци.

добро напишано и се надевам дека од 16 мај оваа година ке ги земат работите во свои раце ке направат една реконстуркција прво од управа тренер и играчи и јувентини христос се роди нека ви е честит велигден

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Што е бе работава со Јуве ? Има ли крај мизеријава?
До што ќе да е? Тренерот? Играчите? Управата?
Кога ќе се стабилизира клубов? Греота и Срамота . . :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom