Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Искрено и јас не го посакував Зак ама сега кога е веќе наш тренер мислам дека треба да го поддржиме и да се надеваме дека ќе ни донесе позитивни резултати со кои колку толку ќе си ја спасиме сезоната.

Јас исто така му ја давав поддршката и на Чиро, но кога ги испушти конците од свои раце, неизбежна беше неговата смена. Засега Зак добро си ја врши работата и се надевам дека позитивнава серија (позитивна серија е релативна работа ама со оглед на слабата сезона за нас секако дека ова е позитивна серија) ќе продолжи и понатаму.
Не е проблемот шо ќе го подржиме , туку е во тоа што кљунарон во Јуни ќе му го продолжи договорот , па после во Ноември пак ќе се сликаме како и секоја година ... Секое доаѓање на нов тренер влијае позитивно врз екипата , па не знам шо толку се дига Ѕакерони во воздух после една усрана победа против Џенова благодарение на Дел Пиеро и неговиот авторитет со кој го доби и пеналот и вчера победа против Ајакс со класичен бункер во второто полувреме ... доволно е само да ја споменам измената Брацо - Амаури , Раниери тоа не го правеше :tv:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не е проблемот шо ќе го подржиме , туку е во тоа што кљунарон во Јуни ќе му го продолжи договорот , па после во Ноември пак ќе се сликаме како и секоја година ... Секое доаѓање на нов тренер влијае позитивно врз екипата , па не знам шо толку се дига Ѕакерони во воздух после една усрана победа против Џенова благодарение на Дел Пиеро и неговиот авторитет со кој го доби и пеналот и вчера победа против Ајакс со класичен бункер во второто полувреме ... доволно е само да ја споменам измената Брацо - Амаури , Раниери тоа не го правеше :tv:
И јас се плашам од ова ама па од друга страна, што го знаеш... ако се донесат исправни засилувања летово можеби токму Зак ќе биде тој што конечно ќе го склопи мозаикот и Јуве конечно ќе почне да освојува титули. Секако, ова ако е сеуште наш тренер и в година. Доколку не е, тогаш доволно е сезонава да не извади од мизеријата и да ни обезбеди пласман во ЛШ, па потоа нека му е со среќа.

F

FuckYouAll

Гостин
Дури и Чиро кога дојде на почетокот сите мислевме дека работите ќе тргнат на подобро.И тргнаја но не траеја многу долго, а тоа може да се случи и со Зак.:nesum:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
И јас се плашам од ова ама па од друга страна, што го знаеш... ако се донесат исправни засилувања летово можеби токму Зак ќе биде тој што конечно ќе го склопи мозаикот и Јуве конечно ќе почне да освојува титули. Секако, ова ако е сеуште наш тренер и в година. Доколку не е, тогаш доволно е сезонава да не извади од мизеријата и да ни обезбеди пласман во ЛШ, па потоа нека му е со среќа.
Па тоа е проблемот ако обезбеди пласман во ЛШ ќе му биде продолжен договорот :)

Вака рече еден навивач на Јувентус : “Колку подлабоко падниме (мислејќи на сезонава) , толку побрзо ќе се дигниме на нозе“ .... и потполно е во право , со 4то место сезонава кљунарон ќе излегува со изјава дека сезоната е успешна и дека Закерони задоволил и ќе добие нов договор вреден четврт бурек и јогурт неделно , како и сите претходни “тренери“ ...

Како шо реков и порано проблемот не беше толку во Ферара ... Катастрофалнава сезона е последица пред се на неправилно раководење со клубот во последниве години. Не за џабе сите поранешни фудбалери на Јувентус , тренери па и голем дел од новинарите излегоа со изјави и статии дека Блан не е компетентен да го води Јувентус и дека што побрзо треба да биде избркан ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас од секогаш сум зборел дека за мене не е голем тренер оној кој оди во веќе создадена силна екипа и со истата освојува титула. Срамота е со таква екипа да не се освои титула а нејзиното освојување е само очекувана работа. Голем тренер е оној кој ќе дојде во еден ВАКОВ Јуве( додуша не е толку играчки слаб колку што е раздрман) и ќе бележи успеси. На мене не ми треба за тренер, Хидинк, Липи, Капело, Мурињо и ред други "големи" тренерски имиња ако имам тим од соништата. Со таков тим било кој ќе стане шампион и нема потреба тренерот да ми зема плата колку најскапо платениот играч. Еве земете ја за пример Барса, имаат тим и доволен им е Пеп. Исто и на нас ќе ни беше доволен Чиро или Зак, доколку имавме тим приближен до оној на Барса.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ај кој има Дримбокс нека пише ако сака колку се плаќа годишно и колку се плаќа за инсталација и ресиверот, пошто со овие нашиве не иде веќе.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Moжеби Stara dama е во право за некои работи. ЛИНК:nesum:
Не мора да биде така. Тоа никој не може да го знае однапред.

Кажи ми кој мотив ке го има за работа Закерони ако знае дека на 30 Јуни заминува без разлика на кое место завршил Јувентус?
Ова е само стимул, Жаки да го даде максимумот и да го донесе тимот што е можно повисоко на табелата.

Диего: "Где год да се окренем дупе ми је иза леџа":pos:

Шала на страна, добар фокус :D

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
И кога Ѕакерони ја даде првата изјава кога беше назначен за тренер рече дека се надева оти ќе ја стави управата во дилема дали да бара нов тренер или да му го продолжи договорот.Па времето и резултатите ќе покажат што ќе одлучат нашиве.:toe:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Ај кој има Дримбокс нека пише ако сака колку се плаќа годишно и колку се плаќа за инсталација и ресиверот, пошто со овие нашиве не иде веќе.
Јас мојот го земав пред 2 неполни години (2 години во март) само Дримбоксот.Антена („тањир“) имав,позиционер не земав бидејќи слушнав дека не се добри (нон-стоп се ресетирале) па затоа го користам стариот ресивер само за позиционирање на антената.Значи само Дримбоксот и една година претплата ме чинеа околу 300 евра (не сум сигурен точно,не се сеќавам).Но зборуваме за цена пред 2 години.Сега не знам колку се,а претплатата ми е 60 евра/година
п.с. Да знаеш пред да купиш,проблемот кај Дримбоксот е што мора редовно да одиш кај продавачот (кај си го купил) да ти го „апдејтира“ софтверот.Некои канали по некое време почнуваат да „сецкаат“,па апдејтирањето ти е неизбежно.Ако си навистина заинтересиран,чичко ми купи Дримбокс пред месец-два,па можам да го прашам ...

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Браво за момците, се надевам дека конечно ќе ни тргне :vozbud:

Го гледав само првото полувреме, играта не ме воодушеви многу, ама 3 бода си се 3 бода. Како што читав по форумов, нашава игра била типичен Italian job, сконцентрирани на одбрана, цврста, груба игра, 2 шанси-2 гола и 3 бода за нас:smir: Серијава мора да ја продолжиме и против Болоња.

Она што ме радува е што втор пат по водство на противникот успеваме да се вратиме во игра и да победиме, но се уште не ми ја исполнија желбата да победат без примен гол.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Браво за момците, се надевам дека конечно ќе ни тргне :vozbud:

Го гледав само првото полувреме, играта не ме воодушеви многу, ама 3 бода си се 3 бода. Како што читав по форумов, нашава игра била типичен Italian job, сконцентрирани на одбрана, цврста, груба игра, 2 шанси-2 гола и 3 бода за нас:smir: Серијава мора да ја продолжиме и против Болоња.

Она што ме радува е што втор пат по водство на противникот успеваме да се вратиме во игра и да победиме, но се уште не ми ја исполнија желбата да победат без примен гол.
Нема три бода, елиминации се, односно 1/16 финале:helou:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Aгентот на Ван Дер Вил негира дека Јуве се заинтересирани за неговиот клиент, меѓутоа потврди дека Јуве се заинтересирани и разговарале за друг играч на Ајакс чие име не сакал да го открие.

Let me guess, Luis Suarez? :icon_cool

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom