Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Фала Сајтлер за сликиве ќе требаат за позадина уште Буфон да беше место Манингер :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Токму така. Грешка беше продажбата на Олоф Мелберг.А за Тиаго,кога беше купен, беше еден од клучните играчи во средината на Лион, и во моментов во Атлетико Мадрид се покажува во исто светло, а очигледно е дека не се снајде во Италија.
хмммм,јас па мислев дека од Челзи дојде...

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Еден месец беше затворена едната од двете продавници на Јувентус во Торино поради реновирање и пред 4 дена пак ја отворија еве погледнете го видеото.

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Овие повредиве изгле никогаш нема да престанат,Амаури вчера се повреди и ќе биде надвор од терените 20-25 дена. http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2010/02/26-57681/L%27attaccante+della+Juve+ha+riportato+una+distrazione+di+primo+grado+alla+coscia+destra
Што значи дека ќе пропушти неколку клучни средби со Палермо,Фиорентина,Сампдорија и Наполи.По повредата на Буфон сеа и Амаури,а баш сеа влезе у форма и почна да дава голови :tapp:.Не знам дали ќе дочекаме некогаш да го видиме Јуве у пун состав,нонстоп има некој повреден да му ебам мајката.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Абе ооди бее.Како може само на нас тоа да ни се случува,тежок малер не бие оваа сезона.Дај боже Трезеге да влезе во форма што е можно побргу и Јакинта да ни се врати оти не ја бива работата.:tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Навистина неможам да поверувам во ова што се случува ... над 50 повреди сезонава ??? :nesvest:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Навистина неможам да поверувам во ова што се случува ... над 50 повреди сезонава ??? :nesvest:
што е многу многу е и со 50 сме 4то место добро е сепак а кое би биле ако се сите спремни за игра ???:)

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
:(
Ова е неверојатно.Итни мерки за спречување на повредиве мора да се донесат.Како што забележав,немаше груби стартови врз Амаури за време на тие 10тина-15 минути,колку што играше,против Ајакс.Токму повредиве ни носат енормни загуби ...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Forza JUVENTUS

Не бие голем малер ... да се надеваме на враќање на Јакинта што побрзо.
Da da Jakinta ni treba sega, no i na nego ke mu trebaat natprevari da se vraka vo TOP FORMA :toe:

:(
Ова е неверојатно.Итни мерки за спречување на повредиве мора да се донесат.Како што забележав,немаше груби стартови врз Амаури за време на тие 10тина-15 минути,колку што играше,против Ајакс.Токму повредиве ни носат енормни загуби ...
Mozebi problemot za povredi se naoga kaj treningot na igracite, mora da se ispita toa od celnicite na klubot

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Штета за Амаури а и за Јувентус. Долго време Јуве немаше опции во нападот поради повредите на Јакинта и Трезеге, и истовремено кога се опорави Трезеге од повредата,Амаури заработи повреда која ќе го оддалечи од терените 20-25 дена, и тоа токму во време кога успеа да се врати во форма. Се надевам дека Јакинта ќе биде оспособен што е можно побрзо.

Добра вест е дека Џовинко и Касерес целосно се опоравени од повредите, и ќе бидат достапни на Закерони на натпреварот против Палермо. ЛИНК

Формацијата на Јувентус според Gazzeta Dello Sport:

Manninger

Cannavaro--Legrotaglie--Chiellini

Salihamidzic--Felipe Melo--Sissoko--De Ceglie

Diego

Trezeguet--Del Piero

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
С

сашенко

Гостин
Типкава е бомба.Ама нека се убие ако легнала со Амаури.Не сум толку сигурен во зборовите нејзини дека НЕЈЗИНИОТ МАЖ НИКОГАШ НЕ СЕ ТЕПА зашто знаеме убао шт осе случи на утакмицата Интер-Јувентус кога буфон се згура со нз кој точно беше од интер ама ке се испотепаа таму.И тогаш Буфон ми се чини ако не го сопреа ке летаа шамари, клоци, тупаници...А ина4е во било која друга ситуација он ми делуе како тип кој ја смрува ситуацијата и избегава FIGHT.Ама ако АМАУРИ му ја пипне жената на Буфон ја че одам у че му Fak maderot i оскуба косата ко заклана кокошка че го напраа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom