Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Левата нога на Сатаната - корне:). Коларов, Варгас и тако речи ситни бурании можат да ставаат урамени сликички од Моли низ дома.

Јас ја препорачувам оваа. Тука е најјачи.

п.с. Од fb му ја земав:pos:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Искрено ме радува што Молинаро игра во форма. Кога беше во Јуве ми беше жал за него колку е слаб (не го пцуев). Ретко се наоѓа скромен фудбалер како него што никогаш не излегол да провоцира или да навердува - едноставно си ја гледа својата работа, а јак е - колку што му дал Господ :)
Барем се труди, за разлика од тој што го носи бројот на легендата Гаетано Ширеа (6).

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
моменталниот Молинаро е класичен пример како треба да игра еден лев бек :toe:
Од сите играчи кои го напуштија Јуве изминативе 2 трансфер периоди (летниот и Јануарскиот),единствено погрешно беше само продавањето на Олоф Мелберг.Молинаро доби шанса да се наметне во дресот на Јуве, но реално не го стори тоа, и мислам дека тој не е играч за клуб каков што е Јувентус.Се споменува дека клаузулата за откуп на Молинаро е 5 милиони, и се надевам дека Молинаро ќе игра убаво во Штутагард, за Штутгард да се реши да го откупи договорот на Молинаро од Јувентус.

А Трезеге е неизвесен за натпреварот против Ајакс бидејќи имал истегнување на мускул во десната нога. ЛИНК

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Стварно е звер Молинаро, многу јако изигра.Повеќе ми се допаѓа од Гросо но тоа е тоа.
За у среда се знае дека идеме даље.:)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Молинаро вечерва имаше точни центаршутеви и додавања колку што немаше на сите натпревари кои ги одигра за Јувентус во последниве 2 и пол години ...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Како што кажа Кико, Молинаро ја доби својата шанса и воопшто не успеа да ја искористи. 2 години беше првотимец и немаше никаков притисок дека неговото место може да биде загрозено во случај да не игра како што се очекува од него. Згора, беше и миленик на Раниери.

Без разлика какви игри покажува во Штутгарт, тој ја отпеа неговата песна во Јувентус. Се надевам дека ке се покаже најдобро што може кај германците, ке се наметне и ке остане таму, а ние ке успееме да извлечеме што повеке пари од неговата продажба.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.144
Moлинаро не е материјал за голема екипа, кратко и јасно ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.144
Али за вечерашнава утакмица му симињам капа.... одличен беше.
Да де, одличен е во екипи чиј максимум е излез во Европа а мечеви од ваков тип се окарактеризирани ко '' и онака нема што да загубат '' . :wink:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Да де, одличен е во екипи чиј максимум е излез во Европа а мечеви од ваков тип се окарактеризирани ко '' и онака нема што да загубат '' . :wink:
Во 6,666 пост го споменуваш Молинаро (добро, не го споменуваш али мислиш на него). Возраст 22. Постот ти е пишан во 00:00

Жими една мајка, Молинаро е сатаната т.е. сатаната влегол во телото на Моли:pos2:

Release him, you fuckin faggot!!!

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Господе боже како можи ние да лечиме комплекси кога вие не спомнувате на секој збор..тоа очигледно кажува нешто...:toe:Нине-Јуве не планирам да си трошам скапоцено време за да ти објаснувам колку никаква логика имаш...сега одиме пак: ''колку се загреота оние челзи и арсенал толку французи а го немаат најдобриот РИБЕРИ'' пак измотајго твојот претходен пост за месси...:tapp::tapp::tapp::tapp:и уште нешто реков секој тим би го посакал месии во својот тим...јувентус не го сака??милан не го сака???ливорно не го сака???расингсатандер не го сака?? што мислиш ти..ај уште еднаш размисли што пишуваш и не биди тврдоглав:smir:

Еве ти пример за комплекс:toe:ах да се сите фанови како Vlatce,Bjankonero Vero i KIko MC јувентус фан клуб би цутел ама тое:toe:
Друже не гледам како ние лечиме комплекси на вас и цело време ве споменуваме?? Како што гледам ти, кире интер, фа, и уште некој сте најредовни на нашиов форум, можеби сте и меѓу топ 5 по бројот на коментари:kesa:Не знам тогаш кој лечи комлекси и кој е патетичен:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Moлинаро не е материјал за голема екипа, кратко и јасно ...
Па нели сме ние токму таква екипа(според фановите на Интер, Милан и Рома):pos2:.

Шала на старна, мислам дека Моли игра во транс за Штудгард и незнам што го спречуваше и во Јуве да игра во тој стил. Можеби беше под притисок од тоа што се очекуваше од него во Јуве. Којзнае, можеби еден ден ќе се врати и ќе игра со истиот жар со кој игра и за Штудгард. Јуве моментално нема лев бек кој би можел да игра ни приближно како Молинаро.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Па нели сме ние токму таква екипа(според фановите на Интер, Милан и Рома):pos2:.

Шала на старна, мислам дека Моли игра во транс за Штудгард и незнам што го спречуваше и во Јуве да игра во тој стил. Можеби беше под притисок од тоа што се очекуваше од него во Јуве. Којзнае, можеби еден ден ќе се врати и ќе игра со истиот жар со кој игра и за Штудгард. Јуве моментално нема лев бек кој би можел да игра ни приближно како Молинаро.
Брат ако си приметил секој играч што ќе искочи од кај нас игра многу подобро потоа, ваљда е заради големината на името ЈУВЕНТУС па играат под притисок инаку Молинаро многу пријатно ме изненадува игра маестрално, уште нешто за во четврток има организирано собиранка па кој е за нека пиши :wink: (немојте само сеа, ми излезе ова ми излезе она)

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
уште нешто за во четврток има организирано собиранка па кој е за нека пиши :wink: (немојте само сеа, ми излезе ова ми излезе она)
Дај ако може да пишете подетални инфомации за ние што сме од други градови да бидеме барем благовремено известени , би дошол на дружење и навијање :smir:

А за тија паметните што цело време овде се труда да докажа нешто и преку постови као демек да добија респект од фан клубов за интер блаХ , гледате не иде и дај оладите више , тија особе што сакаа да победи интер ќе ви дада подршка во ваш фан клуб а тија што не сакаа тоа е нивно право и секој најверојатно си има некоја причина . Можеби баш сакаме сите италијани да пројдат само интер да изгуби и што со тоа ? ќе се буните уште појќе ? ... Дај дискутирајте на поважни теме итаке одредени особе од фан клуб интер добија контра одговори и видоја дека сами се побиваат во своите изјави .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom