Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од коа почна серијава на мизерна, бедна, никаква игра налик на Катанија пишав дека бар кога Раниери ќе поставеше одбранбена тактика, бар ќе се одбраневме. А, овој ќориов имбецил ни тоа не го знае!

Тој Чиро не ми се верува дека уште е тренер :pos2:

Повеќе среќа следната сезона. После ваква гомно сезона, следната очекувам титула. Не ми се смејте, не се заебавам ни најмалку. Убаво прочитавте, ТИТУЛА!!!
јас утре очекувам Рафа да пристигне во Торино незнам за вас

За утакмицава, не знам што да пишам... Ми се СЕРЕ кога ќе примиме гол во 89' ама тоа е. Останува да чекаме подобри времиња.

За утакмицава, не знам што да пишам... Ми се СЕРЕ кога ќе примиме гол во 89' ама тоа е. Останува да чекаме подобри времиња.
Кој чека ќе дочека,ама некој чекајки умрел хехе

Ајде ваљда ќе дочекам да пројде сезонава. :nesum:

На шала на удриме, денес Амаури се покажа како доста добар партнер на Матераци и Лусио, феноменален беше во одбраната на Интер. :)

На шала на удриме, денес Амаури се покажа како доста добар партнер на Матераци и Лусио, феноменален беше во одбраната на Интер. :)
абе тоа не е за шалење за жалење е

Decki da ve prasam so e so ovoj vas "fan" Torpedo?MOze nekoj da mi objasni? Preeska mu go vidov potpisot i se zgaziv od smeenje:pipi: ve ruga u pm.
Sportski pozdrav:smir:

и ова ако каже некој дека не е комплетна вина на Ферара, значи или е стварно голем идиот, или нема појма од фудбал. да чекаш до последните 3-4 минути за да ја направиш првата измена, кога гледаш дека паѓа цела екипа во формата, кога се решаваш да чуваш водство, а немаш играч кој ќе може да трча во контри, тоа ти е дефиниција за катастрофално лош менаџер!:toe:

Decki da ve prasam so e so ovoj vas "fan" Torpedo?MOze nekoj da mi objasni? Preeska mu go vidov potpisot i se zgaziv od smeenje:pipi: ve ruga u pm.
Не е веќе фан на Јувентус.
Сега е Баерн Минхен фан :pos:

незнам што му е проблемот такви не ни требаат си знеме ние кој колку навива за јуве во победа и пораз треба да се биде со јуве

Еј Кандрева добро изигра а?:tapp:

Еве ви го надежниот играч-репрезентативец.Не го видов тој шупак дали игра!

Мали промени во играчкиот кадар и огромни промени во стручниот кадар и би требало Јувентус да излезе од кризава.

Добро според мене изиграа Диего,Мело и нормално Џиџи Буфон.Тука некаде беше и Киелини,ама имаше несигурност во подавањата,меѓутоа што е тука,тука е.

Да се надеваме дека никогаш веќе нема да го видиме Чиро и Амаури во Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom