хмммм,јас па мислев дека од Челзи дојде...Токму така. Грешка беше продажбата на Олоф Мелберг.А за Тиаго,кога беше купен, беше еден од клучните играчи во средината на Лион, и во моментов во Атлетико Мадрид се покажува во исто светло, а очигледно е дека не се снајде во Италија.
што е многу многу е и со 50 сме 4то место добро е сепак а кое би биле ако се сите спремни за игра ???Навистина неможам да поверувам во ова што се случува ... над 50 повреди сезонава ??? :nesvest:
Не бие голем малер ... да се надеваме на враќање на Јакинта што побрзо.Samo sto pocna da dava goolovi se povredi AMAURI
Da da Jakinta ni treba sega, no i na nego ke mu trebaat natprevari da se vraka vo TOP FORMAНе бие голем малер ... да се надеваме на враќање на Јакинта што побрзо.
Mozebi problemot za povredi se naoga kaj treningot na igracite, mora da se ispita toa od celnicite na klubot
Ова е неверојатно.Итни мерки за спречување на повредиве мора да се донесат.Како што забележав,немаше груби стартови врз Амаури за време на тие 10тина-15 минути,колку што играше,против Ајакс.Токму повредиве ни носат енормни загуби ...
Штета за Амаури а и за Јувентус. Долго време Јуве немаше опции во нападот поради повредите на Јакинта и Трезеге, и истовремено кога се опорави Трезеге од повредата,Амаури заработи повреда која ќе го оддалечи од терените 20-25 дена, и тоа токму во време кога успеа да се врати во форма. Се надевам дека Јакинта ќе биде оспособен што е можно побрзо.
http://vecer.com.mk/?ItemID=3D55DCC297E5F74CB45E2162C65F938FAmauri ЕДЕН МЕСЕЦ ПОВРЕДЕН!
Ова е неверојатно, што се случува со повредиве?! Немам зборови...
Ова е јубилејна 50-та повреда сезонава.
Типкава е бомба.Ама нека се убие ако легнала со Амаури.Не сум толку сигурен во зборовите нејзини дека НЕЈЗИНИОТ МАЖ НИКОГАШ НЕ СЕ ТЕПА зашто знаеме убао шт осе случи на утакмицата Интер-Јувентус кога буфон се згура со нз кој точно беше од интер ама ке се испотепаа таму.И тогаш Буфон ми се чини ако не го сопреа ке летаа шамари, клоци, тупаници...А ина4е во било која друга ситуација он ми делуе како тип кој ја смрува ситуацијата и избегава FIGHT.Ама ако АМАУРИ му ја пипне жената на Буфон ја че одам у че му Fak maderot i оскуба косата ко заклана кокошка че го напраа...http://vecer.com.mk/?ItemID=3D55DCC297E5F74CB45E2162C65F938F
:pos2::pos2::pos2: