Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Све е ок, само што не вика дека збореле за друг играч на Ајакс, туку за некој друг негов клиент. Зошто би зборел Врањковиќ (агентот на Ван Дер Вил) со Јувентус доколку станува збор за играч кој не е негов клиент - Суарез... Некако не ми штима. :)

Иначе, баш прочепкав по нетов, и наидов на целосна листа на играчи на кои е агент Врањковиќ. Има интересни имиња на листава со кои би можеле да преговараме... Еден Хазард (за кој и летоска бевме заинтересирани), Клиши, Ебуе, Сисоко...
Овој да успееме да го ангажираме супре ќе бите топ играч ги има сите функции шо ни требат за во тимот:vozbud:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Изјава на Буфон:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Something has changed.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The statistics tell us that something has changed. I saw it over the last few days in a very positive and constructive attitude from the team, said Buffon.[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]It is only normal that there was a reaction in the locker room with a change of management.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Zaccheroni is giving us tactical organisation and some important tips, but if you don’t believe in yourself, then you’ll get nowhere, continued the goalkeeper.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Amauri hasn’t been this happy in a long time, he just needed the right ball on his head to break the drought.”[/FONT]
Она што го кажав пред извесно време го потврдува Буфон. На тимот му беше потребна промена во поглед на тренерското столче. Ферара ја изгуби контролата над тимот и не успеа да ја врати во ниту еден момент иако изјавуваше дека тоа ке му успее.
Смената позитивно влијаеше на тимот и барем до сега се движиме по вистинскиот пат. Реков дека ако Жаки успее да го држи тимот цврсто до Мај, тогаш нема да имаме проблем да се пласираме во ЛШ
Се осеќа свежина во тимот. Старата гарда е задоволна од неговата работа, а тоа се осека и врз целокупниот состав.

Се надевам на победа над Болоња и продолжување на позитивната серија.

п.с. Мило ми е што после долго време играчите ги гледам расположени и постојано меѓусебно си ја даваат потребната подршка.
That`s it

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Според Gazzeta Dello Sport, Јакинта се враќа наредното коло во Сериа А, а како тандем во нападот против Болоња се очекува да стартува тандемот Дел Пиеро-Трезеге, бидејќи Амаури има мала повреда и од претпазливост натпреварот ќе го почне од клупата.

Gazzeta Dello Sport, за натпреварот против Болоња ја најавува оваа формација:

Буфон

Григера--Легротаље--Киелини

Салихамиџич--Фелипе Мело--Маркизио--Де Чеље

Диего

Трезеге--Дел Пиеро

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
како што гледам јакинта ке се врати за со дуелот со палермо на домасен терен и се надевам ке им вратиме за болниот пораз од 2 0 со ни го нанесија но сепак ке биди тешко со екипа како што е палермо а за утрешниот натпревар кој ја фака спорт клуб српската во 5 сатот реприза ке ја даваат

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Абе да не знае некој кој меч ќе иде на Телма ако не иде Јуве, зш сите други мечеви се ботовски.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Абе да не знае некој кој меч ќе иде на Телма ако не иде Јуве, зш сите други мечеви се ботовски.
Рома - Катанија иде...

15:00 Серија А: Рома - Катанија - фудбал 1-полувреме
15:45 Вести - информативна емисија
16:00 Серија А: Рома - Катанија - фудбал 2-полувреме

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
значи како со ви кажав дека во 5 сатот кој ја факат српската спорт клуб ке ја гледат во 5 снимка :smir:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Нека му е среќен роденденот на Имобиле и што побргу да оди на позајмица некаде да стекне искуство и да добие шанса во тимот на Јувентус.

F

FuckYouAll

Гостин
Според Gazzeta Dello Sport, Јакинта се враќа наредното коло во Сериа А, а како тандем во нападот против Болоња се очекува да стартува тандемот Дел Пиеро-Трезеге, бидејќи Амаури има мала повреда и од претпазливост натпреварот ќе го почне од клупата.

Gazzeta Dello Sport, за натпреварот против Болоња ја најавува оваа формација:

Буфон

Григера--Легротаље--Киелини

Салихамиџич--Фелипе Мело--Маркизио--Де Чеље

Диего

Трезеге--Дел Пиеро

Добро е вака но ќе биде супер ако на местото на Брацо игра Касерес затоа што сме многу поопасни кон противничкиот гол кога игра тој.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Нема да биде оспособен за настап Касерес , имал некои проблеми со стомакот ...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не е проблемот шо ќе го подржиме , туку е во тоа што кљунарон во Јуни ќе му го продолжи договорот , па после во Ноември пак ќе се сликаме како и секоја година ... Секое доаѓање на нов тренер влијае позитивно врз екипата , па не знам шо толку се дига Ѕакерони во воздух после една усрана победа против Џенова благодарение на Дел Пиеро и неговиот авторитет со кој го доби и пеналот и вчера победа против Ајакс со класичен бункер во второто полувреме ... доволно е само да ја споменам измената Брацо - Амаури , Раниери тоа не го правеше :tv:
До тогаш прашање е дали ќе остане тој кљунар во јуве пошто нема резултати а кога нема резултати мора да се менува ,така да ја мислам дека до тогаш тој ќе си ги земе парталите и нема да биде во јуве и редно е да дојдат нови луѓе способни во управа па ќе видиме што ќе се дешава

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Тие способни луѓе треба да ги донесе некој , а џет сетерон американски е задоволен од ситуацијава исто како и Блан , воедно затоа и позицијата на Блан му е најсигурна ... Единствена промена шо може да се деси е да дојде нов претседател , а Блан да се посвети повеќе на маркетингот. Али сепак додека има луѓе како него во клубот на кои единствена цел им е извлекување на што поголема профит од клубот , Јувентус ќе тоне ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom