Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Halloween H20...

Mike Myers (не глумецот,убицата,нагалено го викам јас) is back!

Типичен хорор филм,јас го имам гледано на 10 годишна возраст во кино,кога искочи,и како мал ми остави впечаток...
Но,по повторно гледање,би му дал оцена 5/10,бидејќи акцијата прееемногу се чека да почне,а кога ќе почне пак,е прекратка.

И да,поради глупиот почеток на следниот Halloween филм,и поради крајот во кој го и палење,и бодење,и рокање со кола,и сечење главата со секира,пак нема да го усмрти Мајки :)

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Вчера го гледав Тraining Day co Дензел... Многу јак филм :tv:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9

Очекував нешто подобро од филмот
Моја Оценка 7/10

Мадагаскар 2
Интересен филм, за нијанса подосаден од први дел!
Моја Оценка 8/10

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
The Patriot со Мел Гибсон и веќе починатиот Хит Леџер. Одличен филм одлична глума. 9/10

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
The Faculty

Нешто помеѓу хорор и трилер,но одлична глума од (скоро сите) млади актери во него,дефинитивно една од подобрите изведби на Џош Хартнет,а и приказната е доста интересна и крајот е прилично напнат.

8/10,a must see! :)

П.с. И Ашер го има,боље што не станал глумец :wink:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
ДВОЈКА ИМА ЦРТАНИОВ?! :shok: Речи ми дека ги има и пингвините, речи ми!:pos2: Мора да го гледам, морааааа. :vozbud:Јес! :tv:

Инаку, Quantum of Solace. Џиз`с, разочарење. Дежаву. :nesvest: Единствениот момент кога буквално ми застана здив беше почетната сцена, и тоа заради Алфата што ја сјебаа, срце ме стегна, грев има да им` пише горнион, п им` м... :icon_lol: Копуци. :icon_lol:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Астерикс и Обеликс 2 :vozbud: мн јак филм за сите што сакаат да се насмеат :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom