Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не е можно ова што се случува веќе ... таман мислев дека веќе почнува да се стабилизира тимот, повторно започнуваат повреди :nesvest:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Ех,ќе доживееме ли ние еден ден да тој,во нашиот дрес,постигне гол со рака.Едноставно,солзи радосници ми потекоа кога ја прочитав веста.
Според мене,за него едно големо НЕ.Доколку навистина сакаат да го подобрат нападот,нека вложат повеќе средства и нека го купат Џеко.Тој би бил идеално засилување ...

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Епа момци спремајте стримови за утре, оти на канал 5 нема да ја даваат :kesa:

http://uel.kanal5.com.mk/

Не грижете се ќе има пренос на Б92.

И јас сум против за Адриано и би било подобро за истите пари да се донесе Алесандро Матри

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Да се надеваме дека Манингер ќе ги повтори игрите кога тој беше меѓу диреците заменувајќи ја тогаш ‘‘ракавицата‘‘ број еден во светот.
Ова не е возможно. Што среќа ќе имавме со ова повредиве!!:uvo:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Дечки вчера пишав ај уште еднаш да пишам, има заинтересирани утре да се гледа заедно ЈУВЕ, има најдено и кафич уште само да прашаме дали ја има Б 92 (зш на Канал 5 не ја дават), пишете кој сте заинтересирани :wink:

Утре на Канал 5 ќе оди Јуве :wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Повиканите играчи за натпреварот со Ајакс. Касерес и Џовинко повторно не се во составот на Јувентус поради повреда.

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Del Piero - Amauri
Diego
De Ceglie - Marchisio - Sissoko - Candreva
Chiellini - Cannavaro - Grygera
Manninger​

Мислам дека Каморанези сеуште не е спремен да изигра цел натпревар, затоа и не го ставив во тимот.
Штета што и Џовинко е повреден, мислам дека Жаки ќе му најдеше место на натпреваров.

Никако не смеат да се повлечат од почеток, тоа би било самоубиство (иако играат без Суарез) Ајакс го има најдобриот напад во Холандија, па ако им дозволат да напаѓаат цел натпревар сигурно ќе постигнат некој гол.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Јувентус е во осмина финале уште по натпреварот во Амстердам така да не знам шо толку се замарате со составот утре , ем е сеедно дали си поминал понатака или не во ова срањево од куп ем Ајакс не е екипа која може да биде некоја си закана поготово не на гостински терен ...

Јас би го одморил Дел Пиеро бидејќи е попотребен во лигата и Диего би го турнал понапред како втор напаѓач , а Кандрева позади ...

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
и јас се согласувам со Стара Дама ..можи да одмори некој од играчиве зашто не чекаат доста тешки утакмици иако ајакс не е тим за потценување сепак ние сме јувентус и имаме доста голема предност (2-1) .. ..ама ке видиме Зак што мисли ..

С

сашенко

Гостин
Сисоко:Закерони е гениј...

Хехе ова ме изненади.ОВој ЗАкерони навистина успеа да се наметне кај играчите.Ме радува ова зашто знам дека ке влијае добро на тимот.Многу е важна врската помеѓу тренерот и играчите зошто тој ако успее да стекне почит кај играчите она што ферара не успеа на вистинси начин да го стори ке му помогне многу во соработката со играчите.Сите оние кои тренирале некој спорт од овде знаат колку е важно вашето мислење за тренерот и колку тоа влијае кога ке излезете на терен на утакмица некоја.Со таков тренер добивате посебна желба и мотивација да се покажете уште подобро.И тоа влијае за целиот тим зашто кај сите ке го има тоа чуство и ке се почуствуваат како една група како едно нешто и ке дојде она чуство ние мораме денес да тепаме за тренерот , за нас.Ке се развие многу соработката на играчите на теренот и се надевам нема да ги гледаме некои играчи како муви без глави на терен.Сепак колку и некои да играа како изгубени тие се наши играчи и неможеле туку така да дојдат до Јувентус.Има нешто што влијаело на нивната игра да биде таква.Сега се надевам Закерони ке го среди тоа а глеадм дека е и на добар пат и нека му е со среќа.Незнам дали ке биде добро да го задржиме и дали ке успее да ги продолжи добрите резулати ама дека влијае на тимот доста ДА тоа е точно.ГУД ЛАК ЗЕК.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
и јас се согласувам со Стара Дама ..можи да одмори некој од играчиве зашто не чекаат доста тешки утакмици иако ајакс не е тим за потценување сепак ние сме јувентус и имаме доста голема предност (2-1) .. ..ама ке видиме Зак што мисли ..
Luge vie mislite deka ke bide tolku lesno, neka se plasirame ponatamu pa posle neka odmaraat :toe:

JUVENTUS (3-4-1-2): Manninger, F.Cannavaro, Legrottaglie, Chiellini; Grygera, Felipe Melo, Marchisio, De Ceglie; Diego; Del Piero, Amauri.
Panchina: Chimenti, Zebina, Caceres, Salihamidzic, Sissoko, Camoranesi, Giovinco, Trezeguet.

AJAX ( 4 - 3 - 3 ): Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Oleguer; Enoh, De Zeeuw, De Jong; Emanuelsson, Rommedahl, Sulejmani.
Panchina: Vermeer, Ogararu, Suk, Eriksen, Lodeiro, Kerlon, Anita.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom