Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Инаку Касерес ке игра против Ајакс?
Гледам Каморанези се опоравил од повредата, мислам дека можно е да биде стартер !?

Полека се враќат повредените, и полека доаѓаат победите, ајде сега уште една добра победа против Ајакс, и нека си одат дома, ке остана да чекаме кој ке биди противникот, Шахтјор или Фулам. :)
Во случај да го поминеме Ајакс, одредени се веке можните противници или повторно се влече ждрепка?

Еве ја изјавата на Жаки во врска со повредените:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Camoranesi has been back in the squad for a little while, but he has still not played entire games. Right now, he hasn't even played 45 minutes, so I have to evaluate many aspects well. They are not tied to a single player.

“In any case I have seen him do very well in training. Buffon has a problem with his right leg and we are running tests. I believe and I hope that it is nothing bad. Today we will also verify the conditions of Caceres, Trezeguet and Giovinco.

“If I call them up against Ajax it will be because they might take part in the game tomorrow.”
[/FONT]
Се надевам дека Џовинко ке добие шанса:smir:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Па со оглед на тоа што Германските екипи се стремат да и одземат на Италија едно место во ЛШ, а Штудгард последнава деценија им е во топ 4 екипи, не би рекол дека Штудгард не е голема екипа(по таа логика, нормално).
Реално единствен голем клуб во Германија моментално е Бајерн Минхен, сите други се просечни.

Во случај да го поминеме Ајакс, одредени се веке можните противници или повторно се влече ждрепка?
После Ајакс играме со Фулам или Шахтјор после нив не знам како е . . .

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Juventus Consider Alberto Zaccheroni As Permanent Coach http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/02/24/1804964/juventus-consider-alberto-zaccheroni-as-permanent-coach

Изглеа доколку успее Зак да го освои третото или четвртото место и догура што подалеку во лига Европа, идиотиве што ни го водат клубот размислуваат да му го продолжат договорот:nesvest:.Стварно не знам што им е филмот,нели ја научија лекцијата со Ферара,пак ли ќе ја праиме истата грешка сеа:nenene:.Неам ништо против Зак,дај боже да продолжи со вакви резултати и да ја завршиме сезонава на што повисоко место,али на лето ни треба некој шампионски тренер кој има титули зад себе и ќе знае како да води клуб од калибарот на Јувентус.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не се нормални овие Канал 5. За тие со сателитска еве ви слободен некодиран канал на кој ќе има пренос:

ITV 4 (28,2E)
Freq: 10.758 V
Symbol Rate: 22 000 5/6

Juventus Consider Alberto Zaccheroni As Permanent Coach http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/02/24/1804964/juventus-consider-alberto-zaccheroni-as-permanent-coach

Изглеа доколку успее Зак да го освои третото или четвртото место и догура што подалеку во лига Европа, идиотиве што ни го водат клубот размислуваат да му го продолжат договорот:nesvest:.Стварно не знам што им е филмот,нели ја научија лекцијата со Ферара,пак ли ќе ја праиме истата грешка сеа:nenene:.Неам ништо против Зак,дај боже да продолжи со вакви резултати и да ја завршиме сезонава на што повисоко место,али на лето ни треба некој шампионски тренер кој има титули зад себе и ќе знае како да води клуб од калибарот на Јувентус.

Oва е стара извајва на Бетега, нема ништо ново кажано. Новинариве ја користат во недостаток од нови вести :toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Повторно повреда на клучен играч на Јувентус :icon_conf Џиџи Буфон го напуштил денешниот тренинг поради истегнување на бутниот мускул. Се најавува можна пауза од 1 месец, но сеуште не е потврдено колку ќе биде паузата на Буфон, бидејќи треба да се извршат дополнителни испитувања за да се утврди времето кое е потребно за заздравување. ЛИНК

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Буфон ќе биде надвор од терените 3 недели поради повреда на мускулот и ќе ги пропушти мечевите против Ајакс,Палермо,Фиорентина,Наполи и Сампдорија
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2010/02/24-57385/Juve%2C+si+ferma+Buffon.+Rischia+un+mese+di+stop+per+un+problema+all%27adduttore
Сеуште не е сигурно колку ќе отсуствува затоа што се чека официјална потврда од медицинскиот тим на Јуве,али се претпоставува дека ќе биде најмалце 3 недели :nesvest:.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Повторно повреда на клучен играч на Јувентус :icon_conf Џиџи Буфон го напуштил денешниот тренинг поради истегнување на бутниот мускул. Се најавува можна пауза од 1 месец, но сеуште не е потврдено колку ќе биде паузата на Буфон, бидејќи треба да се извршат дополнителни испитувања за да се утврди времето кое е потребно за заздравување. ЛИНК
WTF? Преку глава ми е веќе со повредите,таман се израдувавме на тоа што Јуве почна да победува и одма ни го расипуват расположението со такви вести.Кога ќе бидеме комплетни само се прашувам? Да се надеваме дека нема да биде ништо сериозно и дека ќе се врати Буфон колку што е можно побргу.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Да ја споделам со вас официјалната страна на гранде Џорџо Киелини,битно е интрото да го гледате зверско е - http://www.giorgiochiellini.com/

а Бетега си праел панолада во Виново или како се викаше тоа,се заебавал на тренинг мавтал со бело шамивче како што правеа плачковците навивачи на Интер ,Бетега ги реметел хахах

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Koлку се изнервирав сега тоа не е нормално. Фатив да колнам и лекари и физиотарапевти и се што е поврзано со медицинската нега во Јуве. Па луѓе дали е ова нормално 10 клучни играчи да ни се повредени повеќе од пола сезона? Некој треба дебело да одговара за ваквата (не)подготвеност на играчите. Плус, скоро сите ни се повредија на тренинг што е навистина алармантно.

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
Изгледа навистина се е во тренинг центарот .. таман ке дојди некој играч друг одма се повредува ..катастрофа :nesvest:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
можеби клучните натпревари ќе ги пропушти Џиџи :( сепак радува фактот дека конечно играта го крена нивото и се постигнуваат резултати

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Koлку се изнервирав сега тоа не е нормално. Фатив да колнам и лекари и физиотарапевти и се што е поврзано со медицинската нега во Јуве. Па луѓе дали е ова нормално 10 клучни играчи да ни се повредени повеќе од пола сезона? Некој треба дебело да одговара за ваквата (не)подготвеност на играчите. Плус, скоро сите ни се повредија на тренинг што е навистина алармантно.
Ваков малер јас немам видено, не е нормално! Малку ме теши што го имаме можеби најдобиот втор(заменик) голман во свет, па нема многу да се одрази врз перформансите на тимот.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
И ова со повредиве покажува колку е Јувентус аматерски клуб во моментов ... 3 години да не го детектираш проблемот шо те мачи :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom