Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме послушале :) , Џеко главна цел летово што се однесува до нападот , Пацини алтернатива ... Линк

Сепак мислам дека ќе поминеме понтаму бидејќи имаме убава предност...но ете и со Сиена имавме па ни одлета...можеме да пројдеме само цврсто во средина и одбрана и тоа е...и ко што викате подобро некој од Примивера него григера шупакот

^^ Најголем проблем тука се креира кога Секо или Блан не излегуваат јавно да застанат во одбрана на фудбалерите. Во 3 сезони Секо тоа го има направено само еднаш. Блан ниту еднаш.
А Закерони тоа го има направено 3 пати, иако е 40тина дена на клупата на Јуве.:toe:

А Закерони тоа го има направено 3 пати, иако е 40тина дена на клупата на Јуве.:toe:
Тоа е рецептот за создавање добра атмосфера во тимот.Со добра атмосфера и расположеност,концентрацијата ќе им биде на највисоко можно ниво и тоа ќе се одрази на резултатите.Плус таа група што го исвиркувала,требало тоа да го направи на денот кога го купија од Фиорентина.Кога го носи црно-белиот дрес,треба да го подржуваат.NO MATTER WHAT! Така барем јас навивам.Но очигледно има многу разни типови на навивачи ...

Најмногу што ми се допаѓа кај Зак е тоа што не му се случува да направи една тактичка грешка два пати.Значит ако направил погрешна замена, формација или што било знам дека тоа ќе му биде последен пат.:toe:

Јас мислам дека треба да му се понуди на Ѕакерони 5-6 годишен договор , човекот врши одлична работа во Јувентус ... За Јувентус на кого главна цел му е обезбедување место кое води во европа Ѕакерони е перфектен ... Go on Zac

да,да,Ф.М. ја игра цела сезона беспрекорно,па сега последните 2-3 кола е исвиркуван поради слабата форма....абе скурчено му е на навивачите од него,една асолна партија немаат видено а ПЛАЌААТ за тоа да го видат,треба Јуве да им ги врати парите од сезонските?! крив е оној што го става во игра,не е крив самиот играч-толку му делиле

Па Италија е ова не е Англија , се знае какви се навивачите во Италија(блиски до балканските), не е тој проблем само со навивачите на Јувентус ... Па една икона како Малдини е исвиркуван од сопствените навивачи , а овде се расправа за една гнаса од чоек каков што е Мело ... треба со камења да го гаѓаат , не да го исвиркуваат ...

Па Италија е ова не е Англија , се знае какви се навивачите во Италија(блиски до балканските), не е тој проблем само со навивачите на Јувентус ... Па една икона како Малдини е исвиркуван од сопствените навивачи , а овде се расправа за една гнаса од чоек каков што е Мело ... треба со камења да го гаѓаат , не да го исвиркуваат ...
:nenene:

Ме послушале :) , Џеко главна цел летово што се однесува до нападот , Пацини алтернатива ... Линк

не треба некој ко видиќ , кјаер , ранокија , бонучи , сања , клиши , евра ... да им биде главна цел

не треба некој ко видиќ , кјаер , ранокија , бонучи , сања , клиши , евра ... да им биде главна цел

Точно , затоа спомнав главна цел што се однесува до нападот , бидејќи освен комплетно нова одбрана(со исклучок на Киелини) очајно е потребен и еден голгетер :wink:

боже мили пак они за фм абе преку к** не гледате за некој друг на пример зденката како играт кој ради него прокоцкавме доста бодој сезонава и не гледате дека иаме месечари на гол како хитлер(манингер) и роб халфорд ( кименти):smir: а со да речиме за молинаро за него цела полу сезона еден лош збор не кажавте колку со ме следи секавањево:jaj: а за наредна сезона мислам дека треба да се ослободат прво некој играчи како зденката 33 каморанези ( му благодарам на чоеков за се ) али мислам дела си знаат убо од управата ајт

боже мили пак они за фм абе преку к** не гледате за некој друг на пример зденката како играт кој ради него прокоцкавме доста бодој сезонава и не гледате дека иаме месечари на гол како хитлер(манингер) и роб халфорд ( кименти):smir: а со да речиме за молинаро за него цела полу сезона еден лош збор не кажавте колку со ме следи секавањево:jaj: а за наредна сезона мислам дека треба да се ослободат прво некој играчи како зденката 33 каморанези ( му благодарам на чоеков за се ) али мислам дела си знаат убо од управата ајт

:pos2:Роб Халфорд е еден и единствен,не го мешај со Кименти мада си личат :). За Молинаро колку што знам имаше некои критики ама тој не добиваше шанса кај Ферара многу.

Кога Моџи не го убија за тоа што му го направи на Јувентус, Мело не е во опасност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom